Umumi tuvalette büyük abdestnizi yaptıktan sonra nasıl temizleniyorsunuz

şimdi belki linç yerim ama bana da dışarı da sçmak çok garip geliyor evden çıkarken yap , eve gelene kadar da idare edersin ,hani hastalık vs bişey olur o ayrı ama yarınlar yokmuşcasına nasıl rahat edip s.çabiliyorsunuz ya

geçenlerde avm de çok çişim geldi gitmek zorunda kaldım ,bekle bekle çıkmıyor içerdeki, kapıda kuyruk oldu içimden dedim şu stresle rahat rahat sıçan insan şu hayatta her şeyi yapabılııııırrr

Gerçekten dışarıda büyük tuvaleti gelip hemen yapmaya giden insan bana çok garip geliyor

Ne tan bir muhabbet

Şu ana kadar dışarıda yapmıyordum çünkü artık mecbur yapıyorum normalde ıslak mendil kullanırdım bugün yanımda yok diye peçeteyi ıslattım ve hijyenik bir musluğa benzemiyordu hastalık kaparım diye korktum.

Ne alakası var onda direkt peçete kullanıyorum ıslatmadab ama büyük abdestte peçete tam temizlemiyo

Çok b..oktan muhabbet olmuş tuvalet fobim var sadece küçük çiş yapabiliyorum dışarıda oda mecbura kalır da sıkışırsam havada değmeden hiç bir yere yapıp kaçıyorum

Haklısınız ama gün boyu okuldayım mecbur kalıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ciddi soruyorum öğrenmek istiyorum
Eee tuvalet düzenim var.her sabah işe gitmeden önce.ben asıl buradaki üylerinin düzeni olmamasına şaşırdım valla.bunu düzenlemek çok kolay aslında.vücut birkaç güne öğreniyor.zaten gün ortasında falan yapılan dışkı sertleşiyor, kupkuru oluyor.bu da tahrişe ve çatlaklara ortam hazırlıyor.sağlıklı birşey değil zaten.

Allah allah ben de size şaştım kaldım valla.normalinin benimki olduğunu düşünüyordum.her sabah işe gitmeden az önce yaparım ve bir daha sorun yaşamam.bamya demişsin ama bamya çok bağırsak çalıştırmasıyla ünlü bir sebze değil ki kabak olmasın o.bu arada evet çok aşırı bağırsak çalıştıran şeyler yediğimde gün içinde gelir mi acaba diye endişelendiğim oldu ama yine sorun yaşamadım.zaten o kadar abartılı yiyecekler kasıtlı yenir ancak.

Ben bazen evdeyken o işi hallediyorum dışarda gelmediği anlar oluyor.

Bu telefonlar bizi cidden dinliyor
Son yarım saattir burada b.k geyiği yapıyorum, spotify'nin bana önerdiği şeye bakinEki Görüntüle 3327291
Bir şey soracağım.
Siz yurtdışına çıkıyorsunuz, nasıl bu konuya çözüm buluyorsunuz?
Evden başka bir yerde rahat edemeyen biri için, yurrdışındaki tuvaletler korkunç olmalı.
Ben de çok takıntılıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…