Umumi tuvalette büyük abdestnizi yaptıktan sonra nasıl temizleniyorsunuz

Ya biliyorum tabiki ama dışadıda taharet musluğundan tiksiniyorum kullanmak istemiyorum ve merak ediyorum cidden lütfen cevap verir misiniz doğrusunu yapmak istiyorum

Doğrusu senin içine nasıl siniyorsa. Bunu biz burada anlatmayalım. Zamanında taharet meselesi yüzünden burada ne ban yemişti insanlar :KK70:

Bağırsakları çok kolay egitebiliriz bunu yapıyorum ben mesela 2 yıldır ücretsiz izindeydim sabahları kahvaltıdan sonra çıkardım tuvalete şimdi iki haftadır ise başladım bir kaç gün kendimi zorlayıp akşamları çıkmaya başladım şimdi düzenim oturdu. Oglum da benim gibi kendi düzenini olusturabiliyor yere zamanına göre.

Aslında bu doğru. Bağırsak tembelliği yaratılıyor yoksa. Belli saatlerde yapınca bağırsak uyum sağlıyor ve onun için daha iyi. Bu sağlıklı organ için geçerli oan ishalse vs yada çok gıda olarak yüklenilmiş ve günlük alıştığı saatinde de boşaltım olmadıysa bir önceki gün sonra illa ki geliyor gündüz.
Daha çok gece yada geceye doğru rutin oluşturdum ben de en rahat hissettiğim zaman.

Damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmış
😄😄😄 geçmiş olsun tekrar yaşamayalım inşallah
aşilama icin gittigim donemlerde 2 gune bir aynı iskenceyi cekerdim ya.
birinde evden icip gittim kan alinmayacak zaten diye o gunde dr un trafige takilacagi tuttu.
lavaboya girsem tekrar sıkısmam 4 saat, gitmesem ölüyorum en son lavaboya gidip birazini yapip birazini zorla icimde tutmustum 🤣🤣🤣🤣🤣

Geçmiş yıllarda da bu tür konular var. Hatta neredeyse her yorumda insanlar tek tek nasıl temizlendiğini yazmış. :olamaz::KK70:
Evet ben de sıkılmadan sayfalarca okumuştum.çok garip bir zevkti.hani tlc de acayip programlar olur ama garip bir zevk alırsın ya onun gibi.zaten sloganları da sıradışı eğlencenin adresiydi 😂😂

Musluktan ne bulaşabilir ya ? Abartmayn lütfen tertemiz su taharet alın çıkın. Hastalık boyutunda takıntılarıniz varsa tedavi olun

Bana denk gelmedi

Ferhan senin yorumunu okudum düzen yapmadın mi bi sabah bi akşam demişin

Bunun nasıl duzeni oluyor yahu yediklerinle bağlantılı bu iş o gün çok yedin mesela ne zaman geleceği belli değil ki oranın bir ayarı yok

Mesela o gün bamya yedin Ferhan iste ver coşkuyu bağırsaklara tutta göreyim
Ben de ferhan gibi düşünüyorum. Bunu bir doktordan dinlemiştim. Bağırsak terbiyesi gibi tanımlayıp anlatıyordu. Gün boyunca gelmez, evde kapının önünde gelir diye. Çiş gibi değil ya tutulabilir geliyor bana.

Burda gördüğüm en saçma konulardan biri... Gayet anlayışli cevaplar verilmiş ama bu kadarını da niye sorarsınız anlamiyorum bu gibi konular yüzünden siteye giresim gelmiyor artik. Konular incelenmeden yayinlanmamali
bdv ye dakika basina 2 konu dusuyodur heralde hangi birini incelesin caaağnım mune aplam

aşilama icin gittigim donemlerde 2 gune bir aynı iskenceyi cekerdim ya.
birinde evden icip gittim kan alinmayacak zaten diye o gunde dr un trafige takilacagi tuttu.
lavaboya girsem tekrar sıkısmam 4 saat, gitmesem ölüyorum en son lavaboya gidip birazini yapip birazini zorla icimde tutmustum 🤣🤣🤣🤣🤣
Hahhaha sıkıştım deyip ultrason masasından kaldırdılar bu nasıl sıkışma diye olmadı dediler

Bende tutamadım aynen yarim yaptım neler yaşadım şimdi gülüyorum ama hüngür hüngür ağladığım acilar çektiğim günlerdi 😔

3 gün değiştirmezler kokar tabi 🤣 gerçi silmezsen iki kere tuvate gidersen bile kokar🤣
ya zaten kiz normal degildi, duş almasi bile 10 gunu buluyor biliyoruz yani biseyde diyemiyorum ama o yanindan gecerken sası koku aman yarabbi.
çok nadir seylerin kokusunu alirim ben oyle diyim

Yüksek hassasiyeti olan kişinin de çantasında ihtiyaç duyduğu malzemeleri taşıması gerekmez mi? Genital bölge temizliği için uygun mendiller var, bebeklerin temizliği için uygun pamuklar vs. Musluğu ellemiyorsan yanında getirdiğin bir peçeteyle açar kapatırsın. Neyi nasıl yapacağını halk oylamasına açmaya gerek yok.

Lavabo fotoğrafını paylaşan arkadaşım, doğrusu kendi adıma en çekindiğim şey birine fotoğraf atarken böyle zoom yapılmış bir evrak fotoğrafının ucundan tırnağımın gözükmesi. Ben de kendimden biliyorum tırnak gördüysem muhakkak bakarım. Manikür yaptırmadıysam kırparım fotoda tırnağımı. Böyle bir konuda fotoğraf paylaşınca bakılması eleştiri gelmesi doğal. Bu eleştirileri olgunlukla karşılamana, tavsiyeleri kabul etmene bayıldım. Sana da selam olsun:)

X