Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

İnşallah senin de çook güzel geçer tedavin, senin de hamil haberini alırız:)
inşallah bende hamıleyım yazabılırım ınsallah bırn once regl olsam baslasam cok karısık hıs edıyorum korkuyorum ya olmazsa dıye ama artık başlamak gerekıyor her ayı husranla gecırmek benı altust edıyor ılk tub bebek denemem olcak hayırlısı olur ınsallah

Canim hamileligin hayirli olsun ikiz geliyo desene :) Rabbim hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin senin transfer sonrasi gebelik testine kadar belirtin oldu mu bi de transfer sonrasi neler yaptin ?

Saol canım Allah herkese nasip etsin, transferin ertesi gunu hep basım dönüyordu bunun haricinde baska bir belirtim yoktu, ilk 3 gun sadece ihtiyaç için Kalktım 4. Günden itibaren normal hayatıma devam ettim her aksam sağlık Ocağına iğnemi yaptırmaya gidiyordum ama hep evdeydim

Canım çok sagol, kanama durdu çok şükür iğneden sonra çok sürmedi. Selen hanım yatak istirahati verdi. Cumartesi bebişimi görmeye gideceğim. 2015 de herşey çok güzel olsun, sağlıkla sıhhatle bol bebişli bir yıl olsun!

Ay cooookkk sukur canım yeni yıl bize uğurlu gelecek insAllah bebislerimizi kucağımıza alacağız 2015 te insAllah:anneadayı::anneadayı::anneadayı: sen bol bol dinlen

zelis82 zelis82 transferin kacinci gunundesin

yok canım yanlış anlattım, tam tüp bebeğe başlayacakken doğal yolla hamile kaldım ben, son dakika golü, yeni yıl hediyesi benimkisi :) üç buçuk sene sonra gelen mucize :)

S sheisback canım dikkat et kendine, Allah yardımcın olsun, şükür iyisiniz ikinizde

yok canım yanlış anlattım, tam tüp bebeğe başlayacakken doğal yolla hamile kaldım ben, son dakika golü, yeni yıl hediyesi benimkisi :) üç buçuk sene sonra gelen mucize :)

S sheisback canım dikkat et kendine, Allah yardımcın olsun, şükür iyisiniz ikinizde
Çoook güzel bir haber zelis82 zelis82 :))) maşallah( şu simgeleri koymayı beceremiyorum:KK43:) çok sevindim.
Biz de yatıyoruz bakalım :KK66:)

X