- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.870
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
pardon siz benim boğazımı tutmadığımı nerden biliyorsunuz da palavradan ahkam kesip burda bilmişlik ukalalık taslıyorsunuz bana. defolun konumdanAyrica kilo almamak icin bogaziniza dikkat ederseniz 3.5 olan tsh degeriniz sizi formda tutmaya yetecektir.
Tamam da nodül yoksa önemli bir şey değil demektir. O sana nasıl ilaç yazsın randevu yoksa? İlaçlarda bilgisayar sistemine giriliyor. Randevun yoksa yazamaz ki. Hepsi birbiri ile bağlantılı.
pardon siz benim boğazımı tutmadığımı nerden biliyorsunuz da palavradan ahkam kesip burda bilmişlik ukalalık taslıyorsunuz bana. defolun konumdan
laf olsun torba dolsun milletin ki canım tiroidin en önemli özelliği erken teşhis edilirse ilerde sorun olmuyor eğer öyle birşey varsa teşhis çabuk olsun ki ilerde ben sorun çekmeyeyim diye uğraşıyorum ama millet boşuna konuşup duruyorsen nasıl bir insansın ya doktormusun yada hastamısın ayrıca kilo roblemim yk 53 kg ym ama sen neden sürekli bişyler biliyor edasıyla yorum yapıyorsun benim babam doktor ayrıcada hani bilgisiz değilim sen ne biliyorsunki gelmişsin burda ahkam kesiyorsun arkadaşlar özür dilerim sert cıktıysam ama 1 değil 2 değil kadın demekki dert yapmış ne durmadan ters ters yazıyorsun
canım en büyük sorun uyku hali zaten vücudun savasyor ve yorgun düşüyor sn burdaki ters yorumları takma sen kendini biliyorsun sen rahatsız oluyorsun
bir başka doktor arkadaşımla konuştum hanımefendi değerlerimi kendisine ilettim ve direk endokrine gitmen gerek geç kalmadan senin dedi. benim bu fazla çıkan hormon değerim tedavi altına alınmadığı taktirde kısırlığa kadar yol açarmış kadın doğum uzmanı söyledi bunu. sorun yapmak da haklı mıyım değil miyim buna da siz karar verin artıkSizin tsh ınız çok yüksek ve bu değer çok ciddi metabolizma yava§lığı yapar. Benim annem de hipertiroidi hastasıydı ve erimişti kadıncağız. Çocuktum o zamanlar. O kadar sinir yapıyodu ki bu hastalık konuşmaya ödümüz kopardı. Ama konu sahibinin tiroit değeri 3.5 ve bu normal bir değer. Vücudunda antikor war ewet ama henüz herhangi bir sorun oluşturmamış. O yüzden onun klilo sorunu boğazıyla alakaı olabilir gerçekten de. Hem doktor ilgisiz olsa ultrason a yollamaz ki. Benim branşım değil der geçer. Doktor kendisi demiş bir sorun cıkarsa sewk ederim diye. Demek ki bir sorun görmedi. Yani sizin durumunuzla konu sahibininki aynı değil..
sen nasıl bir insansın ya doktormusun yada hastamısın ayrıca kilo roblemim yk 53 kg ym ama sen neden sürekli bişyler biliyor edasıyla yorum yapıyorsun benim babam doktor ayrıcada hani bilgisiz değilim sen ne biliyorsunki gelmişsin burda ahkam kesiyorsun arkadaşlar özür dilerim sert cıktıysam ama 1 değil 2 değil kadın demekki dert yapmış ne durmadan ters ters yazıyorsun
canım en büyük sorun uyku hali zaten vücudun savasyor ve yorgun düşüyor sn burdaki ters yorumları takma sen kendini biliyorsun sen rahatsız oluyorsun
evet bana dedin benim gibi binlerce hastaya dedinNeden uzerine alindin ki? Sana mi dedim?
evet bana dedin benim gibi binlerce hast dedin
Kesinlikle baska doktora gidin bendede nodul yok tiroid hormonum yuksek cikti ayni sekilde antikorlarda 400 cikti ve hasimato teshisi koydu doktor omir boyu ilac kullabicam ilac kullanilmadigi zaman gebeligede engel bi durumDün tiroid için ultroson çektirdim kendi doktorumun yanına gittim . salı gnü size göstermek için randevu alamıyorum doluymuş gelsem bakar mısınız diye. ne çıktı ultrosonda dedi nodül yokmuş dedim ha tamam o zaman önemli değil nasılsa nisan ortasında kontrole geleceksin o zaman bakarız dedi kadın. resmen umursamadı ya anti t hormonum yani oto antikorun olması gerekn 60 bende çıkan 231 arada uçurum kadar fark varken kadın takmadı bile (immunoloji alerji doktoru) üstelik her tiroid hastasında nodül olacak diye birşey yok. ve ilaç kullanması gerekiyor tiroidlerinde sorun olanlar ben mi yanlış biliyorum salak yerine mi koyuyor bu doktor beni çözemedim
bende kilo yok diyorum siz boğazda boğaz diye tutturmşsunuzBen konu sahibiyle muhatabim. Sen niye uzerine neden aliniyorsun? Senin tsh in konu sahibi gibi 3.5 mu? Yuksekse zaten sac dokulmesi kilo alimi yapar. Ya normalse neden tiroidi suclayalin? Kilo aliminin en onemli sebeplerinden biri cok yemek yemek iken
bende kilo yok diyorum siz boğazda boğaz diye tutturmşsunuz
doktorcuk demesine kızıyorsunuz ama kilolu bayanları aşağılamayı iyi biliyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahna tursusuBirileri benim ortaligi kizistirmak icin bir niyetim oldugunu dusunuyorsa konudaki ilk mesajimi okusun. Konu sahibi bilgisi olmadigi bir konuda hem dert yanmak hem de bilgi almak icin bir konu acmis. Bircok konuda yaptigim gibi yardimci olmak icin giriyorum yoksa isim basimdan aşkın. Benimle beraber uc bes kisi benimle ayni seyleri soylemis olmasina ragmen konu sahibi halan ilgisiz doktor, doktorcuk vs demeye devam etti. Madem kendi bildigini okuyacaksa niye konu aciyor ben anlamıyorum. Son olarak yorum yapanlara bir seyden anlamiyorsunuz konusuyorsunuz diyen bazilarina cevap olsrak, bilgim olmayan konuda ahkam kesmekten allaha siginirim. begenmeyen gider uygun yerlere sikayette bulunur ama asilsiz sikayetlerin saglikcilara hic yansitilmadigini da bilin
Tahlil sonuclarinizi doktorun sekreterinden rica edip bastirabilirsiniz bence her tahlil sonucunuzun dökümünü isteyin her gittiginiz yerde kan vermek zorunda kalmayin .bazi hastanelerde hastane sitesinden de tahlil sonucuna girilebiliyor. Farkli doktorlara gitmek iyi olurkadına dedim ki arada fark çok endokrine mi sevkedeceksiniz beni. ultrosona göre nodül çıkarsa sevk edicem dedi nodül her tiroid hastasında olmuyor ki. brde hastane kağıt vermiyor doktora gidiyor bütün kan tahlilleri vs bilgisayardan bakıyorlar
doktorcuk demesine kızıyorsunuz ama kilolu bayanları aşağılamayı iyi biliyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahna tursusu