- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
Temiz bırakıyormuşsun zaten. Ses de çıkmıyorsa nereden anlayacaklar. Sadece heh yine kaytarmaya gidiyor diyorlardır.Ben de eşime derim hep. Akşamları bebiş mızmızlandığında yarım saatlik tuvalet seansı başlar bizimkinin de.
La 20 tane yollamışım sileyim dedim de bu sefer de hepsi silinmişMesaj yok ki alçak kadın
Yok işte musluk pistir diye korktum
Neden olmasın? Böyle ihtimaller olabileceğini site olarak acı bir şekilde öğrenmiştik hatırlarsan.Musluğu g*tünüze mi soktunuz?
La 20 tane yollamışım sileyim dedim de bu sefer de hepsi silinmiş
Sadece otel odasında girebilirim leydim. Aksi durumda umumi helaya karşıyım,hepiciği kapatılsın bence,kovaylan gezsin herkes kıçında
Arkadaslar 13 sayfa boyunca 22 yasinda kadina tuvalet egitimi mi verdiniz naptiniz
Neden olmasın? Böyle ihtimaller olabileceğini site olarak acı bir şekilde öğrenmiştik hatırlarsan.
Ara ara şunu denemek lazım.Hahahahahaahahahahahaahahahaahahahahaahhhaah hoşgeldin dizanteri
kız bu heves mi kaçıp gelmesin , iki ıkınmaya paşa paşa gelirYa geri kaçar ve bir daha gelmezse
Sidikli leydileriz boşver.Vallahi çok su içtiğimden asla çişsiz gezmem çişimi de Hindistan’dan hallice her yerde yaparım hemşire lanet olsun böyle leydiliğe
tamamen dalga gecmek adina acilan bi konu.hadi universiteye kadar disarda s*cmadn kendini temizleme hijyen diye bisey duymadinmi bu yasa kadar yada islak diyorsun islak mendilin icadindan haberin mi yok.aslinda acilan konular once onaydan gecmeliBen mecbur kaldım peçeteyi taharet musluğunda ıslatıp sildim. Mikrop kapmış mıyımdır zararlı mı siz nasıl yapıyorsunuz normal mi ya da . Ünideyim gün boyu mecburen büyük tuvaletimi de yaptım ve kuru peçeteyle temizlenmiyor ıslak lazım
Ne duruyorsun taharet alsana
tamamen dalga gecmek adina acilan bi konu.hadi universiteye kadar disarda s*cmadn kendini temizleme hijyen diye bisey duymadinmi bu yasa kadar yada islak diyorsun islak mendilin icadindan haberin mi yok.aslinda acilan konular once onaydan gecmeli
Çevre yolunda pis su vardı kaldırımdan yürürken ataba üstüme fışkırttı çok az geldi yüzüme doğru damla tarzında ama gözüme de sanki geldi gibi emin olamadım ne yapmam lazım acile gidicem eczacı dra sorun dedi
Yazın başla. Valla her yere olduğu gibi çişlerini salıyorlar. Kakayı da tuttutça tutuyorlar. Ne günlerdiArkadaşlar 2 yaşındaki kızıma da zamanı gelince tuvalet eğitimi verir miyiz ya beraber nolur