- 19 Haziran 2014
- 86
- 55
Evlattttt bunları duymak beni kendime getiriyor haklısın aslında iyi düşünüp bol dua etmemiz lazım allahım bizede nasip etsin seninde bebişinin güzel haberlerini bekliyoruzCanım hiçççç kafanı takma herşey kısmet benim durumumdan zor olamaz senin durumun eşim azospermi ve benim yaşım 28 ama yumurta sayım 9 çıkıyordu eşimden ameliyatla sperm arandı ve sadece 10 tane bulundu ve onlardan biride can buldu Rabbimin izniyle ve şuanda 9 haftalık karnımda o yüzden bu tarz şeylerle kendini strese sokma bol bol dua et ve bekle:)
Maşallahhhhh canım benim hayırlı olsun.sende ilaçları aynen devam ediyomusun ? Ben hala devam estrofem günde 2 jelde sabah akşam tedirgin oluyo insan ya bebişe zarar gelcek diyeCanım randevum 8deydi yeni geldik sayılır çok şükür keseyi gördük tek kese hatta ulun bey sordu bir tane yeter mi diye:) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin gerisi önemli değil kalp atışı başlamış sma biz duymadık 15 gün sonra tekrar gideceğiz inşallah yolunda gider herşey ayrıca ulun bey gayet ılımlı ve olumluydu kendini kasma rahat ol dedi:)
sagol canım allah razı olsunAmin canım benim Sağol inşallah. Umarım sen de eşini tez zamanda ikna edersin. Insanin elinden bişey gelmemesi çok zor. Rabbim yardimcin olsun. Biran önce de iyileşirsin inşallah. Tekrar geçmiş olsun.
Ediyorum canım estrofem ve jel önemli dondurulmuş transfer olduğu için ikisini kesinlikle ihmal etme vitaminler aksasada önemli değil dedi ulun bey. Bence öyle düşünme çoğu tüp benek tedavisinde bu ilaç tedavisi veriliyor benim birde cleaxane iğne var. Güzel düşünelim güzel olsun herşey:) inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız ve inşallah Rabbim bu yolda emek veren herkese bu güzel duyguyu tattırırMaşallahhhhh canım benim hayırlı olsun.sende ilaçları aynen devam ediyomusun ? Ben hala devam estrofem günde 2 jelde sabah akşam tedirgin oluyo insan ya bebişe zarar gelcek diye
Âmin canım inş clexane bende kullanıyorum bide coraspirin de kullanıyorumEdiyorum canım estrofem ve jel önemli dondurulmuş transfer olduğu için ikisini kesinlikle ihmal etme vitaminler aksasada önemli değil dedi ulun bey. Bence öyle düşünme çoğu tüp benek tedavisinde bu ilaç tedavisi veriliyor benim birde cleaxane iğne var. Güzel düşünelim güzel olsun herşey:) inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız ve inşallah Rabbim bu yolda emek veren herkese bu güzel duyguyu tattırır
Canım Rabbim analı babalı büyütsün moralini yüksek tut benim dayımın torunu 7.5 aylık doğdu şimdi 2 aylık çok daha hızlı büyüdü inş senin bebişlerinde sağlıklı bi şekilde gelir yuvalarına:)kızlar uzun zamandır giremiyorum...bebeklerim çok erken bize sürpriz yaptı ve doğum yaptım...şuan küezdeler akciğerleri tamamlanmamış...dualarınızı bekliyorum ben evde bebeklerim hastanede....içim çok acıyor.....
kızlar uzun zamandır giremiyorum...bebeklerim çok erken bize sürpriz yaptı ve doğum yaptım...şuan küezdeler akciğerleri tamamlanmamış...dualarınızı bekliyorum ben evde bebeklerim hastanede....içim çok acıyor.....
Bulutsel yolun yarısını atlatmışsın birşey kalmamış hayırlısıyla ameliyatını olup bebişlerini alırsın inşallah, böyle güzel şeyler okuyunca benimde motivasyonum artıyor olumsuzlukları düşünmüyorum allah hepimizin yanında olsun sabır ve güç versinArkadaşlar merhaba;
nihayet yumurtalarım cuma günü toplandı.15 yumurtam toplandı, o gün nedense kendime gelemedim bir türlü.Neyseki ertesi gün aldığım haberlerle toparladım kendimi.13 embriyom olmuş, takip edip donduracaklar.Ben de bu adetten sonra medipol hastanesinde ameliyatımı olacam.Artık iyileşmeye göre ne zaman transfer olur bilmiyorum.Arkadaşlar hepinize dualarınız için, verdiğiniz bilgiler, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.Sanki gebe kalmış gibiyim çok inandım, çok güvendim bu merkeze, herkese.Bu yolda olan arkadaşlarıma sabır, gebe olan arkadaşlarıma kolaylık diliyorum.Hepinizi çokkkkk öpüyorum.Acayip mutluyum.
