Niye sessizlik diyip duruyor di miHerşeyden önce sesizlik şart sonra hıkınıcaz
Bide kabizim hikindim diyor sunucu sessizlik diye bağırıyor Allahtan pirt yaptım demedi bi o kalmış zatenNiye sessizlik diyip duruyor di miama kadın olaya hakim olmayı aklına koymuş ondan ellam
ilişki konularından sıkılmışız valla.ohh iyi geldi bu vallaNetan bir muhabbet
Ya biliyorum ne yapmam gerektiğini ama o musluklar bana hijyenik gelmiyor inş hastalık kapmamAcaba konu sahibi bi fikir edinebildi mi ?
Şu ana kadar dışarıda yapmıyordum çünkü artık mecbur yapıyorum normalde ıslak mendil kullanırdım bugün yanımda yok diye peçeteyi ıslattım ve hijyenik bir musluğa benzemiyordu hastalık kaparım diye korktum.Şaka mısınız?Şu yaşınıza kadar hiç mi dışarda ihtiyaç gidermediniz?
Bu yeni nesil gençlerin çözüm üretememe hâli çok acı.Surekli birileri sizin yerinize çözüm üretmeli hele böyle b....ktan bir konuda bile.Peceteyi islatirsin,ıslak mendil alırsın bundan sonra yanına .......
En geç ilk okulda çözmüş olmanız gereken bir sorunu yetişkinlikte bile cozememek,birde bu platformda sormak ..........
İç çamaşırı emiyor çişi. Bir nevi tuvalet kağıdı görevi görüyor
Merak etme mikrop kapmazsın o kadar insanın tuvalet alışkanlığı yok ki direkt b*kuyla geziyorlar emin ol. Sen peçeteden vs kapmazsınNe alakası var onda direkt peçete kullanıyorum ıslatmadab ama büyük abdestte peçete tam temizlemiyo
Yok işte musluk pistir diye korktumMerak etme mikrop kapmazsın o kadar insanın tuvalet alışkanlığı yok ki direkt b*kuyla geziyorlar emin ol. Sen peçeteden vs kapmazsın
Eee tuvalet düzenim var.her sabah işe gitmeden önce.ben asıl buradaki üylerinin düzeni olmamasına şaşırdım valla.bunu düzenlemek çok kolay aslında.vücut birkaç güne öğreniyor.zaten gün ortasında falan yapılan dışkı sertleşiyor, kupkuru oluyor.bu da tahrişe ve çatlaklara ortam hazırlıyor.sağlıklı birşey değil zaten.Haklısınız ama gün boyu okuldayım mecbur kalıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ciddi soruyorum öğrenmek istiyorum
O kalıntıları görünce ve kokuyu hissedince aman ne yapsın gelince yapmış diyemeyeceğinizi düşünüyorum.nasıl temizlenecek.fırça mı var umumi tuvalette.suyla ne kadar giderse o kadar.Ay bu ne sinir ya napalım gelince mecbur kalınca yapıyoruz.
Allah allah ben de size şaştım kaldım valla.normalinin benimki olduğunu düşünüyordum.her sabah işe gitmeden az önce yaparım ve bir daha sorun yaşamam.bamya demişsin ama bamya çok bağırsak çalıştırmasıyla ünlü bir sebze değil ki kabak olmasın o.bu arada evet çok aşırı bağırsak çalıştıran şeyler yediğimde gün içinde gelir mi acaba diye endişelendiğim oldu ama yine sorun yaşamadım.zaten o kadar abartılı yiyecekler kasıtlı yenir ancak.Bana denk gelmedi
Ferhan senin yorumunu okudum düzen yapmadın mi bi sabah bi akşam demişin
Bunun nasıl duzeni oluyor yahu yediklerinle bağlantılı bu iş o gün çok yedin mesela ne zaman geleceği belli değil ki oranın bir ayarı yok
Mesela o gün bamya yedin Ferhan iste ver coşkuyu bağırsaklara tutta göreyim
Allah allah şastım kaldım size valla.büyük tuvalet düzeni diye birşey duymadi mi kimse ? Genelde sabah işe, okula gitmeden yapılır aynı saatlerde.Şu forumda bi sicacagimiz saate karisilmamistisen bize çizelge falan yap bari ona göre yapalım
Ben bazen evdeyken o işi hallediyorum dışarda gelmediği anlar oluyor.şimdi belki linç yerim ama bana da dışarı da sçmak çok garip geliyor evden çıkarken yap , eve gelene kadar da idare edersin ,hani hastalık vs bişey olur o ayrı ama yarınlar yokmuşcasına nasıl rahat edip s.çabiliyorsunuz ya
geçenlerde avm de çok çişim geldi gitmek zorunda kaldım ,bekle bekle çıkmıyor içerdeki, kapıda kuyruk oldu içimden dedim şu stresle rahat rahat sıçan insan şu hayatta her şeyi yapabılııııırrr
Gerçekten dışarıda büyük tuvaleti gelip hemen yapmaya giden insan bana çok garip geliyor
Bir şey soracağım.Bu telefonlar bizi cidden dinliyor
Son yarım saattir burada b.k geyiği yapıyorum, spotify'nin bana önerdiği şeye bakinEki Görüntüle 3327291