Umumi tuvalette büyük abdestnizi yaptıktan sonra nasıl temizleniyorsunuz

Yok sessizlik konusunda bir dünya markasıyım. Hatta bence koku da olmuyor. Neyse sizi daha fazla tiksindirmeyeyim. Kaytarma konusunda da en azindan son zamanlarda haklılar ama bu da onlara kapak olsun valla hiç umrumda değil. Ben keyfime bakarım kimse sabah tuvaletimi benden alamaz. O kadarına da karismasinlar popomuzdan da mı hesap vereceğiz valla.

La 20 tane yollamışım sileyim dedim de bu sefer de hepsi silinmiş
Sadece otel odasında girebilirim leydim. Aksi durumda umumi helaya karşıyım,hepiciği kapatılsın bence,kovaylan gezsin herkes kıçında

Vallahi çok su içtiğimden asla çişsiz gezmem çişimi de Hindistan’dan hallice her yerde yaparım hemşire lanet olsun böyle leydiliğe

tamamen dalga gecmek adina acilan bi konu.hadi universiteye kadar disarda s*cmadn kendini temizleme hijyen diye bisey duymadinmi bu yasa kadar yada islak diyorsun islak mendilin icadindan haberin mi yok.aslinda acilan konular once onaydan gecmeli

O tuvalet başlıklarının silindiğini hiç sanmıyorum. Bence ıslak mendil yoksa iyice peçete ie temizleyin o seferlik, temiz olacağım diye mikrop kapmaya gerek yok.

tamamen dalga gecmek adina acilan bi konu.hadi universiteye kadar disarda s*cmadn kendini temizleme hijyen diye bisey duymadinmi bu yasa kadar yada islak diyorsun islak mendilin icadindan haberin mi yok.aslinda acilan konular once onaydan gecmeli

Dalga geçtiğini sanmıyorum. Bence konu sahibinin takıntıları var maalesef

Of valla b.ktan m.ktan ama boyle bir takinti var toplumda malesef. Benim de annemden miras uzunca bir sure ortak tuvaletlerde taharet muslugu kullanmama takintim olmustu. Sanki akan su lagim suyuymus gibi muamele ediyordu annem. Cocuk aklimla tabi anne oyle diyorsa dogrudur diyip tiksinmistim. Sonrasinda yas ilerleyip sorgulama evresi gelince bu sacmaliktan biraz kurtuldum ama endise sundan galiba millet cisini kakasini yaparken her yere her sey sicriyor, taharet musluguna da sicrar ordan bana gecer diye. Suyun tazyikini dikkate alinca bunun imkansiza yakin oldugu kanaatindeyim. Yani konu sahibi g.tunu musluga degdirmedigin surece sadece suyun degmis olmasindan mikrop kapma ihtimalin evde ayni islemi yapsaydin onunla ayni. Bu da bir cesit temizlik okbsi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…