Umursamaz Doktor

nodülle yasayan var evet doğru büyümüyorsa sıkıntı olmuyor ama ilacı yorgunluk halsizlik ve kilo alımını durdurmak için alıyorsunuz ben 25 yasındayım nodülüm var sürekli doktor gözetimi altında ilacımı alsamda nodülüm 4 cme ulaşmış sürekşi büyüyor ve malesefki salı troid bezlerimin tamamını aldırıcam

İyi de daha muayene olmamışsın ki sonucu aldıktan sonra. Kapıdan sormuşsun. Muayenen açılmadan nasıl sevk yapsın. Endokrinolojş sevkle çalışan bölüm. Özellerde direk gidebiliyosun endokrine senin kafan karışmış
muane açılmasına gerek yok o hastanede doktor kağıda yazıp kaşeliyor diğer bölümn hasta kayıdı kayıt açıyor ama hanımefendi onu yapma gereği görmedi

nodülle yasayan var evet doğru büyümüyorsa sıkıntı olmuyor ama ilacı yorgunluk halsizlik ve kilo alımını durdurmak için alıyorsunuz ben 25 yasındayım nodülüm var sürekli doktor gözetimi altında ilacımı alsamda nodülüm 4 cme ulaşmış sürekşi büyüyor ve malesefki salı troid bezlerimin tamamını aldırıcam
geçmiş olsun . bende de tiroidlerin sebep olduğu halsizlik sürekli uyuma hali var. kilo alımı var .nodül olmadığı halde.

bu yüzden ilac veriliyor levotiron kullanınca zayıflıyor ve kilo alımını durduyorsunuz cünkü ilaçta vücudun karsılamadıgı hormon var bunu hapla karsılıyorsunz şikayetleriniz azalıyor baska doktora gidin yazar size şikayetlerinizi söyleyin bende kilo roblemi yok ama saclarım dökülüyor koparak yüzüm ellerim ödem topluyor asırı sinir yapıyor halsizlik uyku hali

bu yüzden ilac veriliyor levotiron kullanınca zayıflıyor ve kilo alımını durduyorsunuz cünkü ilaçta vücudun karsılamadıgı hormon var bunu hapla karsılıyorsunz şikayetleriniz azalıyor baska doktora gidin yazar size şikayetlerinizi söyleyin bende kilo roblemi yok ama saclarım dökülüyor koparak yüzüm ellerim ödem topluyor asırı sinir yapıyor halsizlik uyku hali
bende de saç dökülmesi yok ama aşırı sinir kilo versem bile çabuk alma halsizlik var hani dokunmasalar 2 gün uyurum o derecede uyku halim var akşam 8de yatıyorum diyelim sabah 10da 11 de zorlukla sürünerek uyanıyorum resmen

Siz hastalar yok musunuz siradan bir antikor yuksekliginde bile neredeyse prof aruyorsunuz alerji uzmani olan insan zaten dahiliye uzmanligini da bitirmistir ve basit bir guatr meselesini anlamak icin dahiliye uzmabligini birak hatta pratisyenligi de birak tip fakultesi dorduncu sinif ogrencisi olmak yetebilir haa herkes sadece uzmanlastigi konuda konussun diyorsaniz lutfen siz de bilmediginiz hususlarda ahkam kesmeyi birakiniz da isin ehli doktorunuzun soyledigine kulak veriniz HANIM EFENDI.

Tamam da nodül yoksa önemli bir şey değil demektir. O sana nasıl ilaç yazsın randevu yoksa? İlaçlarda bilgisayar sistemine giriliyor. Randevun yoksa yazamaz ki. Hepsi birbiri ile bağlantılı.

Ayrica kilo almamak icin bogaziniza dikkat ederseniz 3.5 olan tsh degeriniz sizi formda tutmaya yetecektir.
sen nasıl bir insansın ya doktormusun yada hastamısın ayrıca kilo roblemim yk 53 kg ym ama sen neden sürekli bişyler biliyor edasıyla yorum yapıyorsun benim babam doktor ayrıcada hani bilgisiz değilim sen ne biliyorsunki gelmişsin burda ahkam kesiyorsun arkadaşlar özür dilerim sert cıktıysam ama 1 değil 2 değil kadın demekki dert yapmış ne durmadan ters ters yazıyorsun
bende de saç dökülmesi yok ama aşırı sinir kilo versem bile çabuk alma halsizlik var hani dokunmasalar 2 gün uyurum o derecede uyku halim var akşam 8de yatıyorum diyelim sabah 10da 11 de zorlukla sürünerek uyanıyorum resmen
canım en büyük sorun uyku hali zaten vücudun savasyor ve yorgun düşüyor sn burdaki ters yorumları takma sen kendini biliyorsun sen rahatsız oluyorsun

boğazınızı tutunmuş metobolizman yavaslıyor bu hastalıkta insanın elindemi kabızlık cekiyorsun su içsen hazmedemiyorsun yaga dönüşüyor insanlar neler cekiyor biliyormusunuz ay sinirim tepeme cıktı ayrıcada laf olsun torba dolsun diye yazmışsınız ben 53 kym ve gecen sene teshisim konmasına ragmen ilaclarla sürekli kontrol altında olsamda tsh 300 ona demeli bir şeyden bilginiz yoksa kalabalık yapmayın:KK4:

