Canım Allah razı olsun ama sabah uyandım birşey gitmiş gibi daha önce de oldu bu his 2. aşılamamda, veren de alan da Rabbim yapacak birşey yok. İnşallah yanılıyorumdur. Allah sizin bebeklerinizi bağışlasın canım. Hayırlı cumalarHayır tabi ki de oyle dusunme. Pozitifi gördüğüm halde hemen hemen hiç belirti yok ben de.üzülmek için neden sebepler arıyorsun. Bak bugün cuma. Bol Bol dua et. Namaz kıl kuran oku. İçin ferahlar canim
Canim Ne zaman test gununKızlar selam, bugün işe geldim hem de 2 saate yakın servis macerası ile. Sabah tuvalet sıkışıklığı, kasıklarda ve rahim bölgesinde kasılmalar, zonklamalar, bel ağrısı derken günün yarısını bitirdim. Çok korktum ama yapacak birşey yok. Eskiden de duygusal bir insandım ( tedaviye başlamamla başladı aslında) ama bu tüp bebekle tavan yaptım. Sevinsem ağlıyorum, üzülsem ağlıyorum. Hep bu hormonların yüzünden. Bebişim için katlanıyorum , pamuk ellerini öpeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum ve dua ediyorum Rabbim hepimize güzel haberler verdirsin
Kaçıncı gün embriyosuydu. Benim 5.gün embriyosuydu 10. Gün ciktiDaha çok var :) haftaya pazartesi 15 aralık
Iyim sukur. Her şey aynı yani çok bir değişiklik yok. Çarşamba kese görmeye gideceğiz ınş. Merakla pozitif sonucunu bekliyorum ins
Canım benimki de blasttı. İnşallah pıtpıtları da duyacaksın annesi, çok şükürIyim sukur. Her şey aynı yani çok bir değişiklik yok. Çarşamba kese görmeye gideceğiz ınş. Merakla pozitif sonucunu bekliyorum ins
Canım transferin hayırlı olsun inşallah senin güzel haberlerini alıcaz ve bizlere de umut olucaksın ben de bugün merkezdeydim dondurulmuş embriyolarım için tekrardan start verdik yarın estrofeme başlıyorum nasipse bu yıl bitmeden transferim gerçekleşicek herşeyin hayırlısı 2014 sonu ve 2015 bizim şanslı yılımız olur umarım....Kızlar selam, bugün işe geldim hem de 2 saate yakın servis macerası ile. Sabah tuvalet sıkışıklığı, kasıklarda ve rahim bölgesinde kasılmalar, zonklamalar, bel ağrısı derken günün yarısını bitirdim. Çok korktum ama yapacak birşey yok. Eskiden de duygusal bir insandım ( tedaviye başlamamla başladı aslında) ama bu tüp bebekle tavan yaptım. Sevinsem ağlıyorum, üzülsem ağlıyorum. Hep bu hormonların yüzünden. Bebişim için katlanıyorum , pamuk ellerini öpeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum ve dua ediyorum Rabbim hepimize güzel haberler verdirsin
Dondurulmuş 2450 lira. taze de 6750 sanırım ama emin değilim. Bizimki dondurulmuş tumerhaba, 3 kez tüp bebek denedim 4. kez denemek istiyoruz şu anda araştırıyoruz umut tüp bebekte ücretleri öğrenmek istiyorum teşekkürler iyi akşamlar
Canım senin de tedavin hayırlı olsun, 2015 hediyesi olsunlar bize:) ben hipo hipoyum canım 1.aşılamada biyokimyasal oldu, 2.aşılama negatif. Bu ilk tüp bebek deneyimi. Her seferin de sanki ilkmiş gibi heyecan var:) inşallah hepbirlikte güzel haberler alırız. Benim bugün ağrılar falan başladı, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, dualarımız kabul olsun Allah herkese umut ve sabır versin, çocuk özlemi yaşatmasınCanım transferin hayırlı olsun inşallah senin güzel haberlerini alıcaz ve bizlere de umut olucaksın ben de bugün merkezdeydim dondurulmuş embriyolarım için tekrardan start verdik yarın estrofeme başlıyorum nasipse bu yıl bitmeden transferim gerçekleşicek herşeyin hayırlısı 2014 sonu ve 2015 bizim şanslı yılımız olur umarım....
senin kaçıncı denemen ve özel değilse sizde problem neydi?
