Devamli okuyorum canim haberim var başına gelenlerden olsun her şerde bi hayir vardir nasipse her koşulda olur.oku canim bol bol oku meryem suresinin faydasi cok Rabbim muradini tez zamanda verir inşallah herkesin.Canım kader arkadaşım benim çok duygulandırdın beni bu yoğun günlerde yani minik meleğin var olup hala buralarda bizleri düşünmen beni çok mutlu etti :) ben de hem çok heyecan hem de korku var evet dedigin gibi selen hanımda 25 ya da 26 sında transferini yapıcam diye aslında gecen ay olucaktı amaselen hanım hormon degerimi begenmedi sonra da kader mi denir ne diyim gecen sebeyle ayni gun ve tarihle gine denk geldi Rabbim hayırlısını eylesin çok dua ediyorum benim bu tedavim epey karışiktı ulun beyle baslamistim sonra tedavimin 5.gunu ulun bey ayrıldı selen hanimlayim simdi belki topikten okumussundur
Hayırlı olsun şimdiden elinn , ben yaptırmadım hiç bahsetmedi bilmiyorumHerkese slm
Bugun istanbula geldik hersey yolunda gidiyor Pazartesi transferim olacak Allah'ın izniyle Selen hanim gebelik asisida yaptiralim dedi sansi yukseltmek İcin.... Aranizda gebelik asisi uygulayan varmi??
Canım bak ne buldumm yaptır bence de gayet iiHerkese slm
Bugun istanbula geldik hersey yolunda gidiyor Pazartesi transferim olacak Allah'ın izniyle Selen hanim gebelik asisida yaptiralim dedi sansi yukseltmek İcin.... Aranizda gebelik asisi uygulayan varmi??
Hadi inşallah canım transferin iyi geçsin allahım seninde bizimde yüzümüzü güldürsün canım benim.Herkese slm
Ben ne zamandır giremiyordum ne güzel gelişmeler olmuş ne kadar çok gebe olmuş, nasıl mutlu oldum anlatamam. Canım senınde transferin olmuş sonuç belli oldumu?Canım benimki de blasttı. İnşallah pıtpıtları da duyacaksın annesi, çok şükür
Canım inşallah herşey çok güzel gider, tedavin hayırlı olsun. Benim 7.günüm henüz sonuç belli değil inşallah güzel haberler veririm burdaki hamilelik haberleri bana da umut oluyor, çok seviniyorum. Rabbimin izniyle olucakBen ne zamandır giremiyordum ne güzel gelişmeler olmuş ne kadar çok gebe olmuş, nasıl mutlu oldum anlatamam. Canım senınde transferin olmuş sonuç belli oldumu?
Cnm hayırlı olsun tedavin.yazismisttik hatırlarsan ozelden.ben son transferim de yaptırdım gebelik aşısı bende faydası olmadı. Ozaman bende çok arastirmistim faydasını görenler vardı. Dene mutlaka belki sende ise yarar.bende yeni adet oldum.dondurulmus embriyo transferi yapılacak bu ay .insallah senden güzel haber gelir banada moral olur.Herkese slm
Cnm hayırlı olsun tedavin.yazismisttik hatırlarsan ozelden.ben son transferim de yaptırdım gebelik aşısı bende faydası olmadı. Ozaman bende çok arastirmistim faydasını görenler vardı. Dene mutlaka belki sende ise yarar.bende yeni adet oldum.dondurulmus embriyo transferi yapılacak bu ay .insallah senden güzel haber gelir banada moral olur.
Canım bak ne buldumm yaptır bence de gayet ii
5. Laboratuvarda elde edilen gebelik aşısı olarakta adlandırılan sıvı embiryolorın rahim içine konulacağı günden bir gün önce veya aynı gün rahim içine verilir. Bu işlem rahim içini daha sonradan transfer edilecek embiryoların gömülmelerine uygun hale getirir ddiğer bir deyişle gömülmeye uygun hale getirir. Bu şekilde hazırlanmış rahim içi zarının konulan iyi kalitede embiryoları daha yüksek oranda kabul edeceği yani gebelik oluşmasına yardım edeceği çalişmamızda bulunmuştur. Ayrıca bu tip bir uygulama daha sağlıklı gebelik oluşturacağı için gebelik kayıpları yanı düşükler önlenebilecektir.
kızlar selen hanımın verdiği lucrin ilacı bitti dün adet oldum. Aradım bugün kliniği yarına randevu verdiler allah izin verirse bende yarın tam anlamıyla başlıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. İyiki varsınız dert ortaklarım arkadaşlarım
Hayırlı olsun şimdiden elinn , ben yaptırmadım hiç bahsetmedi bilmiyorum
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın arkadaşım, güzel haberler bol bol gelsinnbizde bilmiyorduk selen hanim bugun soyledi sansi yukseltmek İcin bunada ek olarak odeme yaptim 700 tl gibi
Canım sıkma canını güzel haberini heycanla bekliyoruz :)Kızlar selam, biraz önce dayanamadım gittim kan verdim. Transferin 8. Günüdün çok şişmiştim, mide yanması bütün gün devam etti ama ben nasıl bir mutlu oldum bunlardan anlatamam. Sonra akşam çok kötü diyare oldum birden üstüme bir negatiflik üşüştü. Sabah içim içimi yiyiyordu, gittim kan verdim sonuç biraz geç çıkacak ama paylaşırım sizinle de, 5 in üstünde çıkarsa ümit var inşallah
Çok saol canım inşallahCanım sıkma canını güzel haberini heycanla bekliyoruz :)
Hayırlı olsun bulutsel , bebişin seninle olsun Rabbim hayırlı haberler verdirsinArkadaşlar uzunnn bir aradan sonra çok şükür bebişimi aldım bugün.Trasferim oldu, çok güzel oldu.Bana dua eden bütün kader arkadaşlarıma teşekkür ediyoruum.Ne olur şimdi daha çok dua edin.Artık dua zamanı.