Tiroit yüzünden benim de gür ve sık olan saçlarım ip ince kaldı Kuaför bile kesmezdi,hatta okula giderken sabah erkenden kalkardım taramak için zor taranırdı,şimdi ise tam tersi Zayıf ve cılız.

Tiroit yüzünden benim de gür ve sık olan saçlarım ip ince kaldı Kuaför bile kesmezdi,hatta okula giderken sabah erkenden kalkardım taramak için zor taranırdı,şimdi ise tam tersi Zayıf ve cılız.
bendensiniz aynı ben benimde gür simsiyah saclarım kopa kopa elime geliyor :KK43:

boğazınızı tutunmuş metobolizman yavaslıyor bu hastalıkta insanın elindemi kabızlık cekiyorsun su içsen hazmedemiyorsun yaga dönüşüyor insanlar neler cekiyor biliyormusunuz ay sinirim tepeme cıktı ayrıcada laf olsun torba dolsun diye yazmışsınız ben 53 kym ve gecen sene teshisim konmasına ragmen ilaclarla sürekli kontrol altında olsamda tsh 300 ona demeli bir şeyden bilginiz yoksa kalabalık yapmayın:KK4:

Sizin tsh ınız çok yüksek ve bu değer çok ciddi metabolizma yava§lığı yapar. Benim annem de hipertiroidi hastasıydı ve erimişti kadıncağız. Çocuktum o zamanlar. O kadar sinir yapıyodu ki bu hastalık konuşmaya ödümüz kopardı. Ama konu sahibinin tiroit değeri 3.5 ve bu normal bir değer. Vücudunda antikor war ewet ama henüz herhangi bir sorun oluşturmamış. O yüzden onun klilo sorunu boğazıyla alakaı olabilir gerçekten de. Hem doktor ilgisiz olsa ultrason a yollamaz ki. Benim branşım değil der geçer. Doktor kendisi demiş bir sorun cıkarsa sewk ederim diye. Demek ki bir sorun görmedi. Yani sizin durumunuzla konu sahibininki aynı değil..

Sizin tsh ınız çok yüksek ve bu değer çok ciddi metabolizma yava§lığı yapar. Benim annem de hipertiroidi hastasıydı ve erimişti kadıncağız. Çocuktum o zamanlar. O kadar sinir yapıyodu ki bu hastalık konuşmaya ödümüz kopardı. Ama konu sahibinin tiroit değeri 3.5 ve bu normal bir değer. Vücudunda antikor war ewet ama henüz herhangi bir sorun oluşturmamış. O yüzden onun klilo sorunu boğazıyla alakaı olabilir gerçekten de. Hem doktor ilgisiz olsa ultrason a yollamaz ki. Benim branşım değil der geçer. Doktor kendisi demiş bir sorun cıkarsa sewk ederim diye. Demek ki bir sorun görmedi. Yani sizin durumunuzla konu sahibininki aynı değil..
evetde şikayetçi durumdan ondan dedim başka doktor diye benimde annem babam benden korkuyor asırı sinirliyim catlıcam birgn orta yerimdenn cart diye bu sinirle:110:

Anormal cikan degerleriniz icin netten arastrma yapabilirsiniz doktorunuz onemsiz gordugu icinde umursamamis olabilir arastrma yapin onemsenecek bir durumunuz varsa bska bir doktora gitmenizde fayda var cok gcmis olsun bu arada

Böyle şeyler netten bakılarak olmaz ki. Benim iş arkadaşım 5 yaşında oğlunu doktora götürdü. Kan değerleri yüksek çıktı çocuğun. Bizimki netten araştırmış salya sümük ağlıyor. Zaten en ufak bir şeyi büyütür. Ne oldu dedim. Yok şu değer yüksek çıkarsa kan kanseri olurmuş bilmem ne dedi. Töbe yarabbim dedim sakinleştirene kadar canım çıktı. Sonra doktorunu aradı çocuğun.Doktor dediki grip olduğu için değerler yüksek çıkar dedi. Bütün değerleri normal dedi. Boşuna panik oldu yani.

X