Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar selen hanıma doğru yola çıktım bugün yumurtalarımın durumuna bakacak inşallah bu sefer herşey güzel gider

Canım hamileliğin hayırlı olsun sanırım ikiz geliyo dimi değerin epey yüksek çünkü çifte bayram olsun :) senin kaçıncı denemendi sizde problem neydi?
Allah razı olsun 2. Denememiz idi canım. Yumurtalarim catlamiyordu. Doktorum direkt tup bebek dedi. Aşılama ile oyalanmamam açısından yol gösterdi sağolsun. Rabbim en kisa surede hepimizi güldürsun inşallah.

Senin yaramazlar sabirsiz ciktilarr desene saka bir yana insallah en yakin zamanda evlerine gelirler ikiz gebeliklerde boyle olabiliyo ama onlar cok cabuk buyuyo canini sıkma benimde az kaldi kendine iyi bak sen iyiol ki bebislerinde olsun
Nekadr az kalmş şükür olsn allah kucana almayı nasip etsn inş bnde moskovadayım artık burda yaşıcaz ve hala bebek yok bakalım hakkımda hayırlısı

Blumoony bende çalışanların ilgisini seviyorum yardımcılar çok her konuda. Mesajını okuyunca bende kikirdedim valla çok güzel geçmiş transferin inşallah bizlerinde öyle olur ben gergin olmaktan korkuyorum.

Kader arkadAşlarım yarın nasipse tekrardan 2. Deneme için sil baştan yeni bi sayfa açıcam inşallah başta ohss olmadan hayırlı bi şekilde tedavim sonuçlanır ve embriyolarım dondurulmadan transferim gerçekleşir içimde hem heyecan,hem korku, karışık duygular var benimle yarın tedaviye başlıycak var mı aranızda yarın ben 2.30da merkezde olucam bu yolda olan herkese bol şanslar sonu hayırlısıyla bebişli olsun bol bol şişirsinler annelerinii:)

Sevgili arkadaşlar;
ben gerçekten hepinize bu güzel paylaşım ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum, karar vermeme çok yardımcı oldunuz.Hakkınızı helal edin lütfen.
merhaba bende yazmak istedim sana umutta ilk denemede hamile kaldim bebegim bugun tam 4 aylik oldu kucagimda rabbim herkese nasip etsin insallah

Arkadaslar yardimci olun lutfen.10 ekimde transferim oldu.test yapiyorum cikmiyor. Doktorum b-hcg testini 21 yapmami soyledi.
Hamile olsam shimdiye kadar testde cikarmiydi ? cok kotuyum

Arkadaslar yardimci olun lutfen.10 ekimde transferim oldu.test yapiyorum cikmiyor. Doktorum b-hcg testini 21 yapmami soyledi.
Hamile olsam shimdiye kadar testde cikarmiydi ? cok kotuyum
idrar testinde cikmayabilir kan testi yaptir orda kesin çıkar

aminnnnnn :)
tedavin hayırlı olsun şimdiden
ben tedaviye başlayalı 1 hafta oldu
yarın sabah takibe gitcem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…