- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
Damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmışaynisi yaşandı
geçmiş olsun tekrar yaşamayalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmışaynisi yaşandı
Ya biliyorum tabiki ama dışadıda taharet musluğundan tiksiniyorum kullanmak istemiyorum ve merak ediyorum cidden lütfen cevap verir misiniz doğrusunu yapmak istiyorum
Bağırsakları çok kolay egitebiliriz bunu yapıyorum ben mesela 2 yıldır ücretsiz izindeydim sabahları kahvaltıdan sonra çıkardım tuvalete şimdi iki haftadır ise başladım bir kaç gün kendimi zorlayıp akşamları çıkmaya başladım şimdi düzenim oturdu. Oglum da benim gibi kendi düzenini olusturabiliyor yere zamanına göre.
aşilama icin gittigim donemlerde 2 gune bir aynı iskenceyi cekerdim ya.Damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmış
geçmiş olsun tekrar yaşamayalım inşallah
Elinize eldiven takip yapabilirsiniz pekalaHamileyim ya kireç c. Dokemim başka ne uygulim ? Musluk kısmına
Ay o bu muydu? Kediler bile aldigin gibi gidip kuma zciyo kendini de temizliyo. Yas. 35 günDaha önce de açmışsınız böyle bi konu ve bence o zamandan bu zamana artık tuvalet eğitiminizi tamamlamış olmalıydınız
Evet ben de sıkılmadan sayfalarca okumuştum.çok garip bir zevkti.hani tlc de acayip programlar olur ama garip bir zevk alırsın ya onun gibi.zaten sloganları da sıradışı eğlencenin adresiydiGeçmiş yıllarda da bu tür konular var. Hatta neredeyse her yorumda insanlar tek tek nasıl temizlendiğini yazmış.
İç çamaşırı emiyor çişi. Bir nevi tuvalet kağıdı görevi görüyorPeki neden büyük abdest? Niye ayrım yaptınız? Küçük abdest yapınca donunuzu cekip çıkıyor musunuz
benim eşim kullaniyordu o donem o deteejanlari. ben gunduzleri cifliyordum vs esim aksamlari camasir suyuyla yikiyorduHamileyim ya kireç c. Dokemim başka ne uygulim ? Musluk kısmına
öfff o koku bir akrabamizin kizi bize gelmistide oturdugu sandalyeyi 3 gun sildimİç çamaşırı emiyor çişi. Bir nevi tuvalet kağıdı görevi görüyor
Ben de ferhan gibi düşünüyorum. Bunu bir doktordan dinlemiştim. Bağırsak terbiyesi gibi tanımlayıp anlatıyordu. Gün boyunca gelmez, evde kapının önünde gelir diye. Çiş gibi değil ya tutulabilir geliyor bana.Bana denk gelmedi
Ferhan senin yorumunu okudum düzen yapmadın mi bi sabah bi akşam demişin
Bunun nasıl duzeni oluyor yahu yediklerinle bağlantılı bu iş o gün çok yedin mesela ne zaman geleceği belli değil ki oranın bir ayarı yok
Mesela o gün bamya yedin Ferhan iste ver coşkuyu bağırsaklara tutta göreyim
bdv ye dakika basina 2 konu dusuyodur heralde hangi birini incelesin caaağnım mune aplamBurda gördüğüm en saçma konulardan biri... Gayet anlayışli cevaplar verilmiş ama bu kadarını da niye sorarsınız anlamiyorum bu gibi konular yüzünden siteye giresim gelmiyor artik. Konular incelenmeden yayinlanmamali
3 gün değiştirmezler kokar tabi gerçi silmezsen iki kere tuvate gidersen bile kokaröfff o koku bir akrabamizin kizi bize gelmistide oturdugu sandalyeyi 3 gun sildim
Hahhaha sıkıştım deyip ultrason masasından kaldırdılar bu nasıl sıkışma diye olmadı dedileraşilama icin gittigim donemlerde 2 gune bir aynı iskenceyi cekerdim ya.
birinde evden icip gittim kan alinmayacak zaten diye o gunde dr un trafige takilacagi tuttu.
lavaboya girsem tekrar sıkısmam 4 saat, gitmesem ölüyorum en son lavaboya gidip birazini yapip birazini zorla icimde tutmustum
ya zaten kiz normal degildi, duş almasi bile 10 gunu buluyor biliyoruz yani biseyde diyemiyorum ama o yanindan gecerken sası koku aman yarabbi.3 gün değiştirmezler kokar tabi gerçi silmezsen iki kere tuvate gidersen bile kokar