Canım tedavin hayırlı olsun ben gecen yıl ulun beyle tedaviye baslamıştım ve ön görüşmede muayene ücreti ödemiştimMerhaba hatunlar carsamba persembe gibi regli olucam. Bende selen hanima gitcem nasipse. Daha once bi gitsem muayene ucreti var mi on gorusmede ?
Hayırlı olsun arkadaşım ben ödemedim görüşme için ücret zaten adetlede tedaviye başladık muayenede ödemedimMerhaba hatunlar carsamba persembe gibi regli olucam. Bende selen hanima gitcem nasipse. Daha once bi gitsem muayene ucreti var mi on gorusmede ?
Hayırlı ugurlu olsun canım allah yardımcınız olsunarkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. bende selen hanımla tedaviye başlıyorum.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma kendini.Kızlar ben bir süredir giremedim yine. Biraz zorlanıyorum çok çabuk hamilelik belirtileri başladı birazda psikolojik sanırım mide bulantilari fena. Birde sabahları kalkamıyorum. Çok yorgunum hep. Bel ağrımda cabası yani..
Hayırlı olsun arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsunarkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. bende selen hanımla tedaviye başlıyorum.
Ben ikinci tedavimi görüyorum ilki iptal omuştu Ulun beyde tedavi görüyordum onun için ödemiştim şimdi selen hanımla ikinci tedavimi oluyorum muayene ödemedimMerhaba hatunlar carsamba persembe gibi regli olucam. Bende selen hanima gitcem nasipse. Daha once bi gitsem muayene ucreti var mi on gorusmede ?
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.Kızlar Bugün yumurtalarım toplandı allahıma bin şükür 3 tane yumurtam çıktı. İnşallah döllenirler inşallahbu sefer iptal olmaz. Çok dua ediyorum nolur sizlerde benim için dua edin.
tabiki hatırladım nasıl gidiyorr...merhaba canım beni hatırladın ı bilmiyorum.
hayır olsun doğumun ve bebeklerin sağlıkla ve huzurla büyüsünler öpüyorum.
canım hatırlarmısın bilmem ama ben seni hatırlıyorum.
bebeğin bayağı büyümüştür.
sağlıkla huzurla güzel günlere inşh.
hatırlarım tabiki benim bir kız bir erkek görümcemle bakıyoruz yakında işe başlayacam çok zor ikiz bebek hayırlısı olsun ne diyelim...masallah canim sana da bebeklerine de bizi.de bastan ikizdi hatirlarmisin bilmem 9 haftalikkken bi bebisim gitti hala arada aklima gelir cok şükür bu bidik benimle iki bebek çok daha zordur heralde biz simdi ek gidayla ugrasiyoruz oturmaya calisiyoruz bu gece ancak uyudu kizim ancak foruma girip bakiniyorum senin nasil gidiyo iki kiz miydi bebeklerin yalniz mi bakiyosun bebislere allah yardimcin olsun :)
Kızlar keseyi ve fasülyemi gördük çok şükür Rabbim sizlere de nasip etsin
Ayyyyy canım çok sevindimmmm ikiz gibi Allah tamamına erdirsin maşallah Rabbim dîğer arkadaşlara da nasîp etsin çok şükür canımKizlar kan değerim 444 ciktiAllah kimsenin emegini bosa çıkarmasın
Ayyyyy canım çok sevindimmmm ikiz gibi Allah tamamına erdirsin maşallah Rabbim dîğer arkadaşlara da nasîp etsin çok şükür canım