- 19 Haziran 2014
- 86
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayshn çok sevindim canimmm allah nazarlardan saklasın darısı başımıza insallahhKızlar sukurler olsun Rabbim e transferimin 10.günü (dün ) degerim 304 çıktı. Hamileyimmmmm darısı sizin başınıza inşallah :)
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşKızlar sukurler olsun Rabbim e transferimin 10.günü (dün ) degerim 304 çıktı. Hamileyimmmmm darısı sizin başınıza inşallah :)
inşallah gzl olacak herşey :)Kızlar selen hanıma doğru yola çıktım bugün yumurtalarımın durumuna bakacak inşallah bu sefer herşey güzel gider
ben de takipteydim bugün yumurtam büyümüş şükür :)inşallah gzl olacak herşey :)
Ayshn çok sevindim canimmm allah nazarlardan saklasın darısı başımıza insallahh
Allah razı olsun kizlar. Ins siz de tez vakitte bu mutluluğu yasarsiniz :)Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inş
Canım hamileliğin hayırlı olsun sanırım ikiz geliyo dimi değerin epey yüksek çünkü çifte bayram olsun :) senin kaçıncı denemendi sizde problem neydi?Allah razı olsun kizlar. Ins siz de tez vakitte bu mutluluğu yasarsiniz :)
Allah razı olsun 2. Denememiz idi canım. Yumurtalarim catlamiyordu. Doktorum direkt tup bebek dedi. Aşılama ile oyalanmamam açısından yol gösterdi sağolsun. Rabbim en kisa surede hepimizi güldürsun inşallah.Canım hamileliğin hayırlı olsun sanırım ikiz geliyo dimi değerin epey yüksek çünkü çifte bayram olsun :) senin kaçıncı denemendi sizde problem neydi?
Nekadr az kalmş şükür olsn allah kucana almayı nasip etsn inş bnde moskovadayım artık burda yaşıcaz ve hala bebek yok bakalım hakkımda hayırlısıSenin yaramazlar sabirsiz ciktilarr desene saka bir yana insallah en yakin zamanda evlerine gelirler ikiz gebeliklerde boyle olabiliyo ama onlar cok cabuk buyuyo canini sıkma benimde az kaldi kendine iyi bak sen iyiol ki bebislerinde olsun
süper çok güzel bir haber. Çok sevindim darısı bizim başımıza insKızlar sukurler olsun Rabbim e transferimin 10.günü (dün ) degerim 304 çıktı. Hamileyimmmmm darısı sizin başınıza inşallah :)
Tedavin hayirli olsun, sonu bebisli olsun insalllllah. Evet, ulun beyi de asistanini sa cok sevdim ben, ne sorduysam cevap verdiler, ben 12. Haftama kadar arayip ilaclarimi sunu bunu ( ohss olmustum) hep danistim. Aman tebessum dudaginizdan hic eksik olmasin lutfen, tedavi olarak gormeyin, onlar bebislerimize kavusmamiza yardimci oluyorlar oyle dusunun. Su olayi anlatayim...transfere gitmistim, yanimda gorumcem. 4 cifti birden yukariya cagirdilar asansore cift cift dolustuk. Herkes gergin, ciddi mizacli, goz goze gelmemeye calisiyorlardi. Biz en arkada fisir fisir "hep beraber selfie cektirmeye teklif etsek" diyorduk kikirdiyorduk. Valla bilemedim biz mi manyagiz onlar mi haklilar ama en azindan tedavi surecini gulumseyip hatirliyorum :) darisi basiniza, biz yolun yarisina geldik
Kızlar sukurler olsun Rabbim e transferimin 10.günü (dün ) degerim 304 çıktı. Hamileyimmmmm darısı sizin başınıza inşallah :)
süper çok güzel bir haber. Çok sevindim darısı bizim başımıza ins
Çok teşekkür ederim kızlar. DarisI sizlere insallahAshn çok sevindim çok güzel haber bu allah bizede nasip etsin inşallah
merhaba bende yazmak istedim sana umutta ilk denemede hamile kaldim bebegim bugun tam 4 aylik oldu kucagimda rabbim herkese nasip etsin insallahSevgili arkadaşlar;
ben gerçekten hepinize bu güzel paylaşım ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum, karar vermeme çok yardımcı oldunuz.Hakkınızı helal edin lütfen.
idrar testinde cikmayabilir kan testi yaptir orda kesin çıkarArkadaslar yardimci olun lutfen.10 ekimde transferim oldu.test yapiyorum cikmiyor. Doktorum b-hcg testini 21 yapmami soyledi.
Hamile olsam shimdiye kadar testde cikarmiydi ? cok kotuyum
Idrarda cikmiyor diye uyuyamaz hale geldim. Kan testi yaptirirm. Tesekkur ederimidrar testinde cikmayabilir kan testi yaptir orda kesin çıkar
bana da ikiz gibi geldi :)Canım hamileliğin hayırlı olsun sanırım ikiz geliyo dimi değerin epey yüksek çünkü çifte bayram olsun :) senin kaçıncı denemendi sizde problem neydi?
aminnnnnn :)Kader arkadAşlarım yarın nasipse tekrardan 2. Deneme için sil baştan yeni bi sayfa açıcam inşallah başta ohss olmadan hayırlı bi şekilde tedavim sonuçlanır ve embriyolarım dondurulmadan transferim gerçekleşir içimde hem heyecan,hem korku, karışık duygular var benimle yarın tedaviye başlıycak var mı aranızda yarın ben 2.30da merkezde olucam bu yolda olan herkese bol şanslar sonu hayırlısıyla bebişli olsun bol bol şişirsinler annelerinii:)