Mutlu sona az kaldı canim insallah. Gecen sene ayni tarihlerde baslamistim dondurulmus tedavisine 25 aralıkta transfer olmustuk seninle inşallah bu sefer olacak sende benim gibi yavrunu alacaksin kucaginaCanım transferin hayırlı olsun inşallah senin güzel haberlerini alıcaz ve bizlere de umut olucaksın ben de bugün merkezdeydim dondurulmuş embriyolarım için tekrardan start verdik yarın estrofeme başlıyorum nasipse bu yıl bitmeden transferim gerçekleşicek herşeyin hayırlısı 2014 sonu ve 2015 bizim şanslı yılımız olur umarım....
Mutlu sona az kaldı canim insallah geçen sene bu zamanlar baslamistim dondurulmus tedavisine 25 aralıkta transfer olmustuk seninle inşallah bu sefer olacak sende benim gibi yavrunu alacaksin kucaginaCanım transferin hayırlı olsun inşallah senin güzel haberlerini alıcaz ve bizlere de umut olucaksın ben de bugün merkezdeydim dondurulmuş embriyolarım için tekrardan start verdik yarın estrofeme başlıyorum nasipse bu yıl bitmeden transferim gerçekleşicek herşeyin hayırlısı 2014 sonu ve 2015 bizim şanslı yılımız olur umarım....
Canım kader arkadaşım benim çok duygulandırdın beni bu yoğun günlerde yani minik meleğin var olup hala buralarda bizleri düşünmen beni çok mutlu etti :) ben de hem çok heyecan hem de korku var evet dedigin gibi selen hanımda 25 ya da 26 sında transferini yapıcam diye aslında gecen ay olucaktı amaselen hanım hormon degerimi begenmedi sonra da kader mi denir ne diyim gecen sebeyle ayni gun ve tarihle gine denk geldi Rabbim hayırlısını eylesin çok dua ediyorum benim bu tedavim epey karışiktı ulun beyle baslamistim sonra tedavimin 5.gunu ulun bey ayrıldı selen hanimlayim simdi belki topikten okumussundurMutlu sona az kaldı canim insallah geçen sene bu zamanlar baslamistim dondurulmus tedavisine 25 aralıkta transfer olmustuk seninle inşallah bu sefer olacak sende benim gibi yavrunu alacaksin kucagina
Sen neler yapıyosun?Annelik nasıl geçiyo?Minik prenses nasıl ?Mis kokulu benim için de öpebilir misin kendinize iyi bakın tatlım :)Mutlu sona az kaldı canim insallah geçen sene bu zamanlar baslamistim dondurulmus tedavisine 25 aralıkta transfer olmustuk seninle inşallah bu sefer olacak sende benim gibi yavrunu alacaksin kucagina
Ben de Ulun bey ile kötü bir başlangıç yaptım açıkcası Selen hanım bana çok iyi geldi. Hipo hipo hastası olmamdan dolayı tecrübeli bir hasta sayılırım bazı şeyleri öğrenmek istemem ve görüş bildirmem kendisini acayip rahatsız etmişti hatta beni ağlatmıştı. Tüp bebek tedavilerin de stres yapmayın derler ya beni o kadar kötü yapmıştı anlatamam. O yüzden sıkıntı yapma Selen hanım çok tatlı hatta benim ilk kadın jinekolog diyebilirim( hep erkek tercih ederdim daha anlayışlı oluyorlar diye) . İnşallah biz de anne olacagız canım :)))) Burdaki bütün arkadaşlara, okuyan, derdine derman arayan herkese Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım kader arkadaşım benim çok duygulandırdın beni bu yoğun günlerde yani minik meleğin var olup hala buralarda bizleri düşünmen beni çok mutlu etti :) ben de hem çok heyecan hem de korku var evet dedigin gibi selen hanımda 25 ya da 26 sında transferini yapıcam diye aslında gecen ay olucaktı amaselen hanım hormon degerimi begenmedi sonra da kader mi denir ne diyim gecen sebeyle ayni gun ve tarihle gine denk geldi Rabbim hayırlısını eylesin çok dua ediyorum benim bu tedavim epey karışiktı ulun beyle baslamistim sonra tedavimin 5.gunu ulun bey ayrıldı selen hanimlayim simdi belki topikten okumussundur