Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım çok geçmiş olsun zaman ne kadar çabuk geçiyo hatırlıyorum burdan tedavi sürecini paylaşıyodun bak şimdi meleklerin seninle ne güzel bi duygu olmalı inşallah oğlun da en kısa zamanda ailesinin yanında olur senin meleklerin kaç haftalıkken doğdular ? Annelik nasıl bi duygu çok merak ediyorum Rabbim bizlere de nasip etsin Mutlu kalın tatlım :)

İnşalla

Allah şükürler olsn ya bebişlerin senle oğluşunda gelicek ewe inşallh ama zaten erkek bebekler biraz daha yavaş gelişirmiş kızlardan rabbim yardımcın olsn sağlık versin size

Allah şükürler olsn ya bebişlerin senle oğluşunda gelicek ewe inşallh ama zaten erkek bebekler biraz daha yavaş gelişirmiş kızlardan rabbim yardımcın olsn sağlık versin size
çok sağol canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

çok sağol canım....35. haftada doğum yapmak zorunda kaldım...oğluşumun suyu azalmıştı....annelik muhteşem bir duygu...aslında tuhaf çok hassas oldum....her an ağlayabilecek durumdayım yanlış bir şey yapmaktan çok korkuyorsun hep acabalarla geçiyor günün gecen...dün gece hiç uyuyamadım....hep başında bekledim...anlatması çok zor canım inşallah bekleyen herkese nasip etsin rabbimmmm...

Canm allah hakkınzda hayırlısını versin inşallah bebeğine kavuşursun dualarım senle

canım rabbim oğluşunuda en yakın zamanda sağlıkla sana kavuştursun

Kızlar herkeze iyi akşamlar bazı arkadaşlar beni hatırlarlar görünce rabim herkeze yardımcısı olsun sizlerle güzel haberi paylaşmadan edemedim ve be yine hamileyimm çok şükür inşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz dua edin bana ben sizleri hiç zikrimden düşürmüyorum kadirler cemaati sizlerle unutmayın es selamünaleyküm

Hoşgeldin ne guzel geldin öyle. Benimde aklımdasin hep.cok sevindim cnm.yenimi öğrendin hamile olduğunu. Bu sefer inşallah güzel olacak hersey

Canim benim bende seni merak ediyordum rabbim tez zamanda oglusunuda evinine gonderirir insallah benim az kaldi rabbim hepimizin yardimcisi olsun....

Kızlar çok mutluyum 3 yumurtam döllenmiş ve kaliteleri iyi dedi selen hanım. 5. Günü beklicez dedi selen hanım dua edin kızlar çok şükür allahıma inşallah bu sefer olacak

Canim benim bende seni merak ediyordum rabbim tez zamanda oglusunuda evinine gonderirir insallah benim az kaldi rabbim hepimizin yardimcisi olsun....
ayy evet ben de çok oldu senden haber alamıyorum son zamanlarım çok zor geçti internetim de uzun süre yoktu giremiyordum......inşallah en iyi şekilde atlatırsın.....

Ne güzel bi haber bu çok sevindim canım. İnş bu sefer kucağına almayi nasip eder Rabbim. Bu da doğal yolla oldu galiba. Sizin anladigim kadariyla kendiliğinden olabiliyor, sıkıntı neydi de tüp bebeğe baslsmistiniz merak ettim canım

Kızlar çok mutluyum 3 yumurtam döllenmiş ve kaliteleri iyi dedi selen hanım. 5. Günü beklicez dedi selen hanım dua edin kızlar çok şükür allahıma inşallah bu sefer olacak
İnşallah sağlıkla 5. Güne ulaşırlar hepsi ve hayırlısıyla da transferin olur. Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…