Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben işin hijyeninde temizliğinde değilim ki. Benimki psikolojik bir şey:) yurtdışında yalnizsam hiç sıkıntı yok, odamda girerim. Musluk sorunu için diyorsanız duştan önce girmek veya musluk yerine kullanılacak bir pet şişe iş görür:)Bir şey soracağım.
Siz yurtdışına çıkıyorsunuz, nasıl bu konuya çözüm buluyorsunuz?
Evden başka bir yerde rahat edemeyen biri için, yurrdışındaki tuvaletler korkunç olmalı.
Ben de çok takıntılıyım.
Sabah sabah ben ne okudum?Sadece sabahları ya da sadece akşamları büyük tuvalet düzeni oluşturursanız bu tarz dertleriniz kalmaz.ya da tutun yani.umumi tuvalete büyük tuvalet yapılmasına çok sinirleniyorum.kimse tam temizleyemiyor çünkü.tuvaleti yani kendinizden banane.gerekli alet edevat yok ki uğraşan da yok.vücudunuz üzerinde söz hakkınız olsun biraz.tuvalet düzeni oturtulabilen birşey.genelde de sabah işe, okula gitmeden önce yapılır.
Ne duruyorsun taharet alsanasu var tas var
Ne var ki bunda ?Sabah sabah ben ne okudum?
Buna da sinirlenmezsin ama yaa. Okurken gülümsettin. Ben de asla yapmam. Ama yapan yapıyor işte napacaksınNe var ki bunda ?
Allah napmasın şarkı gibi okudumNe duruyorsun taharet alsana
ben işin hijyeninde temizliğinde değilim ki. Benimki psikolojik bir şey:) yurtdışında yalnizsam hiç sıkıntı yok, odamda girerim. Musluk sorunu için diyorsanız duştan önce girmek veya musluk yerine kullanılacak bir pet şişe iş görür:)
Benim sorunum evde biri varken ya da umumi alanda tuvalete girmek.
Sorunuma çözüm bulmadığım için genelde yalnız geziyorum
Benim odam da tuvaletin hemen yanındaki kapı.Ay ben isyerinde neredeyse her gün giriyorum wcye bizim katta az kadın var ve kadınlar wcsini sadece ben kullanıyorum diyebilirim. hiç pis bırakmıyorum söyle poşetle kaplı klozetler var ya sensorlu onlardan var. Fırça da var sapindan tuvalet kağıdıyla tutup temizliyordum. Ama yani isyerinde o kadar rahat hissediyorum ki hiç bunu düşünmemiştim acaba çok afedersiniz s.ctigim anlaşılıyor mudur şu an tribe girdim. Uzun uzun kalıyordum işten kaçmak için
Sadece su içeren islak mendiller var alip atin cantaniza bunu da mi baskasi soylesin..
Ouvv kahvaltı sofrasında poh muhabbeti,harika
Islak mendilin icadından haberiniz vardır inşallah.
Gerçi hayatımda hiç umumi tuvalette yapmadım,yapmayı da düşünmüyorum ama,yine de en iyi yöntemdir ıslak mendil.
Ay ben isyerinde neredeyse her gün giriyorum wcye bizim katta az kadın var ve kadınlar wcsini sadece ben kullanıyorum diyebilirim. hiç pis bırakmıyorum söyle poşetle kaplı klozetler var ya sensorlu onlardan var. Fırça da var sapindan tuvalet kağıdıyla tutup temizliyordum. Ama yani isyerinde o kadar rahat hissediyorum ki hiç bunu düşünmemiştim acaba çok afedersiniz s.ctigim anlaşılıyor mudur şu an tribe girdim. Uzun uzun kalıyordum işten kaçmak için
Demin yaptın mı saat onu çeyrek geçiyor.Ferhansin dediği wc düzeni bende de var ama her sabah saat 10 gibi isyerinde girmek üzere kurulmuş bu şekilde işten kaçmış oluyorum güzel bir mola oluyor ve vallahi temiz bırakıyorum ama kk kadınları sayenizde inanılmaz tribe girdim acaba kimse bu durumumu fark etti mi adım s.cana çıktı mı.
Demin yaptın mı saat onu çeyrek geçiyor.
Temiz bırakıyormuşsun zaten. Ses de çıkmıyorsa nereden anlayacaklar. Sadece heh yine kaytarmaya gidiyor diyorlardır. Ben de eşime derim hep. Akşamları bebiş mızmızlandığında yarım saatlik tuvalet seansı başlar bizimkinin de.Evet bu yorumları yapmadan önce. Bugün biraz erkenciyim.
yaninizda pet sise tasiyin , acil durumlarda cesmeden doldurur kullanirsiniz madem taharet musluklari hijyenik degilse..
ah ah en ozledigim seylerden 1 tanesi vallahi , elini sol tarafa atinca karsilastigin, o minik taharet muslugu .. olmayinca degerini anliyor insan : (
şimdi belki linç yerim ama bana da dışarı da sçmak çok garip geliyor evden çıkarken yap , eve gelene kadar da idare edersin ,hani hastalık vs bişey olur o ayrı ama yarınlar yokmuşcasına nasıl rahat edip s.çabiliyorsunuz ya
geçenlerde avm de çok çişim geldi gitmek zorunda kaldım ,bekle bekle çıkmıyor içerdeki, kapıda kuyruk oldu içimden dedim şu stresle rahat rahat sıçan insan şu hayatta her şeyi yapabılııııırrr
Gerçekten dışarıda büyük tuvaleti gelip hemen yapmaya giden insan bana çok garip geliyor