• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

bende korkarım canlar okula gider yaptırırım tugce tatlım sen çalışıyomusun konuların bitti mi bakayım nerdesin

bende korkarım canlar okula gider yaptırırım tugce tatlım sen çalışıyomusun konuların bitti mi bakayım nerdesin

1 aydır biraz düzensiz çalışmaya başladım ama toparlıyorum yavaş yavaş. Dershaneye göre gidiyorum buraya yazamıyorum ilk baştada geç kaldığım için bir sürü konu oldu :)

1 aydır biraz düzensiz çalışmaya başladım ama toparlıyorum yavaş yavaş. Dershaneye göre gidiyorum buraya yazamıyorum ilk baştada geç kaldığım için bir sürü konu oldu :)

ya bir konu eksiği olunca yığılıyor onlar sonra offf bende hiç çalışmıyorum ne kaldı ki şurda sınava ya :14::14: hayırlısı ne diyelim

canım aslında başta çok iyi çalışanlar bu zamanlarda sıkılıp bırakacaklar çok güzel fırsat çalışsak istediğimiz yerlerde olur bence sen pdr mi istiyordun :26:

O konuda haklısın canım evet uzun süredir pdr istiyorum o yüzden zaten 2. seneye kaldım fakat puanlar yüksek bu senede olmuycak sanırım :50:

O konuda haklısın canım evet uzun süredir pdr istiyorum o yüzden zaten 2. seneye kaldım fakat puanlar yüksek bu senede olmuycak sanırım :50:

canım ygs ye takılıp kalma tamam çok önemli ama iş lys de bitiyor ygs de ygs de 350 alan hukuka yerleşebiliyorsa yani kaç alıyorsun denemelerden bilmiyorum ama lys ye çalışırsan hayli hayli olur bence umutsuz olma 3.yıl daha kötü iyice sıkılıyor insan 2.yıldan gitmeye bak gerçekten 3.yıl tam bir hüsran oluyor.

yağmurum mathildam dün çıkmak zorunda kaldım k.bakmayın acil işim çıktı öyle söyleyemeden çıktım :50:

canım ygs ye takılıp kalma tamam çok önemli ama iş lys de bitiyor ygs de ygs de 350 alan hukuka yerleşebiliyorsa yani kaç alıyorsun denemelerden bilmiyorum ama lys ye çalışırsan hayli hayli olur bence umutsuz olma 3.yıl daha kötü iyice sıkılıyor insan 2.yıldan gitmeye bak gerçekten 3.yıl tam bir hüsran oluyor.

İlk 2 deneme sınavım düşüktü 280-290 civarı.
Son sınavda 320 yaptım hani hedefime göre çok kötü geliyor bu puanlar...
3. yıla kalmam canım yani kalamam ailem itiraz eder bide bende kötü hissederim kendimi
Senin kaçıncı senen ?

İlk 2 deneme sınavım düşüktü 280-290 civarı.
Son sınavda 320 yaptım hani hedefime göre çok kötü geliyor bu puanlar...
3. yıla kalmam canım yani kalamam ailem itiraz eder bide bende kötü hissederim kendimi
Senin kaçıncı senen ?

ben sosyoloji okuyorum canım puanım kırılacak ama yine gireceğim sınava
yani bu 3 ayda çok yükseltebilirsin bu puanı lys ye daha iyi çalışır yaparsın bence

Kizlar hepinize meraba :3:
Geçen yıl bende istediğim bölüme yerleşmeme rağmen bazı sebeplerden dolayı kaydımı yaptırmadım.
Bu yılda hiç çalışmadım denecek kadar az çalıştım.
Meslek lisesi çıkışlıyım şuan toparlamaya çalışıyorum ama yetişmez hiç bi şey zaten sayısalım da yok denecek kadar az.
Bu yılda kalmak istemiyorum ne yapacam bilmiyorum :14:

Geçen yıl bende istediğim bölüme yerleşmeme rağmen bazı sebeplerden dolayı kaydımı yaptırmadım.
Meslek lisesi çıkışlıyım şuan toparlamaya çalışıyorum ama yetişmez hiç bi şey zaten sayısalım da yok denecek kadar az.

merhaba hangi bölümü istiyorsun canım

ben sosyoloji okuyorum canım puanım kırılacak ama yine gireceğim sınava
yani bu 3 ayda çok yükseltebilirsin bu puanı lys ye daha iyi çalışır yaparsın bence

Ne istiyorsun peki canım ?
Bu 3 ayı çok iyi değerlendirmem lazım lysyede çalışırsam istediğim gibi olur...

Sen ne istiyordun canım ?

yaşlarınız kaç kızlar ben giricem biraz motivasyon eksikligim var :) destek istiyorum aileme söylemedim olmazsa yine yapamadı demesinler diye :(

Back