- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 34
Canım seninde tedavin hayırlı olsun senin kaçıncı denemen ? Benim de yarın iğnelere başlanıcak nasipse ben şehir dışından geliceğim için 2.30da ancak merkezde olucam normalde takip hastaları sabah alınıyo erken gelebilseydim tanışırdık ne güzel olurdu belki bi takipte denk geliriz sen de mi ulun beyin hastasısın? Şans bizlerle olsun:)aminnnnnn :)
tedavin hayırlı olsun şimdiden
ben tedaviye başlayalı 1 hafta oldu
yarın sabah takibe gitcem yine
benim 3. denemem olacak bu seferCanım seninde tedavin hayırlı olsun senin kaçıncı denemen ? Benim de yarın iğnelere başlanıcak nasipse ben şehir dışından geliceğim için 2.30da ancak merkezde olucam normalde takip hastaları sabah alınıyo erken gelebilseydim tanışırdık ne güzel olurdu belki bi takipte denk geliriz sen de mi ulun beyin hastasısın? Şans bizlerle olsun:)
Maşallahhhh canım ikiz geliyor galiba:)Kızlar sukurler olsun Rabbim e transferimin 10.günü (dün ) degerim 304 çıktı. Hamileyimmmmmdarısı sizin başınıza inşallah :)
Canım benim eşim azospermi hastası bizde Emre beyde tese olduk Temmuz ayında . Bizim 3. Denememizdi ve ben şuanda 11 haftalık hamileyim Rabbim bağışlarsa:) Emre bey çok iyi bi Dr biz çok memnun kaldık doğru adresdesiniz inş sizde hayırlı ve başarılı bi tedavi süreci geçirirsinizArkadaşlar merhaba
Eşimde azospermi olduğunu öğrendik gittiğimiz doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. Şu an gittiğimiz doktordan çok emin değiliz zaten eğer iyi sonuç alırsak tüp bebek tedavisinede başlıcaz. Internet'ten araştırdım Dr Emre bey varmış Bahçeci umut tüp bebek merkezinde ve herkes memnun kalmış. Bizim durumumuzda olan Emre beyde tedavi olan var mı? O merkez nasıl? Tüp bebek doktorları nasıl yardım edermisiniz?
ayyy canım ne güzel bir haber bu rabbim tamamına erdirsin darısı bizim başımıza bu arada galiba ikiz geliyor :)Kızlar sukurler olsun Rabbim e transferimin 10.günü (dün ) degerim 304 çıktı. Hamileyimmmmmdarısı sizin başınıza inşallah :)
canım bu sefer her şey yolunda gider ve sen ve eşin pozitif haber alırsınızKader arkadAşlarım yarın nasipse tekrardan 2. Deneme için sil baştan yeni bi sayfa açıcam inşallah başta ohss olmadan hayırlı bi şekilde tedavim sonuçlanır ve embriyolarım dondurulmadan transferim gerçekleşir içimde hem heyecan,hem korku, karışık duygular var benimle yarın tedaviye başlıycak var mı aranızda yarın ben 2.30da merkezde olucam bu yolda olan herkese bol şanslar sonu hayırlısıyla bebişli olsun bol bol şişirsinler annelerinii:)
Aycen cim nasılsın cnm.merak ettim seni.iyi oldun mu biraz .canım bu sefer her şey yolunda gider ve sen ve eşin pozitif haber alırsınız
Canım hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla tamamına etdirsin, bende de aynı problem var hadi darısı kalanların başınaKızlar sukurler olsun Rabbim e transferimin 10.günü (dün ) degerim 304 çıktı. Hamileyimmmmmdarısı sizin başınıza inşallah :)
Canım seninde tedavin hayırlı olsun senin kaçıncı denemen ? Benim de yarın iğnelere başlanıcak nasipse ben şehir dışından geliceğim için 2.30da ancak merkezde olucam normalde takip hastaları sabah alınıyo erken gelebilseydim tanışırdık ne güzel olurdu belki bi takipte denk geliriz sen de mi ulun beyin hastasısın? Şans bizlerle olsun:)
