How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

TheBeyin'in Ygs Topiği

Konularınız eklendi kızlar :61: İki gündür hiç ders çalışmıyorum çünkü evde değildim bi de evde tadilat var tak tak tak sesler bitmiyor adapte olamıyorum bugün güzelce verimli bi çalışma yapmazsam içim hiç rahat etmeyecek :/

benimde vizelerim bitti çok şükür Allahım kabus gibi bir haftaydı ya öldüm bittim
bugün kendime tatil verdim ama yarın ygs çalışmama devam edeceğim inşallah :)))

Kızlar nasıl gidiyor çok sık giremiyorum genelde girip konularımı ekleyip çıkıyorum ben yaklaşmak istediğim yere çok uzakta değilim gibi ama asıl sınav önemli olan işte stresi yavaş yavaş parmak uçlarımda hissetmeye başladım bile..

Beyinim Sagopam ve tanımadığım sınav emekçileri ben geldim :3:

Biraz geç oldu ama ben de sınava girmeye karar verdim bu yıl. :26:

2012de liseden mezun olduğum sene girmiştim. Bu sene girmedim. 2014te girmeye karar verdim. 2. olacak yani benim :24:

2015te açık uçlu soruların getirileceğini duydum ve paçalarım tutuştu resmen:30:

Bikaç gündür düşünüyodum muallaktaydım girsem mi girmesem mi hazır değilim hazırlanabilir miyim vs vs diye tırlatırken sınava girsem de kaybedecek bi' şeyimin olmadığını fark ettim. :1:

Ve başlıyorum hayırlısıyla bakalım. Nası yetişeceğini de bilmiyorum ama..

Beni de alın aranıza :16:

Beyinim Sagopam ve tanımadığım sınav emekçileri ben geldim :3:

Biraz geç oldu ama ben de sınava girmeye karar verdim bu yıl. :26:

2012de liseden mezun olduğum sene girmiştim. Bu sene girmedim. 2014te girmeye karar verdim. 2. olacak yani benim :24:

2015te açık uçlu soruların getirileceğini duydum ve paçalarım tutuştu resmen:30:

Bikaç gündür düşünüyodum muallaktaydım girsem mi girmesem mi hazır değilim hazırlanabilir miyim vs vs diye tırlatırken sınava girsem de kaybedecek bi' şeyimin olmadığını fark ettim. :1:

Ve başlıyorum hayırlısıyla bakalım. Nası yetişeceğini de bilmiyorum ama..

Beni de alın aranıza :16:

hoşgeldin pekmezim hadi hayırlı olur inşallah süreç senin için :1:
bölümün neydi hedefin ne?
geç değil kuzu çalış sen yinede belli olmaz bu işler :46:

hoşgeldin pekmezim hadi hayırlı olur inşallah süreç senin için :1:
bölümün neydi hedefin ne?
geç değil kuzu çalış sen yinede belli olmaz bu işler :46:

Hoşbuldum sagopam :54:

İnşallah hepimiz için hayırlı bi süreç olsun :16:

Bölümüm sayısal ama şu an hedefimi bilmiyorum malesef :50:

Aslında eczacılığı çooook istiyorum ama bu saatten sonraki çalışmayla kazanabilceğimi sanmıyorum. O yüzden puanıma göre düşünücem artık :26::31:

Hala başlayamadım adam gibi tempolu çalışmaya :ssz:

Sen neler yaptın halledebildin mi bi kısmını :23:

Hoşbuldum sagopam :54:

İnşallah hepimiz için hayırlı bi süreç olsun :16:

Bölümüm sayısal ama şu an hedefimi bilmiyorum malesef :50:

Aslında eczacılığı çooook istiyorum ama bu saatten sonraki çalışmayla kazanabilceğimi sanmıyorum. O yüzden puanıma göre düşünücem artık :26::31:

Hala başlayamadım adam gibi tempolu çalışmaya :ssz:

Sen neler yaptın halledebildin mi bi kısmını :23:

inşallah canım benim
eczacılığı çook istiyorsan eğer kazanana kadar çalış çabala canım puanına göre tercih sakın yapma bak ben onun cezasını çekiyorum 2 yıldır ne huzur kaldı bende ne mutluluk gördüğün gibi tekrar hazırlanıyorum
yenisin ya daha yavaş yavaş artırırsın tempoyu o tempoyuda korursan eğer hani eczacılık için gerekli puanı almasan bile onun için iyi bir temel oluşturmuş olursun bir yıl daha çalışmayla hedeflediğin bölüme ulaşırsın :))
ben bir kısmını hallettim ama büyük bir kısmı duruyor daha malum okulla birlikte götürdüğüm için zorlanıyorum elimden geldiği kadar oluyor ancak :(( bakalım ya hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

selamlar herkeze....
uzun zamandir hayatin yogunlugundan dolayi yazamamistim. Sinava girecek arkadaslar Rabbim hepinizin yardimcisi olsun.. Emeklerinizin karsiligini versin insaallah..
Bazi isler yuzunden ben sinava yetisemiyorum bir sure daha yurtdisinda kalmam gerekiyor.. :/ Dualarim sizlerle!! :kkk: :46:

garfield canım çok teşekkür ederim herkes adına :61:
Sonunda bitti gitti iyi de olsa kötü de olsa bir stres sona erdi.
Umudum doğru bildiklerimin yanlış olmaması yönünde inşallah her şey çok güzel olur hayatımızda.
Hepimize geçmiş olsun :61:

Veee sonunda ben erdim muradıma kızlaar Ege Üniversitesi Ebelik geldi hem de ilk tercihimdi çok mutluyum dünden beri umarım hepiniz istediğiniz bölümlere yerleşmişsinizdir :61:
:32::32::32::32::32::46::46::46::46:

Veee sonunda ben erdim muradıma kızlaar Ege Üniversitesi Ebelik geldi hem de ilk tercihimdi çok mutluyum dünden beri umarım hepiniz istediğiniz bölümlere yerleşmişsinizdir :61:
:32::32::32::32::32::46::46::46::46:

hayırlı olsun canım çok sevindim başarılı bir şekilde bitirip atanırsında inşallah :) :)

hayırlı olsun canım çok sevindim başarılı bir şekilde bitirip atanırsında inşallah :) :)

İnşallah canım benimm emeğimin karşılığını aldım iki sene aradan sonra okul kazanmak da başka güzel oluyomuş:9:

Buraya yazdığımı bile unutmuşum ne kadar zaman geçmiş :1: Pek konuşamadık sizlerle ama yine de durumumu bildireyim. Sınavda 50bininci oldum malesef devlet hukuk gelmedi Beykent Hukuk'u kazandım. Mutlu sayılırım :1:

TheBeyin tebrik ederim seni de hayırlı olsun :)

Buraya yazdığımı bile unutmuşum ne kadar zaman geçmiş :1: Pek konuşamadık sizlerle ama yine de durumumu bildireyim. Sınavda 50bininci oldum malesef devlet hukuk gelmedi Beykent Hukuk'u kazandım. Mutlu sayılırım :1:

TheBeyin tebrik ederim seni de hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim mercani senin bölümün de hayırlı olsun adaletli bi hukukcu ol lazım ülkemize:34:

Back