• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

geçen seneki ygs yi çözüp bi kendimi deniyeyim diyorum
puan hesaplaması yaparım da umarım siteler doğru hesaplıyordur:/

Hangi bölümü istiyordun maritsa ?
Daha önce sorduysam kusura bakma bende biraz bunaklık varda :9:
Endüstri müh. canım .Kesin girmeyelim o bölüme.Ya sen ?
kızlar bana da bir el atın yardımcı olun lütfennnnnnn
ben üniversite mezunuyum ama bu sene girip tekrar bi bölüm okumak istiyorum puanıma göre artık düşünücem hangi bölüm olacağını
matematiğim türkçem tarihim coğrafyam iyi diğer dersleri bilmiyorum
puan durumu nasıl oluyor başvuruları nasıl yapacağım kaç tl nereye yatıracağız
bide bu sınavlara aşama koydular hiç anlamıyorum nası oluyor bizim zamanımızda öss vardı ahh yaşlanmışım:27:
Ben de ünw mezunuyum ,aöfde de okuyorum ve ayrıca çalışıyordum da .Napcam bilemiyorum çok sıkıştım:50: allah yardımcımız olsun .
40 tl yı bankaya yaptırıyorsun ,sonrada başvuru merkezlerine gitmen gerekiyor .
Sen hangi bölümü düşünüyorsun ?
BASIN DUYURUSU

(4 Ocak 2013)

2013-YGS’de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sorularının Yer Alması

2013-YGS’de, Yükseköğretim Kurulu kararı ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinden 5 adet soru yer alacaktır. Sorular Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Müfredatında yer alan konulardan hazırlanacaktır.

Sorulacak sorular hakkında fikir vermesi amacıyla, Merkezimiz tarafından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Testi örnek soruları hazırlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan bu sorulara erişilebilir.

Kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI
2013-YGS Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Testi Örnek Sorular

Son düzenleme:
Ben sml mezunu hemşireyim şimdi ya tıbbi laboratuvar olucak ya yine hemşirelik seneyede aöf den sağ. kurumları yöneticiliği yazıcam çok hızlıyım di mi :1:

Sen de mi çalışıyorsun :) sence 3 ayda yetiştirebilir miyiz ne dersin :1:
İnş olur canım .Sen bu azimle hepsini kazanıp ,okursun zaten .
Senin yaş kaçtı ?

Sen de mi çalışıyorsun :) sence 3 ayda yetiştirebilir miyiz ne dersin :1:
İnş olur canım .Sen bu azimle hepsini kazanıp ,okursun zaten .
Senin yaş kaçtı ?

Teknik arızalardan dolayı işe başlama tarihim şubata kaydı :1: Bir ay sonra üni hastanesinde başlıycam çalışmaya. 18 yaşındayım ben umarım yeter bu 3 ay :)

Bu arada sagopam gelince benim hedefin yanına bi de tıbbi laboratuvar sıkıştırıversene :ssz:

Teknik arızalardan dolayı işe başlama tarihim şubata kaydı :1: Bir ay sonra üni hastanesinde başlıycam çalışmaya. 18 yaşındayım ben umarım yeter bu 3 ay :)

Bu arada sagopam gelince benim hedefin yanına bi de tıbbi laboratuvar sıkıştırıversene :ssz:

Ben de çalışıyorum şu an ,ama yaptığım işten mutlu değilim .Yüklesebilmem için end. müh bitirmem şart .Benim bitirdiğim ünw diplomam hiçbir işe yaramıyor şu an ki meslegimde .Offffff :26: kazanmam lazım şu bölümü.

Ayyyy seni büyük sanmıştım :) ben 28'e gireceğim bir kaç ay sonra.
Bugün bir kitap evine girdim lgs yardımcı kaynak almak için :1: kadın sen mi gireceksin dedi .

eklerim tabisi balım :)

Ben de çalışıyorum şu an ,ama yaptığım işten mutlu değilim .Yüklesebilmem için end. müh bitirmem şart .Benim bitirdiğim ünw diplomam hiçbir işe yaramıyor şu an ki meslegimde .Offffff :26: kazanmam lazım şu bölümü.

Bugün bir kitap evine girdim lgs yardımcı kaynak almak için :1: kadın sen mi gireceksin dedi .

maritsa abla seni çok stresli gördüm lütfen sakin ol stres yapmadan çalış olur niye olmasın ki senin bölüm lys ile alıyorsa bak lysnin getirisi daha fazla lys yede çok var daha sen lys yede çalışmaya başla bence

Çok istiyosan sen gir deseydin kadına :1: Ben bilmiyodum ki ya daha önce konuşmamıştık ya hiç bunu abla diyim mi o zaman maritsaa ?
Umarım olur end. müh. :26:

Nasılsınızzz yoldaşlarım nasıl gidiyor çalışmalar :51: Bu konuları nasıl yetişiricem ben öğretmen olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm:8:

Umudunu kaybettirmek istemem ama öğretmenlikte iş zor bu devirde :26:

Back