Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canlarim hamileyimmm. Sukurler olsun. Rabbim size de bugün benim döktüğüm sevinç gozyaslarindan doldursun ins
maşallah suphanallah maşşalh ınan cok sevındım nekadar zorlu surec oldugunu tahmın edıyorum allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın tebrık ederım bende ocakta baslıcam umutta mayısta baslıcaktık esım ocakta baslayalım dedı aslında cok ıstoyorum ama bı okadarda tedavı surecı cok korkutuyor benı bızlerede duva et darısı hepımızın başına inşallah

İns.canım rabbim sana vw isteyen herkese en yakın zamanda bu duyguyu tattirsin

Zeynep cim gözün aydın darısı başımıza benim pazartesi opum var bu gecede çatlatma iğnem var biraz öksürüyorum sol tarafım acayip ağrıyo öksürmeye korkuyorum doğal mıdır acaba iğnelerden midir?

Allah razı olsun Darısı senin başına ınş.canım yumurtaların büyüdüğü için agriyordur çok normal yani

İnsallah sonuna kadar devam eder bu son olur, benim 5 aşılama Buda 9. Tup bebek Tedavim olacak
Canım allah yardimcin olsun. Bayağı yipranmisdindir. Rabbim emeklerinin ve sabrının karşılığını ınş. Bu tedavi nde verir ve seni evlatlarına kavusturur

Canlarim hamileyimmm. Sukurler olsun. Rabbim size de bugün benim döktüğüm sevinç gozyaslarindan doldursun ins

canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşh.Çözülcekm çözülmeyecekmi derken senle...Mucizen huzurla sağlıkla senle olsun herzaman.

İnsallah sonuna kadar devam eder bu son olur, benim 5 aşılama Buda 9. Tup bebek Tedavim olacak

Allahım tez zamanda seni evlat sabihi yaosın nasıl uzun birsüreçten geçmişsin.
İnşka Allahım tez zamanda sağlıkla hayırlısını versin.

merhaba zeynep tebrikler. Bende umutta yaptırdım fakat olmadı. 19.11.2014 çarşamba günü mü tranferin olmuştu. Benim de o gün tranferim gerçekleşti​
EVet o gün en son benimki oldu. Mesanede çok su olmadığı için belirtmişlerdi beni. O günde bayağı transferi olan vardi

Canlarim hamileyimmm. Sukurler olsun. Rabbim size de bugün benim döktüğüm sevinç gozyaslarindan doldursun ins​
Zeynep hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin benim de çarşamba dondurulmuş transferim var hamişlerin duası kabul olur derler bana dua et

Canlarim hamileyimmm. Sukurler olsun. Rabbim size de bugün benim döktüğüm sevinç gozyaslarindan doldursun ins​
Zeynep hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin benim de çarşamba dondurulmuş transferim var hamişlerin duası kabul olur derler bana dua et​
Ay canım Benim rabbim sana da bu duyguyu yasatsin ınş. Embriyolarin seni hiç bırakmasın ınş. Amin sağlıklı bir şekilde de kucağına almayı nasip etsin amiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…