Umursamaz Doktor

bana cevap vermiyor işte. mesela ilacı soruyor iyi geldi mi diye midemi bulandırıyor baş dönmesi yapıyor diyorum yine aynı ilacı yazıyor

bana cevap vermiyor işte. mesela ilacı soruyor iyi geldi mi diye midemi bulandırıyor baş dönmesi yapıyor diyorum yine aynı ilacı yazıyor
bazı ilaçların yan etkisi kullandıkça azalıyor. belki bu yüzdendir. yada ilacın tüm muadilleri aynı yan etkileri yapıyordur. yada devet sadece size yazılan versiyonun parasını ödüyordur.

bazı ilaçların yan etkisi kullandıkça azalıyor. belki bu yüzdendir. yada ilacın tüm muadilleri aynı yan etkileri yapıyordur. yada devet sadece size yazılan versiyonun parasını ödüyordur.
1 ay kullandım canım ikinci kutuyu yazmak için sordu böyle böyle dedim ama yine yazdı mecburen kullanıyorum artık

Ben kendim zaten doktorum hanımefendi. Immunoloji uzmanını branşı olmadığı bir konuya müdahil olmakla suçlayıp kadın doğum doktorundan aldığınız bilgiyi anlatıyorsunuz.. dünyanın hiçbir yerinde sadece antikor yüksekliğinde tedavi başlanmaz. Bu gerçeklikle yüzleşseniz iyi olur.

Doktorunuz kendi alanı olmadığı halde sizi usg ye yollamış ve gereklilik halinde endokrine sevk edeceğini söylemiş zaten. Şimdi buna gerek görmediği için mi umursamaz oldu? Umursamicak olsa başta niçin size "nodül varlığında sevk edicem" desin ki?

Internetten okuduğunuz saçma şeylerle ahkam kesen ve tsh ınıza bakıldığı halde burada bakılmadı diyen siz doktorculuk oynuyorsunuz bayan. 6 yıl tıp okuyup üstüne 4 yıl dahiliye asistanlığı ve onun ardından da immünoloji yan dal uzmanlığı yapmış biriyle bilgi yarıştırmanız sizi ancak komik duruma düşürür.

Tedavi olmazsanız "kısır" olacağınızı söyleyen kadın doğumcu arkada§ınıza da sevgiler. Kısır bulgurdan olur imsanla alakasını kuramadm bi hekim olarak..

Allah sendende razi olsun sikma canibi iyi olur insaallah. Ben ilacim sayesinde normale dondum yorgunluk sac dokukmesi kilo uykudan uyanamama adet duzensizligi hepsi gitti sukurler olsun. Rabbim sifanizi versin :) :*

Size de yazayım belki okumamışsınızdır. Konu sahibi tiroitle ilgili bir şikayetle doktora gitmemiş. Yani aslında bir şikayeti yok. Sadece başka tahliller yapılırken tiroit antikoru yüksek çıkmış. Nodül yok ve bu konusunda yazmamış ama önceki konusunda tiroit hormon değerlerinin normal çıktığını yazmış. Ewet vücutta antikor war ama herhangi bir etki yapmamış. Ve doktoru ona ultrason sonucuna göre gerek olursa endokrine sevk edeceğini söylemiş. Bunu söyleyen doktor bir kağıda iki satır yazmaya üşenmez heralde. Sonuclarına göre gerek duymamış. Çünkü sizinki gni tiroit hormonlarında yükseklik yok. Konu sahibi gereksiz yere onunla gayet ilgilenip ultrasona gönderen, onu bilgilendirip sevk edebileceğini izah eden doktorunu sırf internetten okuduğu saçmalıklar yüzünden suçluyor..

Bence de is arkadasin fazla abartmis olmalı en ufacik anormal bir durum turlu turlu hastaliklarin belirtisi olabilir arkadasinizin arastrmalari sonucu karsisina cikanlar arasnda ona takili kalmis olmali.. Netten arastrma yaparak. en azindan ön bilgi edinmis oluruz.Arkadasinin cocugu ( Allah korusun ) bahsettigin hastaliga sahip olabilirdi arastrma yapmasa durumu onemsemeyip doktora goturmeyeblirdi. Bu daha vahim bir durum bence .

Yalnız iş arkadaşım rapor sonuçarını netten araştırıp yorumladı. Anlamadınız sanırım. Doktora gidecek raporu yani.

