• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

tatlım 88 gün kalmış sınava tablo daha boş :47::47: kızıyorum ama bak çalışmıyomusun şimdi diyceksin sen niye çaılşmıyosun ben umudumu kaybettim okuldaki sınavlarla uğraşıyorum ancak :1::1:

Şeker hiç sormuyosun çalışacak kafa kaldı mı diye :26: Şimdide bi şeyler var aklımda olumlu şeyler olursa ilk buraya yazıcam kızlar:44:

öylemiiii canım sana bol şans dua edeceğim senin için :) hakkında hayırlısı olur inş. tatlım bende lys tabloları yaptım öldüm artık ne çok konu varmış ya :14:

lys ye girmeyeceğim sanırım ben tatlım ya :44:

ne yapayım canım okula git gel işte dersler iyi sayılır hiç çalışmıyorum ama finaller başlıyo haftaya ne yapacağımı bilmiyorum :1::1:

Umarım güzel geçer acaba yağmurum ne yaptı çok da mutsuzdu alıştı mı acaba :44:

meraba kızlar size bi sorum olacak şuan sakarya üniversitesinde okuyorum tekrar sınava girmek istiyorum ama bi sitede tekrar sınava girmek için okulu dondurmam gerektiğini okudum. dondurmam mı gerekiyor?:26:

meraba kızlar size bi sorum olacak şuan sakarya üniversitesinde okuyorum tekrar sınava girmek istiyorum ama bi sitede tekrar sınava girmek için okulu dondurmam gerektiğini okudum. dondurmam mı gerekiyor?:26:

İlk kez duyuyorum bunu ama sanmıyorum böyle bir şey olduğunu :26:

ne alaka canım benim yok öyle bir şey bende gireceğim sınava okula ne yani eğer ki diyorsan sınava gireyim başka bölüm yazıp okuyayım ama bu bölümde dursun bir kenarda o zaman dondurursun yoksa öyle bir şey yok

Back