Umursamaz Doktor

Ben olsam doktor değiştirirdim..

bırakmam zaten cnm çarşamba doktora gidicem

ihmal etme canım

oto antikor benimkisi cnm tedavi gerektiren birşey çok araştırdım diğerlerne bakılmadı işte br tek anti t hormonuna bakıldı

Diğer konunuzda tsh için 3, 5 yazmışsınız konu sahibi. Şimdi de sadece antikor bakılıyor diyorsunuz. O doktor sizi başından atmış olsaydı ultrasona göndermek yerine endokrine gidin derdi. Değerleriniz normalken ilaç başlanmaz zaten ki tshın oortalama normal değeri 0, 4-4 arasıdır. Antikorları yok edecek ilaçlar yoktur malesef. Sadece tsh değeri yüksek çıktığında onu düşürmek için tedavi uygulanır. Insanları boş yere suçlamayın

bütün hastalıkları kendisi tedavi etmeye çalışıyor benim doktorum normal değil doktor değil doktorcuk kendileri

Doktorcuk dedigin insan liseden sonra en az 10-12 yilini bu isin egitimine vermis bir insan ve sana iyilik yapmaya calismis baska doktorlara gitmek zorunda kalmayasin orda burda hasta sıralarında perişan olmayasın diye kendi branşında olmasa dahi bilgisi çerçevesinde sana yardımcı olmaya çalışmış ve suçlu olmuş. hayır yani ben gerçekten anlamakta zorlanıyorum doktorun yöntemini beğenmeme nedenin nedir tüm tiroit hastalarında yapılması gerekenler hususunda kesin bir bilgin var da doktor bunun aksine mi davrandı yani yanlış yaptığını düşünüyorsan şikayet edebilirsin incelenmesi için,ama kalkıp da yıllarını bu işe vermiş insana doktorcuk vs diye tanımlama yapmak hoş değil
hayır yani ben de doktorum ve bazen branş dışı şikayetlerini de hastalar bana söyleyebiliyorlar vaktim varsa yoğun değilsem ilgilenebilecek gibiysem ilgileniyorum gerekirse ilaç yazıyorum tetkik giriyorum ben hallettim senin işini diyorum ilginç ki benim hastalar genelde bu durumdan memnun oluyor aradan senin gibilerin çıkabildiğini görmek ilginç geldi valla

benimde tsh 300 o sanırım vücudun troid hormonuna yabancılaşıp savas acması yok etmesi ve vucudun yorulmasıyla yükseliyor ama yanlış bilgi vermiyim doktorunzu değiştirin muhakkak

Konu sahibinin tsh i 3, 5 mus. Yazmis diger konusunda. O yuzden ilac falan baslamamistir dr.

Geçmiş olsun.
Ancak yıllarını eğitime ve mesleğine vermiş insanlara doktorcuk deyip küçümsemeniz hiç hoş olmamış.

Zaten artık herkes internetten bakıp kendine tanı koyuyor, asıl ''doktorcuk'' diye bu tarz insanlara denilmeli.

Ayrıca bir doktora muayene olduğunuzda 10 gün içerisinde 100 defa gitseniz de o doktor puan kazanmıyor, sonuç gösterileceği zaman sadece polikliniğe başvuran hastalar arasında içeri girme konusunda kargaşa yaşanmaması adına sıra almanız isteniyor.

Eğer TSH,T3,T4 değerleriniz normalse tek AntiİTirglobulin antikorunuzun pozitif olması bir anlam taşımayabilir, doktorunuz bu nedenle ultrasound sonucunuzda nodül çıkmayınca herhangi bir öneride bulunmamış olabilir.

