Devamli okuyorum canim haberim var başına gelenlerden olsun her şerde bi hayir vardir nasipse her koşulda olur.oku canim bol bol oku meryem suresinin faydasi cok Rabbim muradini tez zamanda verir inşallah herkesin.Canım kader arkadaşım benim çok duygulandırdın beni bu yoğun günlerde yani minik meleğin var olup hala buralarda bizleri düşünmen beni çok mutlu etti :) ben de hem çok heyecan hem de korku var evet dedigin gibi selen hanımda 25 ya da 26 sında transferini yapıcam diye aslında gecen ay olucaktı amaselen hanım hormon degerimi begenmedi sonra da kader mi denir ne diyim gecen sebeyle ayni gun ve tarihle gine denk geldi Rabbim hayırlısını eylesin çok dua ediyorum benim bu tedavim epey karışiktı ulun beyle baslamistim sonra tedavimin 5.gunu ulun bey ayrıldı selen hanimlayim simdi belki topikten okumussundur
annelik cok güzel gidiyo baya alıştık birbirimize kendi canindan bi parçanın gun geçtikçe büyüdüğü görmek cok farkli bi duygu hele gülüşü herseyi unutturuyo ne uykusuzluk ne baska biseyi gözün görmüyor Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah yeterki umidimizi kaybetmeyelim