Allah anali babali buyutsun, tez zamanda kucaginda olurlar insallah. Korkma canim, bebislerin cigerleri cabuk gelisir evine getirirsin merak etme. Bu arada sutunu makineyle 3 saatte bir sagmaya ihmal etme sakin, azsa bile. Yavas yavas cogalir bebislerin eve gelince bol bol emerler. Acaba sirada ben miyim? Zaman ne cabuk akip geciyor...biz de yolu yariladik sayilir, hareketleri hissediyorum bebisimin.kızlar uzun zamandır giremiyorum...bebeklerim çok erken bize sürpriz yaptı ve doğum yaptım...şuan küezdeler akciğerleri tamamlanmamış...dualarınızı bekliyorum ben evde bebeklerim hastanede....içim çok acıyor.....
Canım allah analı babalı büyütsün hiç canını sıkma sen iyi olacaksın bebişler iyi olacak.kızlar uzun zamandır giremiyorum...bebeklerim çok erken bize sürpriz yaptı ve doğum yaptım...şuan küezdeler akciğerleri tamamlanmamış...dualarınızı bekliyorum ben evde bebeklerim hastanede....içim çok acıyor.....
Canım ya sana bişey sorucam sendede pıhtılaşma sorunu vardı galiba dimi iğne kullanıyorsun bende kullanmıyorumda transferden sonra coraspirinde vermişlerdi iğneyle birlikte devam ediyorum ama ulun beye sormayı unuttum ya coraspirinede devam ediliyomu acaba sen ne yapıyosun?Ediyorum canım estrofem ve jel önemli dondurulmuş transfer olduğu için ikisini kesinlikle ihmal etme vitaminler aksasada önemli değil dedi ulun bey. Bence öyle düşünme çoğu tüp benek tedavisinde bu ilaç tedavisi veriliyor benim birde cleaxane iğne var. Güzel düşünelim güzel olsun herşey:) inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız ve inşallah Rabbim bu yolda emek veren herkese bu güzel duyguyu tattırır
Canım bende kullanıyorum iğneye devam ulun bey özellikle onu söyledi benim transferimin 18.günü lekelenme oldu kahverengi şeklinde Bayram öncesi bende merkezi aradım coraspini kesin progestan iğne vurun dediler muayeneye kadar iğne vuruldum ulun bey iğneye gerek yok jele devam dedi ama coraspini sormayı unuttum yalnız lekelenmeden sonra içmedim ama iğneye devamCanım ya sana bişey sorucam sendede pıhtılaşma sorunu vardı galiba dimi iğne kullanıyorsun bende kullanmıyorumda transferden sonra coraspirinde vermişlerdi iğneyle birlikte devam ediyorum ama ulun beye sormayı unuttum ya coraspirinede devam ediliyomu acaba sen ne yapıyosun?
Âmin canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız ve inşallah bu yolda emek veren herkes için gelecek güzel günlere gebedir:))Allah anali babali buyutsun, tez zamanda kucaginda olurlar insallah. Korkma canim, bebislerin cigerleri cabuk gelisir evine getirirsin merak etme. Bu arada sutunu makineyle 3 saatte bir sagmaya ihmal etme sakin, azsa bile. Yavas yavas cogalir bebislerin eve gelince bol bol emerler. Acaba sirada ben miyim? Zaman ne cabuk akip geciyor...biz de yolu yariladik sayilir, hareketleri hissediyorum bebisimin.
E evlattttt ve D dpuu kolay hamilelikler diliyorum sizlere, darisi tum arkadaslarin basina insallah. Opuyorum hepinizi..
hayırlı olsun moralini sakın bozma bende geçen Şubat'ta umutta ilk tedavime başlamıştım ordan seni sürecini çok iyi hatırlıyorum o yüzden daha dün gibi(bize öyle gelebilir ama) ama şimdi bebeklerin doğdu eminim çok büyük mutluluktur ve İnan bugünlerde geçecek ve yuvanız bebek sesleriyle şenlenecek:) moralini yüksek tut dualarımız seninle ve bebişlerinle.kızlar uzun zamandır giremiyorum...bebeklerim çok erken bize sürpriz yaptı ve doğum yaptım...şuan küezdeler akciğerleri tamamlanmamış...dualarınızı bekliyorum ben evde bebeklerim hastanede....içim çok acıyor.....
Bulutsel yolun yarısını atlatmışsın birşey kalmamış hayırlısıyla ameliyatını olup bebişlerini alırsın inşallah, böyle güzel şeyler okuyunca benimde motivasyonum artıyor olumsuzlukları düşünmüyorum allah hepimizin yanında olsun sabır ve güç versin