- 29 Eylül 2014
- 8
- 0
- 48
Hoşgeldin insandostuArkadaşlar merhaba;
38yaşındayım 2 kez tüp bebek denedim bir çocuğum olsun istiyorum yardımınıza ihtiyacım var.Hem merkez, hem de doktor araştırıyorum, tecrübelerinizi allah rızası için paylaşırmısınız. KK'nın anket sonuçlarına baktım, en iyi merkezlerden biri Bahçeci Umut ama doktorlar hakkında daha çok bilgiye ihtiyacım var.Gebe olan varsa özellikle rica ediyorum.lütfennn
Kararin hayirli olsun canim. Ben merkezden cok memnunum, yasim 33 ilk denemede hamile kaldim. Doktorlar da (Ulun bey ve Selen hanim) cok profesyonel, kizlar da. Herkes guler yuzlu ve pozitif elektrik veriyorlar. Evet, biraz zamanini harciyorsn merkezde, siranin gelmesini bekliyorsun ama ben hic rahatsiz olmadim gazete okudum kitap okudum yanimdaki kisiyle tedavi heyecanini paylastim 1,5 saat beklemisim problem olmadi. Benim doktorum Ulun beydi cok sevimli bir insan, ama Selen hanim da bir kere muayene etti ve cok tatli buldum. Sana onerim coook rahat ol ve pozitif dusun. Bentedavi surecinde tatile gelmisim gibi davrandim gezdim tozdum koselerde tuvaletlerde ignelerimi yapiyordum :) kararin ne olursa olsun, hayirli olsun bebisli olsun insallahArkadaşlar merhaba;
38yaşındayım 2 kez tüp bebek denedim bir çocuğum olsun istiyorum yardımınıza ihtiyacım var.Hem merkez, hem de doktor araştırıyorum, tecrübelerinizi allah rızası için paylaşırmısınız. KK'nın anket sonuçlarına baktım, en iyi merkezlerden biri Bahçeci Umut ama doktorlar hakkında daha çok bilgiye ihtiyacım var.Gebe olan varsa özellikle rica ediyorum.lütfennn
Arkadaşlar merhaba;
Sağol canım. Söylediğin konuyla ilgili bir bilgim yok ama Allah hakkindan hayırlısını versin. Rabbim istedikten sonra herşey olur. Sen duanı eksik etme, içini ferah tut. Inşallah çıktığın bu yolda bebeğinle beraber olursun.ayaz85 durumuna çok sevindim, Allah tamamına erdirsin..
Tedaviye başladığımız daha önce yazmıştım, yumurta toplama ve dölleme işlemi hepsi tamamladı ancak silik döllenme olduğunu söyledi laboratuvarda ki arkadaşlar, biraz araştırma yaptım ama pek bişey bulamadım. Ulun bey dondurulmasını istedi, beni de bir süre dinlendirmek..
Anladığımız kadarıyla embriyolar pek kaliteli değil.. Bu konu hakkında bilgisi olan, böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi acaba?
Şuan horman kullanıyorum muhtemelen birkaç hafta sonra çağıracaklar ve embriyoları çözecekler, inşallah herşey yolunda gider, lütfen dua edin.
Canım geçmiş olsun. Inşallah en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar ve kucağına almak nasip olur. Hastaneden çıkma süreçleri zor geçecektir büyük ihtimalle ama sen bol bol dua et. Hem sen iyi olacaksın ki onlar da evlerine geldiklerinde annelerini iyi görsünler :)kızlar uzun zamandır giremiyorum...bebeklerim çok erken bize sürpriz yaptı ve doğum yaptım...şuan küezdeler akciğerleri tamamlanmamış...dualarınızı bekliyorum ben evde bebeklerim hastanede....içim çok acıyor.....
Allah analı babalı buyutsun canım. Bebeklerini de biran önce kucağına almayi, koklamayi nasip etsin Allah. Güçlü ol çünkü onları kucağına aldığında ihtiyacın olacak :)kızlar uzun zamandır giremiyorum...bebeklerim çok erken bize sürpriz yaptı ve doğum yaptım...şuan küezdeler akciğerleri tamamlanmamış...dualarınızı bekliyorum ben evde bebeklerim hastanede....içim çok acıyor.....
