Umumi tuvalette büyük abdestnizi yaptıktan sonra nasıl temizleniyorsunuz

allah yaşatmasın insallah tekrarını

O gün mesela acılı yedin mesela bağırsakları harekete geçiren gıdalar tükettin

Ne bileyim ya böyle durumlarda bile saat gibi sabah akşam mi wc ye çıkılıyor

30 yaşimdayim hiç milletin evine oturmaya gittigimde ya da disarda bi yerlerde buyuk tuvalet yapmadim. Cesitli beslenirim (acı çok tuketmem) ama oyle tutamaz durumda olmadim hiç. Anca hastaysam karnim agirir vs ama yine disarda denk gelmedi. Özel egitim vermedim ama tutamamak asil garip olan, gariban kedim bile tutuyor yolculukta filan.

Tutuyoruz tabiki ama olduda yapıldı mesele bu iste
Yapılırsa nasıl temizlenir

Aynısının kadın doğum versiyonunu yaşadım. Hemşire dedi ki su içip gel, eğer görünmezse makattan bakacağız yumurtalığına. O kadar şişmiştim ki uzanamıyordum koltuğa (?). Kadın ultrasonun aparatını bastırdıkça acı çektim.

Bir ay sonra kontrolüm vardı. Bu sefer hazırlıklı gittim. 1 litreyi geçkin su içtim. Sıra bana gelince doktora dedim ki ultrasonla bakmayacaksanız dayanamıyorum, altıma kaçıracağım. O da yok deyince izin alıp koşarak leş gibi tuvalete de girdim. Sonra geri dönüp muayene oldum. Kaç gün boyunca idrar torbamın büyümesini çektim

Konu sahibi, sadece temizlenirken ön tarafa doğru bulaşmasını engelle. Ön tarafa doğru boşaltım ve üreme sistemi çıkışı var.
Kolay gelsin.

Islak mendil duyarımı da kasayım. Çözünmediği için çevreye zarar veriyor. Mümkünse kullanmayın veya en az seviyeye düşürün.

En başa dönüp tuvalet eğitimi mi verelim sana bunu mu istiyorsun yani

İstisnai durumlar dışında öyle sorun pek olmuyor ama olmaz diye de güvenmemek gerekli ondan şu kıza anlatılsın iyice ben asla işyerinde tuvalete gitmeyi
sevmem sabah ya da aksam evde giderim hatta sen hiç gitmiyorsun diyorlardı işyerinde bana.
Bikeresinde işte gıda zehirlenmesi yaşadık resmen bakla yemeğine alerjim varmış mesela onu öğrenmiş oldum. Çoğu kişi etkilenmiş o gün hatta. Ama nasıl karnımdan sesler geliyor anlatamam. Ogün kendimi attım tabi wcye. Zehirlendim resmen. Birdaha asla yemem...

Üniversite okuyacak yaşa gelip tuvalet eğitimini tamamlayamamak

Bizim iş yerinde bir kadın var, iş yeri tuvaletine her gün aynı saatte girip uzun uzun işini hallediyor, bir de bu esnada telefonla konuşuyor. Kendisi g*tünü terbiye edemedi ama biz onun metabolizma saatini öğrendik, o saatte gitmiyoruz.

Şaka bir yana kızım ilkokullu. Biz bu konuyu çok önceleri konuştuk. Okulda tuvaletim gelirse ne yapayım diye sormuştu çocuk saflığında. Bilmiyor gerçekten çünkü. Sizin de bu yaşa gelip bu saflıkta olmanız beni üzdü. Gençler ne haldeler diye konuya girip çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…