- 29 Eylül 2014
- 8
- 0
- 48
Hoşgeldin insandostu
Ben gebe degilim ama Bahçeci umutta doktor selen hanıma şuan tedavi oluyorum. Bugün Doktorum da 5. Günüm yarın yine gideceğim. çok memnunum çok ilgi gösteriyor birde bizim durum biraz sıkıntılı yumurtam çok az eşimin sperm hareketleri çok yavaş yinede bizi çok ümitlendiriyor selen hanım. Inşallah bu sefer olacak diye düşünüyorum selen hanımı öneririm ücretsiz görüşmede yapıyor istersen randevu al git memnun kalırsan devam edersin.
Merhaba insandostu
yaşlarımız birbirine yakın senin sıkıntında mı yumurtanın az olması? Amh değerin kaç? Ben dün ilaçsız tedaviye başladım ulun beyde yeni evliyim ve ilk denemem olacak. Sen karar verebildin mi?
ben fulya bahçeciye gidiyorum. aytun hanıma. şuan 18haftalık hamileyim.gayette menunum doktorumdan çok ilgili ve detaycı biri ve sorunumuzu o bulmuştu..
merhaba sbkin;
henüz karar veremedim ama allah hepinizden razı olsun, ne kadar iyisiniz, çok faydalı bilgiler veriyosunuz.Evet benim de yumurta cevabım azalmış, düşük rezervm mi diyolar? AMH değerim 2.5
Arkadaşlar merhaba
Eşimde azospermi olduğunu öğrendik gittiğimiz doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. Şu an gittiğimiz doktordan çok emin değiliz zaten eğer iyi sonuç alırsak tüp bebek tedavisinede başlıcaz. Internet'ten araştırdım Dr Emre bey varmış Bahçeci umut tüp bebek merkezinde ve herkes memnun kalmış. Bizim durumumuzda olan Emre beyde tedavi olan var mı? O merkez nasıl? Tüp bebek doktorları nasıl yardım edermisiniz?
merhabalar ben de umuttayım
33 yasındayım 2 basarısız deneme öğretmenim ne zaman yumurta takıbıne gitsem tedaviye başlasam acaba
arıyorlar gelin diyeee
ben de sorun gözukmuyo buyuk bir sorun
esımde sperm sorunu var
sevgilerrrr
Kararin hayirli olsun canim. Ben merkezden cok memnunum, yasim 33 ilk denemede hamile kaldim. Doktorlar da (Ulun bey ve Selen hanim) cok profesyonel, kizlar da. Herkes guler yuzlu ve pozitif elektrik veriyorlar. Evet, biraz zamanini harciyorsn merkezde, siranin gelmesini bekliyorsun ama ben hic rahatsiz olmadim gazete okudum kitap okudum yanimdaki kisiyle tedavi heyecanini paylastim 1,5 saat beklemisim problem olmadi. Benim doktorum Ulun beydi cok sevimli bir insan, ama Selen hanim da bir kere muayene etti ve cok tatli buldum. Sana onerim coook rahat ol ve pozitif dusun. Bentedavi surecinde tatile gelmisim gibi davrandim gezdim tozdum koselerde tuvaletlerde ignelerimi yapiyordum :) kararin ne olursa olsun, hayirli olsun bebisli olsun insallah
Duygugk çok sevindim canım allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah ve bizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın. Benim de tedam başladı umarım herşey iyi gider.ben fulya bahçeciye gidiyorum. aytun hanıma. şuan 18haftalık hamileyim.gayette menunum doktorumdan çok ilgili ve detaycı biri ve sorunumuzu o bulmuştu..