Selen hanımla ikinci görüşmemizi cuma günü yaptık. Artık zorlu sürecimiz başlıyor. Kısmetse adetimin ikinci günü tedavimize başlıyoruz. Çok heyecanlı ve stresliyim. Bundan önceki başarısızlıklar beni endişelendiriyor. Ama Umutla, Selen hanım ve ekibiyle yeni bir sayfa açıyorum. İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız. Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
Cilekli pastaaa_79 merhaba selen hn hastasiyim bende.muhtemelen ayni tarihlere denk gelicez .hakkimizda hayirlisi olsunSelen hanımla ikinci görüşmemizi cuma günü yaptık. Artık zorlu sürecimiz başlıyor. Kısmetse adetimin ikinci günü tedavimize başlıyoruz. Çok heyecanlı ve stresliyim. Bundan önceki başarısızlıklar beni endişelendiriyor. Ama Umutla, Selen hanım ve ekibiyle yeni bir sayfa açıyorum. İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız. Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah canım güzelce dollenirler ve cok kaliteli embriyolarin olur :)Merhaba arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı 4 yumurtam çıktı selen hanım 3 tanesinin kaliteli olduğunu söyledi. Döllenmeleri yarın belli olacak dedi. Dua edin lütfen benim için
yarın ve diğer günlerde de seni çok mutlu edecek haberler alırsın inşMerhaba arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı 4 yumurtam çıktı selen hanım 3 tanesinin kaliteli olduğunu söyledi. Döllenmeleri yarın belli olacak dedi. Dua edin lütfen benim için
Selen hanımla ikinci görüşmemizi cuma günü yaptık. Artık zorlu sürecimiz başlıyor. Kısmetse adetimin ikinci günü tedavimize başlıyoruz. Çok heyecanlı ve stresliyim. Bundan önceki başarısızlıklar beni endişelendiriyor. Ama Umutla, Selen hanım ve ekibiyle yeni bir sayfa açıyorum. İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız. Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
Canım çok teşekkür ederim merak edip sordugun için .Halen uğraşıyorum yürüyemiyorum ağrıdan ağrı kesicilerle ayaktayım .capadan randevu almaya calışıyodum 1 haftadır ama malesef alamadım ben de perşembe günü için cerahpaşadan profdan randevu aldım bakalım o ne diyecekAycen cim nasılsın cnm.merak ettim seni.iyi oldun mu biraz .
şuanda ezan okunuyor ezanlar hürmetine rabbim dularını kabul etsin kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnçok teşekkür ederim arkadaşlar, ikiz mi diyosunuz yani. Sağlıklı olsun da bir de olur iki de süper olur. Haftaya pazartesi gorucez bakalım kaç tane. E evlattttt canım sana da bebeğini sağ salim kucağına almayi nasip etsin Rabbim.aycen im , MaraDespina Ve S sheisback sizlere ve isteyrn herkse de tez zamanda bu mutluluğu yaşatsin insallsh
Canım benim eşim azospermi hastası bizde Emre beyde tese olduk Temmuz ayında . Bizim 3. Denememizdi ve ben şuanda 11 haftalık hamileyim Rabbim bağışlarsa:) Emre bey çok iyi bi Dr biz çok memnun kaldık doğru adresdesiniz inş sizde hayırlı ve başarılı bi tedavi süreci geçirirsiniz
Tüp bebektedavinizi kim yaptı ulun bey ve selen hanım varmış oradaCanım benim eşim azospermi hastası bizde Emre beyde tese olduk Temmuz ayında . Bizim 3. Denememizdi ve ben şuanda 11 haftalık hamileyim Rabbim bağışlarsa:) Emre bey çok iyi bi Dr biz çok memnun kaldık doğru adresdesiniz inş sizde hayırlı ve başarılı bi tedavi süreci geçirirsiniz
Amin insallah canım banada dua edinİnşallah canım güzelce dollenirler ve cok kaliteli embriyolarin olur :)