Canlarim hamileyimmm.Sukurler olsun. Rabbim size de bugün benim döktüğüm sevinç gozyaslarindan doldursun ins
İns.canım rabbim sana vw isteyen herkese en yakın zamanda bu duyguyu tattirsinmaşallah suphanallah maşşalh ınan cok sevındım nekadar zorlu surec oldugunu tahmın edıyorum allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın tebrık ederım bende ocakta baslıcam umutta mayısta baslıcaktık esım ocakta baslayalım dedı aslında cok ıstoyorum ama bı okadarda tedavı surecı cok korkutuyor benı bızlerede duva et darısı hepımızın başına inşallah
Canlarim hamileyimmm.Sukurler olsun. Rabbim size de bugün benim döktüğüm sevinç gozyaslarindan doldursun ins
Allah razı olsun Darısı senin başına ınş.canım yumurtaların büyüdüğü için agriyordur çok normal yaniZeynep cim gözün aydın darısı başımıza benim pazartesi opum var bu gecede çatlatma iğnem var biraz öksürüyorum sol tarafım acayip ağrıyo öksürmeye korkuyorum doğal mıdır acaba iğnelerden midir?
165,8 Canım.allah razı olsun. İns senin de tedavin güzel sonuçlanır,hamilelik haberini buradan alirizCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına vermeyide nasip eder insallahkan değerin kac cikti merak ettim :)
165,8 Canım.allah razı olsun. İns senin de tedavin güzel sonuçlanır,hamilelik haberini buradan aliriz
İki aşılama ikici tüp bebek DondurulmuslarlaOoo masallah cok guzel çıkmış:) insallah canım âmin ilk denemenmi?
İki aşılama ikici tüp bebek Dondurulmuslarla
Canım allah yardimcin olsun. Bayağı yipranmisdindir. Rabbim emeklerinin ve sabrının karşılığını ınş. Bu tedavi nde verir ve seni evlatlarına kavustururİnsallah sonuna kadar devam eder bu son olur, benim 5 aşılama Buda 9. Tup bebek Tedavim olacak
İnsallah sonuna kadar devam eder bu son olur, benim 5 aşılama Buda 9. Tup bebek Tedavim olacak
Sadece selen hanım var o da çok kaliteli ve güleryüzlü bir doktor. Tavsiye ederimulun bey gitmiş hangi doktoru önerirsiniz
merhaba zeynep tebrikler. Bende umutta yaptırdım fakat olmadı. 19.11.2014 çarşamba günü mü tranferin olmuştu. Benim de o gün tranferim gerçekleştiCanlarim hamileyimmm.Sukurler olsun. Rabbim size de bugün benim döktüğüm sevinç gozyaslarindan doldursun ins
elinnn seni çok iyi anlıyorum. bende 7. denemeyi yaptırdım. yine olmadıİnsallah sonuna kadar devam eder bu son olur, benim 5 aşılama Buda 9. Tup bebek Tedavim olacak
Evet canim duyduk allahıma çok şükür bebişim hala benimleSen kalp atışını duydun mu bebeğinin