- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.870
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
kadına dedim ki arada fark çok endokrine mi sevkedeceksiniz beni. ultrosona göre nodül çıkarsa sevk edicem dedi nodül her tiroid hastasında olmuyor ki. brde hastane kağıt vermiyor doktora gidiyor bütün kan tahlilleri vs bilgisayardan bakıyorlarDirekt sonuç kağıdını gösterip aradaki fark çok, bir sorun olur mu deseydin
Yani doktora gittiğinizde aklınıza takılanları sorabilirsiniz
kadına dedim ki arada fark çok endokrine mi sevkedeceksiniz beni. ultrosona göre nodül çıkarsa sevk edicem dedi nodül her tiroid hastasında olmuyor ki. brde hastane kağıt vermiyor doktora gidiyor bütün kan tahlilleri vs bilgisayardan bakıyorlar
endokrine gideceğim direkBaska bir doktora gosterin sonucunuzu soylediginiz gbi resmen umursamamis
başka doktora gidin..
doğru ya değişti sistem
belki diğer değerlerden dolayı risk görmemiştir
içine sinmediyse başka bir doktora git madem
teşekür ederim. araştırdım çok ve teyzeminde aynı değerleri tiroid hastası . o yüzden snir oldumAnormal cikan degerleriniz icin netten arastrma yapabilirsiniz doktorunuz onemsiz gordugu icinde umursamamis olabilir arastrma yapin onemsenecek bir durumunuz varsa bska bir doktora gitmenizde fayda var cok gcmis olsun bu arada
vermedi canımgeçmiş olsun cnm.nodül çıkmaması sizi umursamacağı anlamına gelmez.size ilaç vermesi lazım değerlerinin normale düşmesi için.ilaçta vermedi mi?
Yani haklısınız nodül olmadanda bazı şeyler yolunda gitmiyor olabilir ama ben burda dr un umursamaz olduğunu düşünmüyorum belki yoğunluktan kan değerlerinin yüksek olduğunu unutmuştur. şikayetinizin devam ettiğini söyleyip tekrar gidin olmazsa
benimde tsh 300 o sanırım vücudun troid hormonuna yabancılaşıp savas acması yok etmesi ve vucudun yorulmasıyla yükseliyor ama yanlış bilgi vermiyim doktorunzu değiştirin muhakkak
vermedi canım
bence başka doktora göster ve ilaç kullanmaya başla.kızlar takibizini yaptırın ihmal etmeyin.
randevuyu sınırlı alıyor doktor öğleden sonra boş gittiğimde de oturuyordu kendileri unutmuş olsaydı bakalım derdi ama kendisi dedi kontrole geleceksn diye bu da demektir ki unutmamş
benimde anti t hormonum yüksek
oda bildigim iltihaptan oluyor hashimato ben cok arastırdım bu hastalıgı peşini bırakma
bendede nodül var
kan degerlerim normal diye ilaç verilmiyor
yaşayıp giidyoruz nodülle
hatta uzun zaman oldu kendilerine ulturasyonda bakmayalı
Antikorlar tedaviyle düşen şeyler değildir tedavi icin baska degerlere bakilir t3 t4 ve tsh sonuclsriniz nasil?