Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba hatunlar carsamba persembe gibi regli olucam. Bende selen hanima gitcem nasipse. Daha once bi gitsem muayene ucreti var mi on gorusmede ?

Merhaba hatunlar carsamba persembe gibi regli olucam. Bende selen hanima gitcem nasipse. Daha once bi gitsem muayene ucreti var mi on gorusmede ?
Hayırlı olsun arkadaşım ben ödemedim görüşme için ücret zaten adetlede tedaviye başladık muayenede ödemedim

Kızlar ben bir süredir giremedim yine. Biraz zorlanıyorum çok çabuk hamilelik belirtileri başladı birazda psikolojik sanırım mide bulantilari fena. Birde sabahları kalkamıyorum. Çok yorgunum hep. Bel ağrımda cabası yani..
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma kendini.

Kızlar Bugün yumurtalarım toplandı allahıma bin şükür 3 tane yumurtam çıktı. İnşallah döllenirler inşallahbu sefer iptal olmaz. Çok dua ediyorum nolur sizlerde benim için dua edin.

Ben ikinci tedavimi görüyorum ilki iptal omuştu Ulun beyde tedavi görüyordum onun için ödemiştim şimdi selen hanımla ikinci tedavimi oluyorum muayene ödemedim

Kızlar Bugün yumurtalarım toplandı allahıma bin şükür 3 tane yumurtam çıktı. İnşallah döllenirler inşallahbu sefer iptal olmaz. Çok dua ediyorum nolur sizlerde benim için dua edin.
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.

Kızlar selam, bugün kese görmeye gidiyorum öğleden sonra heyecanlıyım biraz merak edîyorum yazarım sonrasında sîze

merhaba canım beni hatırladın ı bilmiyorum.
hayır olsun doğumun ve bebeklerin sağlıkla ve huzurla büyüsünler öpüyorum.

canım hatırlarmısın bilmem ama ben seni hatırlıyorum.
bebeğin bayağı büyümüştür.
sağlıkla huzurla güzel günlere inşh.
tabiki hatırladım nasıl gidiyorr...

masallah canim sana da bebeklerine de bizi.de bastan ikizdi hatirlarmisin bilmem 9 haftalikkken bi bebisim gitti hala arada aklima gelir cok şükür bu bidik benimle iki bebek çok daha zordur heralde biz simdi ek gidayla ugrasiyoruz oturmaya calisiyoruz bu gece ancak uyudu kizim ancak foruma girip bakiniyorum senin nasil gidiyo iki kiz miydi bebeklerin yalniz mi bakiyosun bebislere allah yardimcin olsun :)
hatırlarım tabiki benim bir kız bir erkek görümcemle bakıyoruz yakında işe başlayacam çok zor ikiz bebek hayırlısı olsun ne diyelim...

X