- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
- Konu Sahibi sagopammmm
Bende ondan korkuyorum işte bi bakıcam netteki duruma olmıycak gibiyse artık hiç yapmam giderim bi okula
Öyle yap canım en azından için rahat olur...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ondan korkuyorum işte bi bakıcam netteki duruma olmıycak gibiyse artık hiç yapmam giderim bi okula
bende korkarım canlar okula gider yaptırırım tugce tatlım sen çalışıyomusun konuların bitti mi bakayım nerdesin
1 aydır biraz düzensiz çalışmaya başladım ama toparlıyorum yavaş yavaş. Dershaneye göre gidiyorum buraya yazamıyorum ilk baştada geç kaldığım için bir sürü konu oldu :)
ya bir konu eksiği olunca yığılıyor onlar sonra offf bende hiç çalışmıyorum ne kaldı ki şurda sınava ya hayırlısı ne diyelim
Çok az kaldı maalesef tempoyu arttırmak lazımda...
canım aslında başta çok iyi çalışanlar bu zamanlarda sıkılıp bırakacaklar çok güzel fırsat çalışsak istediğimiz yerlerde olur bence sen pdr mi istiyordun :26:
O konuda haklısın canım evet uzun süredir pdr istiyorum o yüzden zaten 2. seneye kaldım fakat puanlar yüksek bu senede olmuycak sanırım
canım ygs ye takılıp kalma tamam çok önemli ama iş lys de bitiyor ygs de ygs de 350 alan hukuka yerleşebiliyorsa yani kaç alıyorsun denemelerden bilmiyorum ama lys ye çalışırsan hayli hayli olur bence umutsuz olma 3.yıl daha kötü iyice sıkılıyor insan 2.yıldan gitmeye bak gerçekten 3.yıl tam bir hüsran oluyor.
İlk 2 deneme sınavım düşüktü 280-290 civarı.
Son sınavda 320 yaptım hani hedefime göre çok kötü geliyor bu puanlar...
3. yıla kalmam canım yani kalamam ailem itiraz eder bide bende kötü hissederim kendimi
Senin kaçıncı senen ?
Kizlar hepinize meraba
Geçen yıl bende istediğim bölüme yerleşmeme rağmen bazı sebeplerden dolayı kaydımı yaptırmadım.
Bu yılda hiç çalışmadım denecek kadar az çalıştım.
Meslek lisesi çıkışlıyım şuan toparlamaya çalışıyorum ama yetişmez hiç bi şey zaten sayısalım da yok denecek kadar az.
Bu yılda kalmak istemiyorum ne yapacam bilmiyorum
ben sosyoloji okuyorum canım puanım kırılacak ama yine gireceğim sınava
yani bu 3 ayda çok yükseltebilirsin bu puanı lys ye daha iyi çalışır yaparsın bence
Kizlar hepinize meraba
Geçen yıl bende istediğim bölüme yerleşmeme rağmen bazı sebeplerden dolayı kaydımı yaptırmadım.
Bu yılda hiç çalışmadım denecek kadar az çalıştım.
Meslek lisesi çıkışlıyım şuan toparlamaya çalışıyorum ama yetişmez hiç bi şey zaten sayısalım da yok denecek kadar az.
Bu yılda kalmak istemiyorum ne yapacam bilmiyorum
merhaba hangi bölümü istiyorsun canım
Sen ne istiyordun canım ?
Moda tasarımı istiyorum tatlım, hazır giyim mezunuyum zaten .
yaşlarınız kaç kızlar ben giricem biraz motivasyon eksikligim var :) destek istiyorum aileme söylemedim olmazsa yine yapamadı demesinler diye