Umursamaz Doktor

Bence yanlis arastirmissin otoantikorlar tek basina tedavi edilmezler beraberinde t3 t4 tsh da yukseklik dusukluk varsa ancak o zaman tedavi verilir ayrica anti t derken neyi kastettin anlayamadim oyle bir antikor yok ki anti tg mi diyorsun anti tpo mu

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım sende sakın ihmal etme dişini

ANTI TIROGLOBULIN
ANTIKOR (ANTI T)

Gelecek ayın randevusu bu sonuçlar ve etraflıca muayene için değil mi zaten? Umursamadıysa randevu niye versin? Aynı görüşmeyi 2 kere yapacağına, ya da yer yokken randevuyu öne almaya çalışacağına, randevu gününde gelince değerlendirmeyi düşünmüştür. Ultrason sonucunu bildirmişsin ve randevu öncesi acil görülmeni gerektirecek bir şey çıkmamış. Zira bişey çıkmamış ultrasonda. O zaman daha önce anlaştığınız muayene tarihini beklemeye devam demiş.

Ben umursamazlık göremedim. Gayet makul konuşmuş doktor.

Tekrar soyluyorum. Diger degerler normalse tedavi gerektiren bir sey yok. Siz umursamaz oldugunu dusunseniz de doktorunuz dogru olani yapmis.

gelecek ay olan kontrolm alerjim için bunla alakası ble yok ve ultroson sonucu pazartesi çıkacak ben sadece nodül yok dedim diye bunu söyledi bakılmadı bile ultroson sonucuma

Tekrar soyluyorum. Diger degerler normalse tedavi gerektiren bir sey yok. Siz umursamaz oldugunu dusunseniz de doktorunuz dogru olani yapmis.

diğer değerlere bakılmadı onun için test yapılmadı bu sonuç ev tozu alerjim vr mı yok mu diye yapılan kan testinde tesadüfen çıktı

Test yaptırdığınız birim hangisiyse oradakilerden isteyebilirsiniz sonuçları talebiniz halinde basılı halde veriliyor
Resmen ilgilenmemiş sonuçlarınızı alıp başka bir doktora götürebilirsiniz.

"nasılsa nisan ortasında kontrole geleceksin o zaman bakarız dedi kadın. "
Bu senin yazdığın işte. Kadın kendi ağzıyla söylemiş randevuya gelince değerlendireceğini, daha ne? Abartmaya gerek yok. Acil bir durum yokmuş zaten.

bana bunu diyen doktor alerji doktoru kendi branşı değilken tanı koymaya çalışıyor

Kendi branşı değilse niye ona gösterip bişey yapmasını bekliyorsun o zaman?
Tamam, gelince bakarız deyince de suçlu o olmuş.
Çok çelişkilisin.
ultrosonu kendisi istedi ben sevk etmesini bekliyordum ama kendi teşhis koymaya çalıştı ve hastanelerde ne yazıkki randevusuz gittiğin zaman sonuç göstermeye bile bakmıyorlar. mutlaka randevu alacaksın ki kotalarına bir hasta daha düşsün ve o hastadan para alsın. benim gittiğim alerji bölümü sadece sabahtan alıyor hastaları doktor 4.30 a kadar oturuyor sonra ama randevusuz bakmıyor tansiyon hastası bir bayanın ilaçlarını bile kendisi değiştiriyor. gerekli bölüm değil

Sonuçlarını alıp başka hastanenin endokrinoloji servisine muayene ol, emin olursun. Çok mühim bir şey görmediği için öyle olduğunu düşünüyorum. Nodül varsa ve kötü huyluysa önemlidir tiroitte onun dışında metabolizman etkilenir evet ama nisana kadar da bekleyebilirsin diye düşünmüştür.

Parayla ne alaka. Senin randevun olmadan sana kayıt açamıyorlar. Boş yer varsa kaydını açıyorlar ama genelde olmuyor. Kayıt açamazsa ilacını bile yazamaz.

yapamaz diye bir şey yok ki zaten. bir doktor x branşında diye y branşından hiç anlamaz diye bir şey sözkonusu değil. bir şeylerin yolunda gitmediğini anlayacak yeti her branşta vardır.sorun olduğunu düşündüğü durumlarda ilgili yerlere sevk eder. sende bir sorun düşünmemiş demek ki yollamamış. ki bence de bir gereklilik hali yok senin durumunda.

ayrıca senin sandığının aksine sadece randevululardan değil randevusuzlardan da puan alır hekimler. başka bir sandığının aksine de doktorlar en ufak değişik bir sonuç gördüklerinde bilgileri yoksa hemen hastayı ilgili bölüme yollarlar. başlarına iş almamak için

öyle yapacağım zaten ve emin olun tiroid hafifsenecek bir hastalık çeşidi değil beklenecek şey de değil kısırlığa kadar etkiliyor

Parayla ne alaka. Senin randevun olmadan sana kayıt açamıyorlar. Boş yer varsa kaydını açıyorlar ama genelde olmuyor. Kayıt açamazsa ilacını bile yazamaz.

doktor istediği taktirde açılıyor kayıt ve evet alakası var bakmıyorlar hastalara bana ilaç yazcağı zaman hasta kayıt hemen kayıt açabiliyor doktor ufak bir kağıt yolladığı zaman

Aynısı kaynımda da var sendromu :)

ne alaka hanımefendi araştırdım genetik olabiliyor ve aynı çeşit hem anne tarafmda hem baba tarafımda var ve ilaç kullanılıyor

bütün hastalıkları kendisi tedavi etmeye çalışıyor benim doktorum normal değil doktor değil doktorcuk kendileri

Biliyorum eşimde kötü huylu nodül vardı. Ameliyat oldu. Atom tedavisi oldu. Öncesinde 15 yıl ilaç kullandı. Şu an tiroit bezi yok. Hayat boyu ilaç kullanmak zorunda. Bende de hipotiroidi var. Doktorumuz aynı eşimle. Doktorum ilaç vermiyor. Bu yaşta hormon haplarına başlama dedi. Ama eşimin durumu kötü olduğu için 9 yaşında başlatmışlar. Annem teyzem hipotiroidi hastası. Halamlar hipertiroidi. Türkiyede yaşıyoruz bu ülkede tiroidinde sorun olmayan yok. Zamanında kullandığımız tuzlardan yemek tarzımızdan vs... Kimi ilaç kullanıyor. Kimi kullanmıyor. Genetik de olsa her hastanın durumu farklıdır. Endokrinoloji uzmanına gidersiniz sizi yönlendirir.

Doktor sizden gelecek muayene parasına kalsaydı nisanda nasılsa gelcen o zaman bakarız demezdi. Hem şimdi muayeneye sokardı hem de nisanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…