Biraz önce de yazdığım gibi muayeneden sonraki ilk 10 gün içerisinde tekrar başvurunca doktor puan da para da kazanmaz yani bence doktorunuz randevu almadığınız için değil de antikor dışında diğer sonuçlar normal olduğu için nisan ayında konuşuruz demiştir, çok endişelenmeyin, canınızı sıkmayın.

geçmiş olsun canım sende sakın ihmal etme dişini

ANTI TIROGLOBULIN
ANTIKOR (ANTI T)
Tsh,t3 ve t4 değerlerinize bakılmadan ilaç verilmez,eğer tsh değerine bakılıp normal seviyede çıktıysa yine vermezler sadece kontrol altında tutarlar 6 ayda bir kan verirsin ve değerlerin güzel çıkmazsa o zaman ilaç verirler,ben de tiroit hastasıyım ve nodül yok ama ilaç kullanıyorum tsh ve diğer bütün değerlerim ilk çıktığında çok yüksek çıkmıştı.

gideceğim zaten canım

aynı değer teyzem de de yüksek çıkmış ve tiroid hastası oda biraz önce anneme sordum aynı değerler işte. ve nodül yok onda da ama ilaç kullanıyor

Belki nodul cikmasa da ilaç verecektir. Ama hepsine bakip bir yol çizmeyi istemiş olabilir.

Doktor sonuca kendi bakmak yerine sana mı sordu ne çıktı diye?

Konudan alakasız ama bayanlar benim annemdede nodül var Dr gitmek istemiyor. Rica etsem bana endokrin uzmanı tavsiye edermediniz? Annemi zorla Dr götürüyoruz onun için gittiğimde her şeyi ile ilgilenmeli Prof olsa daha iyi olur. Bilen arkadaşlar özel mesaj atarsa arkadaşın konusunu meşgül etmemiş olurum. Önemli bi rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum lütfen yardımcı olurmusunuz?

onun dediği tarihe kadar sistemden randevu verilmediği için olabilir mi acaba hanım efendi.

devlet hastanesine gidecekseniz dahiliyenin sevk etmesi gerekiyor onun dışında randevu verilmiyor endokrine

onun dediği tarihe kadar sistemden randevu verilmediği için olabilir mi acaba hanım efendi.

Hala diyorum ki yer yoksa ne yapsın? Yer yoksa kaydını alamaz. He eğer kaydını alsa para yine alır o merak etme. Günde kaç hastraya baktıysa o kadar para alıyor doktor. Randevuya göre değil. Ama yer yoksa sistem senin kaydını bile yapamıyor. Üzgünm.

Doktoru karalayıp duracağına önce hastane sistemi nasıl işliyor onu öğren. İşine gelmiyorsa da özele gidiver. Zaten tiroidi alerji doktoruna göstermeye çalışıyosun.

Ben olsam doktor değiştirirdim..

değiştireceğim zaten

boşyere suçlamıyorum hanımefendi kendsinin ilgisizliğinden şikayetçiyim ben

herkes kendi branşı ile ilgilenmeli diye düşünüyorum ben hanımefendi. kendisi sorduğu soruların yanıtını beklemeden direk lafı ağzıma tıkayan biri. iğne tedavisine başlayacağım diyor gögüs hastalıkları doktorun ne dedi diyor astım veya bronşit çıktı mı diyor hayır şu teşhisi koydu iğne tedavisi için kendisi ile alakası yokmuş dedi diyorum gittiğnde tekrar sor başlayayım mı diye diyor

Doktor sonuca kendi bakmak yerine sana mı sordu ne çıktı diye?

pazartesi çıkacaktı sonuç bende dedim salı geleyim mi size göstermeye sıra yokmuş nisanın ortasına kadar doluymuş dedim ne çıktı peki dedi nodül yokmuş dedim o zaman nisanda nasılsa gelceksin sonucuna da o zaman bakarız dedi

Para sorun değilse mete düren tektir.

tiroidi alerji doktoruna göstermeye çalışan ben değilim hanımefendi kendisi istedi o tetkiki ben dedim endokrine sevk etmeyecek misiniz beni bakacağız işte dedi. ben kendisinden sevk bekliyorum ama ne hikmetse kendisi umursamıyor

Nodül varsa kanser ihtimali var. Kanser değilsen bekleyebilirsin randevu açılana kadra. Yoksa yapacak bir şey yok zaten devlet hastanelerinde randevu olmayınca. Yer yoksa ilaç yazamıyor kadın.

İyi de daha muayene olmamışsın ki sonucu aldıktan sonra. Kapıdan sormuşsun. Muayenen açılmadan nasıl sevk yapsın. Endokrinolojş sevkle çalışan bölüm. Özellerde direk gidebiliyosun endokrine senin kafan karışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…