- 19 Haziran 2014
- 86
- 55
Canım şimdi gördüm nasıl sevindim anlatamam. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Allahım burdaki herkese nasip etsin bizim gibi herkesi sevindirsin.Canlarim hamileyimmm.Sukurler olsun. Rabbim size de bugün benim döktüğüm sevinç gozyaslarindan doldursun ins
Selen hanım var çok iyi biz çok mutluyuz allahım bebişimizi verdi oda vesile oldu. Allah selen Hanımdan razı olsunulun bey gitmiş hangi doktoru önerirsiniz
Transferinin kaçıncı günü duydun yada şöyle sorayım keseyi gördükten kaç gün sonraEvet canim duyduk allahıma çok şükür bebişim hala benimle
allah razı olsun canım. İns pit pit ları duymaya nasip olurumCanım şimdi gördüm nasıl sevindim anlatamam. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Allahım burdaki herkese nasip etsin bizim gibi herkesi sevindirsin.
Canım keseyi gördükten 2 hafta sonra duyduk kalp atışını allahım sanada nasip etsin o güzel sesi duymayıTransferinin kaçıncı günü duydun yada şöyle sorayım keseyi gördükten kaç gün sonra
Ahhcanım hayırlı olsunçok sevindim valla. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına versin inşallah. Darısı buradaki tüm çocuk isteyen arkadaşlarımın ve tabiki benim başımaCanlarim hamileyimmm.Sukurler olsun. Rabbim size de bugün benim döktüğüm sevinç gozyaslarindan doldursun ins
Ben ulun beyde başladım canım ama tedavim iptal oldu. Şimdi selen hanımla yeniden başladım uzun protokol lucrin verdi onu kullanıyorum. Ben doktordanda merkezdende memnunum bazen ibraz bekliyoruz ama yinede beklemesi bile güzel.ordaki kızlarda çok iyi niyetli her ihtiyacımda yardımcı oluyorlar ben memnunum birde bu sefer olursa daha ne isterimki. Tabi hep araştırdığım selen hanımada sürekli sordugum embriyoloji labratuvarı. Orası iyi olursa çok şanslıyız. Bahçecininde hep bu konuda ünü varmış bende oraya gittim. Hayırlısı neyse allah hepimize onu nasip etsin.merhaba arkadaşlar bende ilk defa tüpbebek denememi yaptıracağım nasipse umut u düşünüyoruz yorumları okudum araştırdım baya da genelde olumlu geldi sizler ne dersiniz. öneriniz varmı acaba.
Dryhmhm opun oldumu arkadaşım nasılsın? Nasıl geçti?Zeynep cim gözün aydın darısı başımıza benim pazartesi opum var bu gecede çatlatma iğnem var biraz öksürüyorum sol tarafım acayip ağrıyo öksürmeye korkuyorum doğal mıdır acaba iğnelerden midir?
Oldu arkadaşım 20 adet yumurta topladılar donduracaklar bugün arayıp bilgi verecekler kaçtanenin dondurulduğuna dair bekliyorum bakalım sen ne durumdasınDryhmhm opun oldumu arkadaşım nasılsın? Nasıl geçti?
Sağol canım. Darısı senin başına ınş.Ahhcanım hayırlı olsunçok sevindim valla. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına versin inşallah. Darısı buradaki tüm çocuk isteyen arkadaşlarımın ve tabiki benim başıma
Canım ınş. Sıkı Sıkı tutunsun sana. 1001 ihlas oku. Tavsiye ediyorum. Ben de dua edicem sanaKızlarr dün transferim yapıldı, tek embriyo. Dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun inş. Sımsıkı tutunsun sana dualarımızdasınKızlarr dün transferim yapıldı, tek embriyo. Dualarınızı eksik etmeyin
Canım çok saol Allah razı olsunCanım ınş. Sıkı Sıkı tutunsun sana. 1001 ihlas oku. Tavsiye ediyorum. Ben de dua edicem sana
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun inş. Sımsıkı tutunsun sana dualarımızdasın
Hayır tabi ki de oyle dusunme. Pozitifi gördüğüm halde hemen hemen hiç belirti yok ben de.üzülmek için neden sebepler arıyorsun. Bak bugün cuma. Bol Bol dua et. Namaz kıl kuran oku. İçin ferahlar canimKızlar bebeğim tutunamadı sanırımsabah uyandığımda gögüslerimdeki şişlik inmişti, sızlama falan da yok olmadı