Para sorun değilse mete düren tektir.
Kesinlikle Katılıyorum size Mete düren Tiroid hastalıklarında en iyisi benım hormon değerlerimde hiçbir sorun yoktu iki sene önce ultrason da ıkı tane nodülüm çıktı araştırdım ve hemen kendisine gittim önceden gittiğim doktorlar hemen amelıyat dedi ben amelıyat için ona gıtmeme rağmen bu değerlerle amelıyat yapmam dedim ki kendisi de endokrin cerrah tır. Takıp ettı ıkı sene boyunca hızlı büyüdüğü için biyopsi istedi papiller tıroıd kanseri şüpheli cıktı ilk biyopsi de ikinci biyopsi için 6 ay bekleyelım dedi yine aynı sonuç çıkınca geçen ay amelıyata karar verdi ve ameliyat oldum kendisinde ben de sağlıkçı Olduğum için baya bişey söylediler diren takacak onu çıkartması çok acıtıyo Can'ını diye ameliyattan çıkınca boynumda diren Aradım hiçbişey yoktu sadece 4cm lik bi bant vardı ameliyat sonrası ilgisi de çok iyiydi. Ne bir ses kısıklıgı ne bir ağrım oldu ıkı kere beni telefonla aradı hastaneden çıkınca tavrı yaklaşımı çok iyiydi.evet Ücret olarak fazla özel sağlık sigortam yoktu . ama aldığı para sonuna kadar helal olsun. Beni atom almam için İlhami uslu ya yönlendirdi şimdi Nisan Ayında atom alıcam tedavimibundan sonra nükleer Tıpta devam ettirecegım. Doğru doktoru bulduğunuz zaman içiniz kesinlikle rahat olsun..insanın kendisinin veya çok yakının başına gelince daha iyi Anlıyor

Benim de eşim ameliyat oldu kendisine. Maddi olarak çok zor bir dönemimizdi. Çok kavga ettik. Ben üniversite hastanesnde normal bir doktorda ol ameliyatını diye direttim ama dinlemedi beni. Buldu buluşturdu oldu ameliyatını. Çok çok hafif bir izi kaldı şu an. Ailelerimize haber bile vermedik aneliyata giderken. Gerçekten de çok rahat atlattı. Haklıymış ona ısrar etmekte. İkimiz için de çok rahat geçti süreç.

Hanımefendi bilgi sahibi olmadığı kolayca anlaşılan sizsiniz.

Konu sahibinin TSH değerleri normal. Anlattığınız şeylerle alakası olmadığı gibi her şikayeti olana hasta teşhisi konamaz. Zaten ülkede şikayeti olmayan toplamda 10 kişi yoktur.

Konu sahibinin yalan söylemesinden bahsetmedim bile. Ölçülmedi demiş ama diğer konusunda TSH ının ölçüldüğü yazıyor.

Çok uyuz oluyorum böylelerine.
Tiroid varsa eğer mutlaka ilaç kullanılıyor.
Bendede yeni ortaya çıktı.
6 nisanda ultrasonum va benimde.
Tiroid sorunu tüm bedeni etkiliyor.
Tiroidler çalışmadığında birçok organ fonksiyonlarını yerine getirmekte eksik kalıyor.
Başka bi doktora gidin.
En basiti sağlık ocağındakiler bile ondan daha iyi ilgilenir

Her şikayetini yazsan kanser çıkan google amcadan araştırıp araştırıp doktorları suçlayınca böle oluyor. Şuraya yazılan yorumları okudum da maşallah bütün tıp dünyası burada sanki!

Niçin uyuz oldunuz ki doktora? Doktor kendisi usg ye göndermiş. Bir problem olduğu taktirde sevk edecegini izah etmiş. Ancak yaklaşık 6 yıllık tıp eğitimi, 4 yıllık uzmanlık ve de üstüne yan dal eğitimi bilgisine dayanarak sevke gerek duymamış. Peki siz "tiroitte mutlaka ilaç lazım" bilginizi hangi bilimsel dayanağa oturtarak yazdınız acaba? "Bende var biiyorum" , "bi akrabamda da var aynısından" gbi cümleleri tıbbi dayanak olarak almamızı beklemiyorsunuz heralde.

Tiroit ne, ne işe yarar, otoantikor ne, tsh ın t3 t4 ten farkı ne desek cevap veremeyecek kişilerin insanların 10 küsür yılda edindiği bilgileri eleştirmesi sakil duruyo, komik oluyo..

Ülkemizdeki en yaygın hastalık, hastalık hastalığı.

Çünkü her şikayet için ilaç beklentisi var insanların. Bir şikayetleri var ya illa hasta olmaları lazım. Kuzenimde tiroid hastası ve ilaçsız kontrol ediliyor. Doktorda devlet hastanesi doktoru değil Acıbadem hastanesine gitti. Hani diyorlar ya devlet hastaneleri kötü diye. Ya ben hastanede çalıştım bir dönem çok tuhaf insanlar var cidden doktorluk sabır gerektiriyor. Bu tiroid ilaçlarını sırf zayıflamak için inatla isteyenler bile varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…