Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba hatunlar carsamba persembe gibi regli olucam. Bende selen hanima gitcem nasipse. Daha once bi gitsem muayene ucreti var mi on gorusmede ?

Merhaba hatunlar carsamba persembe gibi regli olucam. Bende selen hanima gitcem nasipse. Daha once bi gitsem muayene ucreti var mi on gorusmede ?
Hayırlı olsun arkadaşım ben ödemedim görüşme için ücret zaten adetlede tedaviye başladık muayenede ödemedim

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma kendini.

Kızlar Bugün yumurtalarım toplandı allahıma bin şükür 3 tane yumurtam çıktı. İnşallah döllenirler inşallahbu sefer iptal olmaz. Çok dua ediyorum nolur sizlerde benim için dua edin.

Ben ikinci tedavimi görüyorum ilki iptal omuştu Ulun beyde tedavi görüyordum onun için ödemiştim şimdi selen hanımla ikinci tedavimi oluyorum muayene ödemedim

Kızlar Bugün yumurtalarım toplandı allahıma bin şükür 3 tane yumurtam çıktı. İnşallah döllenirler inşallahbu sefer iptal olmaz. Çok dua ediyorum nolur sizlerde benim için dua edin.
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.

Kızlar selam, bugün kese görmeye gidiyorum öğleden sonra heyecanlıyım biraz merak edîyorum yazarım sonrasında sîze

tabiki hatırladım nasıl gidiyorr...

hatırlarım tabiki benim bir kız bir erkek görümcemle bakıyoruz yakında işe başlayacam çok zor ikiz bebek hayırlısı olsun ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…