- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Olmaz mı, özel aletlerle tuvalet saatinizi ayarlıyorlar.Bunun için mabat koçları da var mı?
Klozet ise yanınıza bolca peçete alın.Oturacaginiz yere serin.Oyle oturun.Sudan tiksinmeyin.Musluktan tiksiniyorsaniz tekrar peçete kullanın.Ben mecbur kaldım peçeteyi taharet musluğunda ıslatıp sildim. Mikrop kapmış mıyımdır zararlı mı siz nasıl yapıyorsunuz normal mi ya da . Ünideyim gün boyu mecburen büyük tuvaletimi de yaptım ve kuru peçeteyle temizlenmiyor ıslak lazım
Evlenince de yapmayanlar varEvlenince de mi yapmayacaksınız. Ben de ilk zamanlar oyleydim gerçi hala yine yapamiyorum eşim varkenamma velakin onların umurunda olmuyor
Ay artık banlanırsam banlanayım ya g.tünü yıkamayı da buraya sormazsın ya kaç yaşında insansın hadi hiç görmedin hiç yapmadın desek su var tas var neyle nereni yıkayacağını da hesaplarsın yaBen mecbur kaldım peçeteyi taharet musluğunda ıslatıp sildim. Mikrop kapmış mıyımdır zararlı mı siz nasıl yapıyorsunuz normal mi ya da . Ünideyim gün boyu mecburen büyük tuvaletimi de yaptım ve kuru peçeteyle temizlenmiyor ıslak lazım
Ben mecbur kaldım peçeteyi taharet musluğunda ıslatıp sildim. Mikrop kapmış mıyımdır zararlı mı siz nasıl yapıyorsunuz normal mi ya da . Ünideyim gün boyu mecburen büyük tuvaletimi de yaptım ve kuru peçeteyle temizlenmiyor ıslak lazım
Bu nasil soru Allah aşkına 6 yaşında mısınBen mecbur kaldım peçeteyi taharet musluğunda ıslatıp sildim. Mikrop kapmış mıyımdır zararlı mı siz nasıl yapıyorsunuz normal mi ya da . Ünideyim gün boyu mecburen büyük tuvaletimi de yaptım ve kuru peçeteyle temizlenmiyor ıslak lazım
Çok şükür yalnız değilmişimNiye kız, ben onu bile yapamadım,32 yasindayimölsem umumi tuvalette /ananemin köydeki evi hariç herhangi bir insanın evinde s.çamam .
Konu sahibi deli misin? İnsan k.çini islattigi tuvalet kağıdıyla temizledi diye hasta olur mu?
Çeksen donunu gitsen bile kendi b.kundan öyle kolay hastalık kapmazsındaha mantıklı şeyleri takıntı yap gözünü seveyim