inşallah bende hamıleyım yazabılırım ınsallah bırn once regl olsam baslasam cok karısık hıs edıyorum korkuyorum ya olmazsa dıye ama artık başlamak gerekıyor her ayı husranla gecırmek benı altust edıyor ılk tub bebek denemem olcak hayırlısı olur ınsallahİnşallah senin de çook güzel geçer tedavin, senin de hamil haberini alırız:)
Maşallah canım senîn civcîvler yolda annesî, bundan sonra yaptırma keseye kadar hep olumlu düşün Rabbime emanetBugun transferimin 14 gunu kan testi tekrarladim 1720 olmus
Maşallah canım senîn civcîvler yolda annesî, bundan sonra yaptırma keseye kadar hep olumlu düşün Rabbime emanet
Canim hamileligin hayirli olsun ikiz geliyo desene :) Rabbim hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin senin transfer sonrasi gebelik testine kadar belirtin oldu mu bi de transfer sonrasi neler yaptin ?Bugun transferimin 14 gunu kan testi tekrarladim 1720 olmus
Canim hamileligin hayirli olsun ikiz geliyo desene :) Rabbim hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin senin transfer sonrasi gebelik testine kadar belirtin oldu mu bi de transfer sonrasi neler yaptin ?
allah yardımcın olsun bebegın sana sımsıkı tutunsun ınsallah hıc bırsey olmazKızlar 6+6 dayım kanamam başladı bana dua edin , kalçadan bir îğne yaptırdım Selen hanım söyledi
Hayırlı olsun arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı ugurlu olsun canım allah yardımcınız olsun
Kızlar 6+6 dayım kanamam başladı bana dua edin , kalçadan bir îğne yaptırdım Selen hanım söyledi
Saol canım yapacak birşey yok ki, herşey yolundaydı oldu böyle birşey veren de alacak olan da O.Hic moralini bozma canim Allah yardimcin olsun cogu kişide kanaması olupta hamileliğini sağlıkla devam ettiren var
Saol canım yapacak birşey yok ki, herşey yolundaydı oldu böyle birşey veren de alacak olan da O.
Canım çok sagol, kanama durdu çok şükür iğneden sonra çok sürmedi. Selen hanım yatak istirahati verdi. Cumartesi bebişimi görmeye gideceğim. 2015 de herşey çok güzel olsun, sağlıkla sıhhatle bol bebişli bir yıl olsun!Bir gelisme varmi canim ne oldu durumun?
Canım çok sagol, kanama durdu çok şükür iğneden sonra çok sürmedi. Selen hanım yatak istirahati verdi. Cumartesi bebişimi görmeye gideceğim. 2015 de herşey çok güzel olsun, sağlıkla sıhhatle bol bebişli bir yıl olsun!
İnşallah canım :)Ay cooookkk sukur canım yeni yıl bize uğurlu gelecek insAllah bebislerimizi kucağımıza alacağız 2015 te insAllahsen bol bol dinlen
Çoook güzel bir haber