Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bizim sebepsizdi.tedaviden 2 ay oncesi miyom icin histeroskopi olmustum umutta.transfer sonrasi pek bisey yapmadim aslinda sadece ilk 5 gun yattim ve arada bir kalkip yurudum.bnm pek umudum da yoktu aslinda o yuzden cok stresli degildim ve 5 . Gunden sonra ise de baslayinca cabucak gecti gunler. Rabbim nasip edince oluyor.bence biraz rahat ol ve stres yapma nolursa olsun.

[QUOTinsallah82, member: 631227"]Ben ulun beyde başladım canım ama tedavim iptal oldu. Şimdi selen hanımla yeniden başladım uzun protokol lucrin verdi onu kullanıyorum. Ben doktordanda merkezdende memnunum bazen ibraz bekliyoruz ama yinede beklemesi bile güzel.ordaki kızlarda çok iyi niyetli her ihtiyacımda yardımcı oluyorlar ben memnunum birde bu sefer olursa daha ne isterimki. Tabi hep araştırdığım selen hanımada sürekli sordugum embriyoloji labratuvarı. Orası iyi olursa çok şanslıyız. Bahçecininde hep bu konuda ünü varmış bende oraya gittim. Hayırlısı neyse allah hepimize onu nasip etsin.[/QUOT

İnsallah bizde gittik gorustuk icimize sindi selen hanimla baslamayi dusunuyoruz hayirlisi olur insallah tum cocugu olmayanlara rabbim hayirli ewlat nasip eder insallah

Canım benim de aynı senin gîbiydi 3.gün embriyo çözdürdüler cumartesî randevuna göre çarşamba perşembe transferin olur gibi. Hadi hayırlısı Rabbim yardımcın olsun Allah'ın iznîyle çok güzel geçecek

Bizim sebepsizdi.tedaviden 2 ay oncesi miyom icin histeroskopi olmustum umutta.transfer sonrasi pek bisey yapmadim aslinda sadece ilk 5 gun yattim ve arada bir kalkip yurudum.bnm pek umudum da yoktu aslinda o yuzden cok stresli degildim ve 5 . Gunden sonra ise de baslayinca cabucak gecti gunler. Rabbim nasip edince oluyor.bence biraz rahat ol ve stres yapma nolursa olsun.

Canım benim 2 aşılamam 1 biyokimyasal gebeliğim var öncesinde. transfer sonrası da 2 gün evde dinlendim. Yatak döşek yatmadım ama, embriyo kan ile besleniyormuş o yüzden evin içinde biraz hareket etmek de fayda var kan akışı olması açısından. Haftasonu açıköğretim sınavlarım vardı masada oturdum sınavlarıma çalıştım. Rahat olmaya çalış canım çok zor biliyorum ama Rabbim yardımcı olacak öyle düşün içini ferahlatmaya çalış.

Canım Alah sağlıkla kocağına almayı da nasip etsin, burdaki bekleyen bütün arkadaşlara da nasîp etsin, birbirimize umut oluyoruz

sahra10 canım kıdemli annelerdensin( maşallah) haftaya perşembeye kese görmeye gideceğim ama zaman transfer sonrası dönem gibi, sonra kalp atışı. Hayırlısı ile duyarım inşallah. Senin nasıl gidiyor? merkezde kaçıncı aya kadar takip ediyorlar biliyo musun ? Sağlıkla kalın

Sagol tesekkur ederim de kidemli sayilmam pek.ben baska ildeyim o yuzden baska dr.da takip yaptiriyorum.ama muayene ucreti verdigin surece kontrole gidebilirsin sanirim.tez zamanda kese ve kalp atislarini da duyman dilegiyle..

Saol ca
Sagol tesekkur ederim de kidemli sayilmam pek.ben baska ildeyim o yuzden baska dr.da takip yaptiriyorum.ama muayene ucreti verdigin surece kontrole gidebilirsin sanirim.tez zamanda kese ve kalp atislarini da duyman dilegiyle..
Saol arkadaşım Allah razı olsun, sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Bu arada kıdemli dememin sebebi yazan diğer arkadaşlar işlemin başında ortasında o yüzden tabi ki kıdemli değilsin

merhaba canım beni hatırladın ı bilmiyorum.
hayır olsun doğumun ve bebeklerin sağlıkla ve huzurla büyüsünler öpüyorum.

canım hatırlarmısın bilmem ama ben seni hatırlıyorum.
bebeğin bayağı büyümüştür.
sağlıkla huzurla güzel günlere inşh.

hatirlamam mi canim benim sık sık okuyorum burayi büyüdü cok sukur bugun 6 aylik kontrolune gidiyoruz hatta
sanada canim saglikli huzurlu gunler dilerim :)

hatirlamam mi canim benim sık sık okuyorum burayi büyüdü cok sukur bugun 6 aylik kontrolune gidiyoruz hatta
sanada canim saglikli huzurlu gunler dilerim :)

vay bee
6 ay mı Maşallah koşturmalarımızda o kadar zaman nasıl geçmiş diyorum.
kendine ve bebişe çok iyi bak öpüyorum.

Kızlar ben bir süredir giremedim yine. Biraz zorlanıyorum çok çabuk hamilelik belirtileri başladı birazda psikolojik sanırım mide bulantilari fena. Birde sabahları kalkamıyorum. Çok yorgunum hep. Bel ağrımda cabası yani..

Güzel haberler gördüm okuyunca. Allahım hamile olan arkadaşlarıma bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin. Tedavi de olan arkadaşlarıma da tez zamanda bebek nasip etsin inşallah. Güzel haberleri bekliyoruz hepinizden

evet canim bizde ne ara bu kadar zaman gecti anlamadik rabbim saglik sihhat versin yeterki bizde seni opuyoruz
Canım hayırlısı olsun hakikaten zaman ne çabuk geçiyo geçen yıl buralardan sizlerle konuşuyoduk sen şimdi mis kokulu bebeğinlesin ne güzel tatlım nasıl geçiyo zaman 6aylık olmuş bile benimde e 3.transferim bu hafta olucak nasipse hayırlısı neyse o olsun güzel prensesi benim için de öpersin :)

Sağol canim evet gecen yil bu zamanlar vu 9 ay hic gecmicek korkusu vardi bende hamile kalmakla bitmiyo endiseler insanda hep kaybetme korkusu oluyo ve malesef etrafta o şekilde davraniyo 8 aylik hamileyken besik aldik erkenmis gibi davraniyoalrdi neyse rabbim cok sukur esimle bana bu mutlulugu yasatti dilerim isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin bambaska bi duygu bambaska bi sevgi çünkü
sanada kolayliklar dilerim stres yapmamaya calis kendini yorma bol bol dinlen mutlu oldugun seyleri yap ve bence en onemli esinle hep birbirinize destek olun ben hep oyle dedim cok sukur esim her animda yanimdaydi allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…