Arkadaşlar uzunnn bir aradan sonra çok şükür bebişimi aldım bugün.Trasferim oldu, çok güzel oldu.Bana dua eden bütün kader arkadaşlarıma teşekkür ediyoruum.Ne olur şimdi daha çok dua edin.Artık dua zamanı.[/QUOTE. Hayırlı old
Hayırlı olsun bulutsel , bebişin seninle olsun Rabbim hayırlı haberler verdirsin
Canım transferin hayırlı olsun sonucunun hamilelik haberli olması dileğiyle :) sen transferden önce ne kadar su içtin acaba ?benim bundan önceki transferim zor olduğu için ulun bey hastaneden ayrılmadan önce transferi narkozlu yaparız demişti selen hanım da haftaya e2 p4 için kan vermeye gittiğimde karar veririz dedi açıkçası ben de transferimi narkozlu istemiyorum ama hayırlısı diyorum şans bizlerle olsun:)Arkadaşlar uzunnn bir aradan sonra çok şükür bebişimi aldım bugün.Trasferim oldu, çok güzel oldu.Bana dua eden bütün kader arkadaşlarıma teşekkür ediyoruum.Ne olur şimdi daha çok dua edin.Artık dua zamanı.
Canım hamileliğin şimdiden hayırlı olsun 8. Gün için gayet iyi bi değer ikiz geliyo sanki :))Kızlar test sonucum çıktı çok şükür Rabbime 87. Merkezi aradım hemşire 8. Gün erken yaptırmışsın ilaçlar yükseltiyo dedi, Selen hanım a soracaklar. Rabbime şükürler olsun inşallah devamını görürüm bu arada hemşireyi duymazdan geldim :))))))))))))))))))))))
Hayırlı olsun bulutsel inşallah güzel haberlerini alırız seninde dualarım seninleArkadaşlar uzunnn bir aradan sonra çok şükür bebişimi aldım bugün.Trasferim oldu, çok güzel oldu.Bana dua eden bütün kader arkadaşlarıma teşekkür ediyoruum.Ne olur şimdi daha çok dua edin.Artık dua zamanı.
Allahhh bir güzel haber daha. Allahım inşallah boş çıkarmaz herkese dua ediyorum arkadaşlarım allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi versin kucağımıza allahım sana şükürler olsun bu güzel haberlereKızlar test sonucum çıktı çok şükür Rabbime 87. Merkezi aradım hemşire 8. Gün erken yaptırmışsın ilaçlar yükseltiyo dedi, Selen hanım a soracaklar. Rabbime şükürler olsun inşallah devamını görürüm bu arada hemşireyi duymazdan geldim :))))))))))))))))))))))
Canım Allah razı olsun. Rabbim devamını da nasip eder inşallah. Herkese nasip etsin. Benim tek embriyo canım.Canım hamileliğin şimdiden hayırlı olsun 8. Gün için gayet iyi bi değer ikiz geliyo sanki :))
saol canım Allah razı olsun Rabbim sana da isteyen uğraşan umut eden herkese burdaki arkadaşlara forumumuzu okuyanlara da nasip etsin, sağlıklı gebelikler olsun. Rabbim yardımcımız olsunAllahhh bir güzel haber daha. Allahım inşallah boş çıkarmaz herkese dua ediyorum arkadaşlarım allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi versin kucağımıza allahım sana şükürler olsun bu güzel haberlere
canım nîye zor oluyor? İnşallah çok güzel geçer transferinCanım transferin hayırlı olsun sonucunun hamilelik haberli olması dileğiyle :) sen transferden önce ne kadar su içtin acaba ?benim bundan önceki transferim zor olduğu için ulun bey hastaneden ayrılmadan önce transferi narkozlu yaparız demişti selen hanım da haftaya e2 p4 için kan vermeye gittiğimde karar veririz dedi açıkçası ben de transferimi narkozlu istemiyorum ama hayırlısı diyorum şans bizlerle olsun:)
Canım çok teşekkürler inşallah hepimiz için hayırlı olsunHayırlı olsun bulutsel , bebişin seninle olsun Rabbim hayırlı haberler verdirsin
Kızlar test sonucum çıktı çok şükür Rabbime 87. Merkezi aradım hemşire 8. Gün erken yaptırmışsın ilaçlar yükseltiyo dedi, Selen hanım a soracaklar. Rabbime şükürler olsun inşallah devamını görürüm bu arada hemşireyi duymazdan geldim :))))))))))))))))))))))
Canım transferin hayırlı olsun sonucunun hamilelik haberli olması dileğiyle :) sen transferden önce ne kadar su içtin acaba ?benim bundan önceki transferim zor olduğu için ulun bey hastaneden ayrılmadan önce transferi narkozlu yaparız demişti selen hanım da haftaya e2 p4 için kan vermeye gittiğimde karar veririz dedi açıkçası ben de transferimi narkozlu istemiyorum ama hayırlısı diyorum şans bizlerle olsun:)
Hayırlı olsun canım darısı başımızaArkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum benim balast embriyosu donmuş embriyo transferiydi.cok şükür darısı herkesin başına
Allah banada o günü göstersin inşallah. Çok sevindim canımArkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum benim balast embriyosu donmuş embriyo transferiydi.cok şükür darısı herkesin başına