- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
allah yaşatmasın insallah tekrarınıHahhaha sıkıştım deyip ultrason masasından kaldırdılar bu nasıl sıkışma diye olmadı dediler
Bende tutamadım aynen yarim yaptım neler yaşadım şimdi gülüyorum ama hüngür hüngür ağladığım acilar çektiğim günlerdi
Çok haklı bir talep. Destekliyorum.Gene mi scmikli konu. Niye bu universiteliler gidip gelip nasi zcayim diye soruyo. Gerekiyosa mufredata alinsin bu konu kardesim
O gün mesela acılı yedin mesela bağırsakları harekete geçiren gıdalar tükettinBen de ferhan gibi düşünüyorum. Bunu bir doktordan dinlemiştim. Bağırsak terbiyesi gibi tanımlayıp anlatıyordu. Gün boyunca gelmez, evde kapının önünde gelir diye. Çiş gibi değil ya tutulabilir geliyor bana.
Hani cişler antibakteriyel antiseptik vs ozellikler gösterse neyse de başkasından mikrop kapmayayım diye de bu yapılmazİç çamaşırı emiyor çişi. Bir nevi tuvalet kağıdı görevi görüyor
3 gün değiştirmezler kokar tabigerçi silmezsen iki kere tuvate gidersen bile kokar
O gün mesela acılı yedin mesela bağırsakları harekete geçiren gıdalar tükettin
Ne bileyim ya böyle durumlarda bile saat gibi sabah akşam mi wc ye çıkılıyor
Tutuyoruz tabiki ama olduda yapıldı mesele bu iste30 yaşimdayim hiç milletin evine oturmaya gittigimde ya da disarda bi yerlerde buyuk tuvalet yapmadim. Cesitli beslenirim (acı çok tuketmem) ama oyle tutamaz durumda olmadim hiç. Anca hastaysam karnim agirir vs ama yine disarda denk gelmedi. Özel egitim vermedim ama tutamamak asil garip olan, gariban kedim bile tutuyor yolculukta filan.
Aynısının kadın doğum versiyonunu yaşadım. Hemşire dedi ki su içip gel, eğer görünmezse makattan bakacağız yumurtalığına. O kadar şişmiştim ki uzanamıyordum koltuğa (?). Kadın ultrasonun aparatını bastırdıkça acı çektim.Oooo su içip gezmek mi
Ben bir ay evvel böbrek taşı düşürdün onun öncesi safra kesesi ameliyatı oldum
Böbrek için ultrosona gitmem gerekiyor taşlar idrar yolunda varmı diye bakacaklar
Su iç idrara sıkış dediler içiyorum yok idrar ama ne içtim sonra şükür sıkıştım hemen ultrason odasına koştum bekle hasta var dediler
Bekledim ama nasıl bekleme bacakları bağlıyorum sıkıyorum kendimi derken çağırdılar girdim
Bakıyorlar böbreklere idraryollarina ama nasıl bastırıyor radyoloji uzmanı nasıl bastırıyor ben bıraksam her yer idrar hahahaha kendimi sıkıyorum serbest bırak diyor olmuyor
Ne zor günlerdi tutamayacam diyorum tut diyorlar
Neyse ki bitti benim o üniversite hastanesinin o iğrenç wc sine bir gidişim var ama ateş almış gibi yaydan çıkan ok gibi
Tutuyoruz tabiki ama olduda yapıldı mesele bu iste
Yapılırsa nasıl temizlenir
Islak mendil
Ama yapmamali, özellikle ucakta kaka yapanlardan bana sinir geliyor.
O gün mesela acılı yedin mesela bağırsakları harekete geçiren gıdalar tükettin
Ne bileyim ya böyle durumlarda bile saat gibi sabah akşam mi wc ye çıkılıyor
Elinize eldiven takip yapabilirsiniz pekala
Kokusunu dert ediyorsaniz da maske takin ya da tulbent baglayin
Sahsen ben oyle yapiyorum
Zira 9 ay camasir susuz ve kirec cozucusuz bi banyo dusunemiyorum
Tşk ederim evet eşimden yardım istedim . normalde uygun oldukça yardım ediyor bunada hallederim dedi.benim eşim kullaniyordu o donem o deteejanlari. ben gunduzleri cifliyordum vs esim aksamlari camasir suyuyla yikiyordu
Herşeyden önce sesizlik şart sonra hıkınıcaz