Umumi tuvalette büyük abdestnizi yaptıktan sonra nasıl temizleniyorsunuz

O değilde ses yapmamak için su açanlar Japonlara dert olmuş özel müzikli sesli tuşlar var klozetlerin yanında boşa su gitmesin diye. Oradaki tuvaletler cidden son teknolojik ve lüks herşey düşünülmüş sıkıldıkça gider insan o derece hijyenik vs. Adamların 150 sene gerisinden geliyoruz ya. bizim sorular taharet hala.

Klozet ise yanınıza bolca peçete alın.Oturacaginiz yere serin.Oyle oturun.Sudan tiksinmeyin.Musluktan tiksiniyorsaniz tekrar peçete kullanın.

Evlenince de mi yapmayacaksınız. Ben de ilk zamanlar oyleydim gerçi hala yine yapamiyorum eşim varken amma velakin onların umurunda olmuyor
Evlenince de yapmayanlar var Evimizde iki tuvalet var yukarıdaki benim aşağıdaki eşimin. Misafirler de eşimin tuvaletini kullanıyor

Şimdi önceki konularınıza bir göz attım da psikolojik destek almanızı tavsiye ederim, okb sahip olabilirsiniz. Heryerden herşeyden mikrop kapacağınızı düşünmeniz normal değil.
Psikiyatri servisindeki bir hastam şişe suları dahi kaynatıp içiyordu. Ellerini de kaynamış suyla yıkardı. Satın aldığınız sularda bile mikrop var diyordu. Bu dereceye gelmemenizi umarım.

Psikolojik tedaviye ihtiyacın var. Bu kadar insanı taharet konusuna sokman normal değil.

yaninizda pet sise tasiyin , acil durumlarda cesmeden doldurur kullanirsiniz madem taharet musluklari hijyenik degilse..

ah ah en ozledigim seylerden 1 tanesi vallahi , elini sol tarafa atinca karsilastigin, o minik taharet muslugu .. olmayinca degerini anliyor insan : (

Ay artık banlanırsam banlanayım ya g.tünü yıkamayı da buraya sormazsın ya kaç yaşında insansın hadi hiç görmedin hiç yapmadın desek su var tas var neyle nereni yıkayacağını da hesaplarsın ya

Lens ile ilgili konunuza baktım sizin psikolojik destek almanız şart hale gelmiş. Bu kadar mikrop takıntılıyken sağlık sektöründe olmanız talihsizlik

tutun demişler de arkadaşlar bu tutma işi yüzünden ben çok hastalandım tatilde 10 gün yapamdığım oldu.

temiz bulabildiğiniz her yerde yapmaya çalışın bol bol peçete taşıyın ilk önce ıslatın sonra kuru silin taharet de öğretelim madem

bir de rossmann da bunun için üretilen özel ıslak mendiller var yurt dışında iken kullanmıştım tavsiye ederim

Bu nasil soru Allah aşkına 6 yaşında mısın

Yıl olmuş 2023, Afrika' nın balta girmemiş ormanlarında değil, Türkiye' de yaşayan, üstelik üniversite öğrencisi olduğunu iddia eden birisinin sorduğu soruya bakar mısınız?
Allah' ım sen başka dert verme

Çok şükür yalnız değilmişim
Başkasının evinde tuvalete gidemem altıma etsem bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…