Umumi tuvalette büyük abdestnizi yaptıktan sonra nasıl temizleniyorsunuz

Sadece sabahları ya da sadece akşamları büyük tuvalet düzeni oluşturursanız bu tarz dertleriniz kalmaz.ya da tutun yani.umumi tuvalete büyük tuvalet yapılmasına çok sinirleniyorum.kimse tam temizleyemiyor çünkü.tuvaleti yani kendinizden banane.gerekli alet edevat yok ki uğraşan da yok.vücudunuz üzerinde söz hakkınız olsun biraz.tuvalet düzeni oturtulabilen birşey.genelde de sabah işe, okula gitmeden önce yapılır.
Ay bu ne sinir ya napalım gelince mecbur kalınca yapıyoruz.

Balon da yalayamıyor musun? 🤣🤣
Nasıl yani? Ben temizliğinde değilim ya, hiç temiz titiz biri sayılmam. Ama yapamıyorum. Biriyle tatile gitmememin en büyük sebebi evde biri varken de tuvaleti kullanamamak :)) on gün yapamadığımi bilirim 🥺 30 sene sonra ilk defa şimdiki sevgilimle gittiğim bir tatilde geceyarısı bir cesaret yaptım. Onda da hayatımın en kötü anlarından birini yaşadım, daha da 30 sene evde başkası varken bir şey yapmam 😂😂😂
Ya ne bileyim umumi tuvalet ya musluğu pistir bakteri falan vardır diye
Saçmalama ya musluğu mu yaliyorsun Allah aşkına, musluğu bir yerinle mi temas ettirdin? Ne mikrobu geçecek musluktan

Nasıl yani? Ben temizliğinde değilim ya, hiç temiz titiz biri sayılmam. Ama yapamıyorum. Biriyle tatile gitmememin en büyük sebebi evde biri varken de tuvaleti kullanamamak :)) on gün yapamadığımi bilirim 🥺 30 sene sonra ilk defa şimdiki sevgilimle gittiğim bir tatilde geceyarısı bir cesaret yaptım. Onda da hayatımın en kötü anlarından birini yaşadım, daha da yapmam 😂😂😂

Saçmalama ya musluğu mu yaliyorsun Allah aşkına, musluğu bir yerinle mi temas ettirdin? Ne mikrobu geçecek musluktan
Ya ölümlü dünyaya atıf yaptım anlamadın mlsf 💔

Nasıl yani? Ben temizliğinde değilim ya, hiç temiz titiz biri sayılmam. Ama yapamıyorum. Biriyle tatile gitmememin en büyük sebebi evde biri varken de tuvaleti kullanamamak :)) on gün yapamadığımi bilirim 🥺 30 sene sonra ilk defa şimdiki sevgilimle gittiğim bir tatilde geceyarısı bir cesaret yaptım. Onda da hayatımın en kötü anlarından birini yaşadım, daha da 30 sene evde başkası varken bir şey yapmam 😂😂😂

Kız on gün ne demek bağirsaklar bağıra bağıra küfreder😂

Niye kız, ben onu bile yapamadım,32 yasindayim😂😂 ölsem umumi tuvalette /ananemin köydeki evi hariç herhangi bir insanın evinde s.çamam .
Konu sahibi deli misin? İnsan k.çini islattigi tuvalet kağıdıyla temizledi diye hasta olur mu?
Çeksen donunu gitsen bile kendi b.kundan öyle kolay hastalık kapmazsın 😂😂 daha mantıklı şeyleri takıntı yap gözünü seveyim
Yapma da zaten.çok büyük rezillik ve terbiyesizlik bence.fırça mı var oralarda nasıl kalıntı bırakmadan temizleyeceksin. Olsa da zaten hangi babayiğit kullanabilir ki.keşke herkes bizim gibi olsa.bir de dediğim gibi saçma salak saatlerde büyük tuvaleti gelen insan bana çok gıcık geliyor.şu vücudunun bir düzeni yok mu? Oturtamadın mi? Ne o öyle bebekler gibi.

Evlenince de mi yapmayacaksınız. Ben de ilk zamanlar oyleydim gerçi hala yine yapamiyorum eşim varken 🙈 amma velakin onların umurunda olmuyor 😁

20231031_220756.jpg
dışarda iken örneğin bu muslukta ıslatıp içeriye öyle girerim☺👍

Aynisiyim. Yeni evliyken eşimim evden gitmesini ya da gece uyumasini beklerdim buyuk tuvalet için. Ve benim de bu konuda kotu anim oldu. 😃
Ama tatile gitmemezlik yapmiyordum tatilde daha kolay idare edilebiliyor. 😄

X