- 19 Haziran 2014
- 86
- 55
Amin insallah allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursunyarın ve diğer günlerde de seni çok mutlu edecek haberler alırsın inş
Allah yüzünü güldürsün
Canım üzme kendini iyi düşün iyi olsun allahın izniylebenim kafam acayip karıştı bugün
biraz da yüzüm düştü
bugün son yumurta takibim olacaktı
çarşamba toplanacaktı yumurta
2 gün önce sağda 14 mm vardı bi tane
solda 7mm vardı bi tane
bugün ise sağda 14.5 mm ve 12 mm vardı
solda ise 10 mm ve 12 mm vardı
2 gün önce 14 mm olan ya çatladı kayboldu
ya da 2 gün içinde sadece 0.5 mm büyüdü
ve diğer yumurtalar birden nerden çıktı?
aceba 14 mm olanın gelişmesi durmak üzere mi?
aceba diğer yumlar kist yapacak mı?
kan tahlili istendi çatlamış olmasını anlamak için
ama kan tahlilinde hormon değerleri de kesin sonuç vermemiş
olmuş da olabilir olmamış da olabilir
düşün düşün kafayı yicem ya
çok pozitiftim
ama şu an sadece yarını bekleyebiliyorum
dua edin ltf
Canım bugün benim yumurtalarım toplandı selen Hanımdan çok memnunum çok güler yüzlü ben sormadan o anlatıyor inşallah transferde iyi geçer. Sende hayırlısıyla başla allahın izniyle tedavi güzel haberlerle sonuçlansın hepimiz birbirimize dua ediyoruz canımSelen hanımla ikinci görüşmemizi cuma günü yaptık. Artık zorlu sürecimiz başlıyor. Kısmetse adetimin ikinci günü tedavimize başlıyoruz. Çok heyecanlı ve stresliyim. Bundan önceki başarısızlıklar beni endişelendiriyor. Ama Umutla, Selen hanım ve ekibiyle yeni bir sayfa açıyorum. İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız. Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
Allah yar ve yardımcınız olsun. İşlerinizi kolaylaştırsin. O 'nun için imkansız yok. Size ve isteyen herkese Cennet meyvelerini kavustursunKader arkadAşlarım yarın nasipse tekrardan 2. Deneme için sil baştan yeni bi sayfa açıcam inşallah başta ohss olmadan hayırlı bi şekilde tedavim sonuçlanır ve embriyolarım dondurulmadan transferim gerçekleşir içimde hem heyecan,hem korku, karışık duygular var benimle yarın tedaviye başlıycak var mı aranızda yarın ben 2.30da merkezde olucam bu yolda olan herkese bol şanslar sonu hayırlısıyla bebişli olsun bol bol şişirsinler annelerinii:)
Ben de selen hanımı çok begendim.inşallah onun vasıtasıyla denizlerimizde kavusuruzC
Canım bugün benim yumurtalarım toplandı selen Hanımdan çok memnunum çok güler yüzlü ben sormadan o anlatıyor inşallah transferde iyi geçer. Sende hayırlısıyla başla allahın izniyle tedavi güzel haberlerle sonuçlansın hepimiz birbirimize dua ediyoruz canım
Canım iyi dileklerin için çok sağol inşallah en kısa zamanda bizim gibi evlat özlemiyle yanan yürekler bi gün anneliği tadabilir ...sen tedaviye başladın mı tatlım?Allah yar ve yardımcınız olsun. İşlerinizi kolaylaştırsin. O 'nun için imkansız yok. Size ve isteyen herkese Cennet meyvelerini kavustursun
sğol cnm inş yarın bakacaz tekrarCanim
Canım üzme kendini iyi düşün iyi olsun allahın izniyle
Adetin ikinci gününü bekliyorum. İki tane dondurulmuş embriyomuz vardi. Onları değerlendireceğiz. İns. Bir sorun olmadan görünürler ve transfer gerçekleşir. Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım iyi dileklerin için çok sağol inşallah en kısa zamanda bizim gibi evlat özlemiyle yanan yürekler bi gün anneliği tadabilir ...sen tedaviye başladın mı tatlım?