insandostu merhabamerhaba sbkin;
henüz karar veremedim ama allah hepinizden razı olsun, ne kadar iyisiniz, çok faydalı bilgiler veriyosunuz.Evet benim de yumurta cevabım azalmış, düşük rezervm mi diyolar? AMH değerim 2.5
Senin tedavinde hayırlı olsun canım inşallah hepimize hayırlı ve uğurlu gelir umut, adı gibi umut olsun hepimizeben de bugün yeniden başladım tedaviye umutta
yumurta takibine başladık
inş hepimiz için bu zorlu süreç mutlu haberlerle sonuçlanır
Blumoony bende ulun beyde tedaviye başladım yorumunu okuyunca çok memnun oldum ulun bey ve çalışanların bende bıraktığı ilk intiba çok pozitif inşallah iyi olur hayırlı olurKararin hayirli olsun canim. Ben merkezden cok memnunum, yasim 33 ilk denemede hamile kaldim. Doktorlar da (Ulun bey ve Selen hanim) cok profesyonel, kizlar da. Herkes guler yuzlu ve pozitif elektrik veriyorlar. Evet, biraz zamanini harciyorsn merkezde, siranin gelmesini bekliyorsun ama ben hic rahatsiz olmadim gazete okudum kitap okudum yanimdaki kisiyle tedavi heyecanini paylastim 1,5 saat beklemisim problem olmadi. Benim doktorum Ulun beydi cok sevimli bir insan, ama Selen hanim da bir kere muayene etti ve cok tatli buldum. Sana onerim coook rahat ol ve pozitif dusun. Bentedavi surecinde tatile gelmisim gibi davrandim gezdim tozdum koselerde tuvaletlerde ignelerimi yapiyordum :) kararin ne olursa olsun, hayirli olsun bebisli olsun insallah
saol canım.. allah hayırlısıyla isteyen herkeze nasip etsin ben 1 sene uğraştım 3 kez denedik tüp bebeği umarım sizinki benimkinden kısa sürerDuygugk çok sevindim canım allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah ve bizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın. Benim de tedam başladı umarım herşey iyi gider.
hayırlısı ile allah sizlerede nasip etsin inş. benim aynı merkezde 3 denemem oldu sonuncusunda tuttu...maşallah ne güzel allah bize de nasip etsin inşallah, çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için.
Tedavin hayirli olsun, sonu bebisli olsun insalllllah. Evet, ulun beyi de asistanini sa cok sevdim ben, ne sorduysam cevap verdiler, ben 12. Haftama kadar arayip ilaclarimi sunu bunu ( ohss olmustum) hep danistim. Aman tebessum dudaginizdan hic eksik olmasin lutfen, tedavi olarak gormeyin, onlar bebislerimize kavusmamiza yardimci oluyorlar oyle dusunun. Su olayi anlatayim...transfere gitmistim, yanimda gorumcem. 4 cifti birden yukariya cagirdilar asansore cift cift dolustuk. Herkes gergin, ciddi mizacli, goz goze gelmemeye calisiyorlardi. Biz en arkada fisir fisir "hep beraber selfie cektirmeye teklif etsek" diyorduk kikirdiyorduk. Valla bilemedim biz mi manyagiz onlar mi haklilar ama en azindan tedavi surecini gulumseyip hatirliyorum :) darisi basiniza, biz yolun yarisina geldikBlumoony bende ulun beyde tedaviye başladım yorumunu okuyunca çok memnun oldum ulun bey ve çalışanların bende bıraktığı ilk intiba çok pozitif inşallah iyi olur hayırlı olur
Canim merak etme arkadaslar cevap verecekler. Ama eski mesajlardan biliyorum ki sirf Emre bey icin bu merkeze karar kilan arkadaslar var, okadar ovuyorlar...evlatttt arkadasimiz esinden cikan 10 tane miydi neydi spermle bebegine kavustu masallah simdi hamile. Tedavin hayirli olsun, darisi basina olsun insallah...Emre beyde azosperm tedavisi gören kimse yok mu
saol canım.. allah hayırlısıyla isteyene uğraştım 3 kez denedik tüp bebeği umarım sizinki benimkinden kısa sürer