Canım hayırlı olsun ve tedavinde herşey hayırlı bir şekilde sonuçlansın bende nasipse bir haftaya kadar 2. Deneme için tekrardan başlıycam biz de de sperm sayısı düşük hareket morfoloji falan yani ama burada azosperm olan arkadaşlar hamile kalınca insan daha da umutlanıyo Rabbim nasipte vakit saat ne zamansa bi gün bizim gibi evlat özlemiyle yanan yüreklerimize anneliği tattrmayı nasip eder inşallah ...Hoşgeldin insandostu
Ben gebe degilim ama Bahçeci umutta doktor selen hanıma şuan tedavi oluyorum. Bugün Doktorum da 5. Günüm yarın yine gideceğim. çok memnunum çok ilgi gösteriyor birde bizim durum biraz sıkıntılı yumurtam çok az eşimin sperm hareketleri çok yavaş yinede bizi çok ümitlendiriyor selen hanım. Inşallah bu sefer olacak diye düşünüyorum selen hanımı öneririm ücretsiz görüşmede yapıyor istersen randevu al git memnun kalırsan devam edersin.
Allah razı olsun canım inşallah seninde tedavi başarılı geçer bebişlerini kucağına alırsın. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ben inanıyorum bu sefer olacak çok dua ediyorum kendime ve bizlere. Bugün 6. Günüm klinikte bekliyorum sıramı yine heyecanlıyım ne olacak böyle bilmiyorumCanım hayırlı olsun ve tedavinde herşey hayırlı bir şekilde sonuçlansın bende nasipse bir haftaya kadar 2. Deneme için tekrardan başlıycam biz de de sperm sayısı düşük hareket morfoloji falan yani ama burada azosperm olan arkadaşlar hamile kalınca insan daha da umutlanıyo Rabbim nasipte vakit saat ne zamansa bi gün bizim gibi evlat özlemiyle yanan yüreklerimize anneliği tattrmayı nasip eder inşallah ...
Merhaba insandostuArkadaşlar merhaba;
benim ilk denememdeMerhaba arkadaşlar
Ben de umut a yeni baslayanlardanim.Bana daha önce dondurdugumuz embriyolardan transfer edilecek. Dondurulmuslar cozulurken bozulursa tedavi iptal edilip sıfırdan test yapıp tekrar başlayacağız dediler. Şunu merak ediyorum transfer son anda iptal edilirse de tedavi parasini alıyorlar mi bilen varsa yardımcı olabilir mi
ben de bugün yeniden başladım tedaviye umuttabenim ilk denememde
embriyo gelişimi durduğu için
transfer iptal edilmişti
transfer olmadığı için 500 tl geri almıştık
aminAllah razı olsun canım inşallah seninde tedavi başarılı geçer bebişlerini kucağına alırsın. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ben inanıyorum bu sefer olacak çok dua ediyorum kendime ve bizlere. Bugün 6. Günüm klinikte bekliyorum sıramı yine heyecanlıyım ne olacak böyle bilmiyorum
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Allah yardımcımız olsun. Maddi ve manevi zor bir süreç gercektenbenim ilk denememde
embriyo gelişimi durduğu için
transfer iptal edilmişti
transfer olmadığı için 500 tl geri almıştık
Inşallah hepimizin bebişleri kucağına gelsin bu sefer allah yardımcımız olsun hem kendime hem sizlere her an dua ediyorum arkadaşlarımamin
bu sefer ben de olacağına inanıyorum ve çok dua ediyorum
hepimize
Allahın izniyle bu sefer olacaaaaak :)
Merhaba insandostu
yaşlarımız birbirine yakın senin sıkıntında mı yumurtanın az olması? Amh değerin kaç? Ben dün ilaçsız tedaviye başladım ulun beyde yeni evliyim ve ilk denemem olacak. Sen karar verebildin mi?
ben fulya bahçeciye gidiyorum. aytun hanıma. şuan 18haftalık hamileyim.gayette menunum doktorumdan çok ilgili ve detaycı biri ve sorunumuzu o bulmuştu..Arkadaşlar merhaba;