C
Canım bugün benim yumurtalarım toplandı selen Hanımdan çok memnunum çok güler yüzlü ben sormadan o anlatıyor inşallah transferde iyi geçer. Sende hayırlısıyla başla allahın izniyle tedavi güzel haberlerle sonuçlansın hepimiz birbirimize dua ediyoruz canım
Rabbim herkesin yüzünü guldursun ınş.ben de selen hanımın hastasıyım. Çok samimi buldum kendisiniSelen hanımla ikinci görüşmemizi cuma günü yaptık. Artık zorlu sürecimiz başlıyor. Kısmetse adetimin ikinci günü tedavimize başlıyoruz. Çok heyecanlı ve stresliyim. Bundan önceki başarısızlıklar beni endişelendiriyor. Ama Umutla, Selen hanım ve ekibiyle yeni bir sayfa açıyorum. İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız. Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
Rabbim herkesin yüzünü guldursun ınş.ben de selen hanımın hastasıyım. Çok samimi buldum kendisini
C
inşallah en güzel şekilde tedavin sonuçlanır canım
Canım çok teşekkür ederim merak edip sordugun için .Halen uğraşıyorum yürüyemiyorum ağrıdan ağrı kesicilerle ayaktayım .capadan randevu almaya calışıyodum 1 haftadır ama malesef alamadım ben de perşembe günü için cerahpaşadan profdan randevu aldım bakalım o ne diyecek
Cilekli pastaaa_79 merhaba selen hn hastasiyim bende.muhtemelen ayni tarihlere denk gelicez .hakkimizda hayirlisi olsun
teşekkür ederim arakadaşım...bebeklerim hayati riski atlattı hatta dün taburcu ettik fakat oğlananın beslenmesinde promlem var akşam tekrar yatırdık....siz hangi süreçtesiniz bilmiyorum ama umarım her şey gönlünüzce olur...dualarınız için teşekkür ederim...eyolix hayırlı olsun inşallah, ümidini kaybetme lütfen bu süreci bebkleri karşılamadan önceki son tatil olarak düşün bol bol dinlenip, enerji topla eminim çok yorulacaksın.Bi de duyduğum kadarıyla erken doğan bebekler çok daha tombiş oluyorlar.İnşallah ileriki günlerde çok güzel haberlerinizi alırız.Bol bol dua ediyorum size, diğer gebişlere de.
Canım oğluşunda tez zamanda evine kavuşsun, çok şükür riskli bölümü atlatmışsınız Allah sağlıklı ömür versin her ikisine deteşekkür ederim arakadaşım...bebeklerim hayati riski atlattı hatta dün taburcu ettik fakat oğlananın beslenmesinde promlem var akşam tekrar yatırdık....siz hangi süreçtesiniz bilmiyorum ama umarım her şey gönlünüzce olur...dualarınız için teşekkür ederim...
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla hamilelik haberini de yazarsın. Ben de ilk deneme için yarın iğnelere başlıyorum. Hep iyi düşünmek lazım, İnşallah herkes çok güzel sonuçlar alırArkadaşlar ben de bugün hayırlısıyla 2. Denemem için tekrardan merkezdeydim inşallah güzel bi şekilde sonuçlanır çünkü bugün merkezdeyken bi çift vardı ve daha yeni gebelik vardı ama sanırım bişeyler ters gidiyodu çıkarken bayanın ağladını görünce çok üzüldüm bişey de diyemedim üzülür diye Rabbim her konuda yardımcımız olsun tedavinin de gebeliği de hayırlısıysa versin .....
Canım üzme kendini 14 olan yüksek ihtimal 14,5 mm olmuştur. İlaçlara 1 hafta tepki vermeyen foküller birden ortaya çıkabiliyor. 4 tane yumurtan var önemli olan bunların 18mm civarlarına gelmesi. Az olsun bizim olsun. Sakın pozitifliğini kaybetme çok önemli. Nasip olunca kalitesiz embriyo transferlerinde bile o kadar enteresan sonuçlar çıkıyo ki.. İçini ferah tut ve Allah'ın izniyle bebişim olcak de, inanmak yolun yarısı, inşallah güzel haberler verirsinbenim kafam acayip karıştı bugün
biraz da yüzüm düştü
bugün son yumurta takibim olacaktı
çarşamba toplanacaktı yumurta
2 gün önce sağda 14 mm vardı bi tane
solda 7mm vardı bi tane
bugün ise sağda 14.5 mm ve 12 mm vardı
solda ise 10 mm ve 12 mm vardı
2 gün önce 14 mm olan ya çatladı kayboldu
ya da 2 gün içinde sadece 0.5 mm büyüdü
ve diğer yumurtalar birden nerden çıktı?
aceba 14 mm olanın gelişmesi durmak üzere mi?
aceba diğer yumlar kist yapacak mı?
kan tahlili istendi çatlamış olmasını anlamak için
ama kan tahlilinde hormon değerleri de kesin sonuç vermemiş
olmuş da olabilir olmamış da olabilir
düşün düşün kafayı yicem ya
çok pozitiftim
ama şu an sadece yarını bekleyebiliyorum
dua edin ltf
Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim ol derse bi gün bizlerde anne olabiliriz seninle aramızda bi kaç gün var bu aralar tedaviye başlayan epey bi arkadaş var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :)Hayırlı olsun inşallah sağlıkla hamilelik haberini de yazarsın. Ben de ilk deneme için yarın iğnelere başlıyorum. Hep iyi düşünmek lazım, İnşallah herkes çok güzel sonuçlar alır