Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar test sonucum çıktı çok şükür Rabbime 87. Merkezi aradım hemşire 8. Gün erken yaptırmışsın ilaçlar yükseltiyo dedi, Selen hanım a soracaklar. Rabbime şükürler olsun inşallah devamını görürüm bu arada hemşireyi duymazdan geldim :))))))))))))))))))))))

Hayırlı olsun bulutsel , bebişin seninle olsun Rabbim hayırlı haberler verdirsin

Hayırlı olsun bulutsel bebişin sana sımsıkı tutunsun inş. Kaçıncı gün embriyosuydu senin dondurulmuş muydu benim de inş önümüzdeki ay hormonlarla ilgili bir sıkıntı çıkmazsa transferin olacak ta dondurulmuş larla kendine dikkat et

Canım transferin hayırlı olsun sonucunun hamilelik haberli olması dileğiyle :) sen transferden önce ne kadar su içtin acaba ?benim bundan önceki transferim zor olduğu için ulun bey hastaneden ayrılmadan önce transferi narkozlu yaparız demişti selen hanım da haftaya e2 p4 için kan vermeye gittiğimde karar veririz dedi açıkçası ben de transferimi narkozlu istemiyorum ama hayırlısı diyorum şans bizlerle olsun:)

Canım hamileliğin şimdiden hayırlı olsun 8. Gün için gayet iyi bi değer ikiz geliyo sanki :))

Hayırlı olsun bulutsel inşallah güzel haberlerini alırız seninde dualarım seninle

Allahhh bir güzel haber daha. Allahım inşallah boş çıkarmaz herkese dua ediyorum arkadaşlarım allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi versin kucağımıza allahım sana şükürler olsun bu güzel haberlere

saol canım Allah razı olsun Rabbim sana da isteyen uğraşan umut eden herkese burdaki arkadaşlara forumumuzu okuyanlara da nasip etsin, sağlıklı gebelikler olsun. Rabbim yardımcımız olsun

Vca
canım nîye zor oluyor? İnşallah çok güzel geçer transferin

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum benim balast embriyosu donmuş embriyo transferiydi.cok şükür darısı herkesin başına

Şimdiden hayırlı olsun canım insallah değerin KAT KAT artar

Canım yerinde olsam transfer için norkoz almam bence hic gerek yok benim Danimarkadaki tedavimde transferde Dr 45 dakika rahmimi aradı
Bayaga zorlandı yapamadı ikinci bir Dr çağırdı o transferi yaptı

Merhaba herkeslere bende umutta tup bebek yapanlardanim ara ara okuyorum yinr bu sayfayi masallah her actigimda yeni bir hamilelik haberi oluyo hepinizi tebrik ederim bu yolda emek veren herkese rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah benimde tedavi sonucu 6 aylik bi kizim var herkes bu mutlulugu yasasin insallah

S sheisback canim benimde 8. gun degerim 93 filandi hemsire ilaclar yukseltiyo demis ya ilk defa duyuyorum boyle bisey hayirli ugurlu olsun

Arkadaşlar meraba uzun zaman giremedim bu ameliyat gerginliği bitirdi beni. Ama allahıma şükürler olsun korktuğum gibi olmadı. Eşimde sperm çıktı tese ameliyatında. Aynı gün yumurtalarımda toplandı allahıma çok şükür 11yumurtam çıktı 9 tanesi döllenmiş dondurdular. Selen hanım transferi bir ay sonraya erteledi. Benim pdikolojik durumum sebebiyle. Bu süre çok kötü geçti sürekli gerginlik sürekli ağlama ya sperm çıkmazsa korkusu. Eşimede kendimede zehir ettim günleri.şimdi psikoloğa gidiyorum. Daha iyi hissediyorum kendimi inşallah çok uzamadan kendimi toparlarımda bebişlerimi alabilirim. Dua edin kızlar bana çok zormuş çok kaybettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…