• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

klasik işletme okuyorum ama gel birde sen bana sor bütünlemelerde canım agzımda yaşadım hep hiç rahat etmedim bence hiçççç düşünme aklına bile gelmesin açıkögretim canım 4 senem resmen zehir oldu haaaa bu arada ben bir senede kaldım... :

benim kardeşimde girmeyi düşünüyo ama yeterince çalışamadı işte çalıştığı için girsemmi girmesemmi diye kararsız kazanamam diyor bu aralar test çözmeye basladı ama ben bi dene şansını diyorum

benim kardeşimde girmeyi düşünüyo ama yeterince çalışamadı işte çalıştığı için girsemmi girmesemmi diye kararsız kazanamam diyor bu aralar test çözmeye basladı ama ben bi dene şansını diyorum

bence şimdi başlarsa yapabilir bir şeyler seneye sınav sistemi değişecek yine yani bir sürü kargaşa bence girsin bu yıl

Merhaba herkese öncelikleee :3:
Sagopam benim hedefim İngilizce öğretmenliği :1:
Tabii inşallah olur :9: Herşeye rağmen kazanıcam :8:
Veee bitirdiğim konularsaaa Türkçeden: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam, Paragraf, Sözcük Türleri
Matematik: Bölme-Bölünebilme, OBEB-OKEK, Rasyonel Sayılar, Sıralama-Basit Eşitsizlikler, Mutlak Değer, Üslü İfadeler, Köklü ifadeler, Oran-Orantı
Tarih: Tarihe Giriş-İlk Çağ Uygarlıkları, İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslam Tarihi, Türk İslam Tarihi, Ortaçağ-Yeniçağ-Yakınçağ Tarihi, Osmanlı Kuruluş Dönemi, Osmanlı Yükselme Dönemi, Osmanlı Kültür ve Uygarlığı, Osmanlı Duraklama Dönemi , Osmanlı Gerileme Dönemi, Osmanlı Dağılma Dönemi
Coğrafya: Harita Bilgisi, Coğrafi Konum, Dünyanın Şekli ve Hareketleri, İklim Bilgisi
Felsefe: Felsefeye Giriş, Bilgi Felsefesi, Bilim Felsefesi, Varlık Felsefesi, Ahlak Felsefesi
Biraz uzun oldu ama napiyim :1::1:

Merhaba herkese öncelikleee :3:
Sagopam benim hedefim İngilizce öğretmenliği :1:
Tabii inşallah olur :9: Herşeye rağmen kazanıcam :8:
Veee bitirdiğim konularsaaa Türkçeden: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam, Paragraf, Sözcük Türleri
Matematik: Bölme-Bölünebilme, OBEB-OKEK, Rasyonel Sayılar, Sıralama-Basit Eşitsizlikler, Mutlak Değer, Üslü İfadeler, Köklü ifadeler, Oran-Orantı
Tarih: Tarihe Giriş-İlk Çağ Uygarlıkları, İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslam Tarihi, Türk İslam Tarihi, Ortaçağ-Yeniçağ-Yakınçağ Tarihi, Osmanlı Kuruluş Dönemi, Osmanlı Yükselme Dönemi, Osmanlı Kültür ve Uygarlığı, Osmanlı Duraklama Dönemi , Osmanlı Gerileme Dönemi, Osmanlı Dağılma Dönemi
Coğrafya: Harita Bilgisi, Coğrafi Konum, Dünyanın Şekli ve Hareketleri, İklim Bilgisi
Felsefe: Felsefeye Giriş, Bilgi Felsefesi, Bilim Felsefesi, Varlık Felsefesi, Ahlak Felsefesi
Biraz uzun oldu ama napiyim :1::1:

maşallah :nazar: ekliyorum tatlım hedefini de yazarım inş. olur neden olmasın ki bak çalışıyorsun ne güzel :)

Arkadaslar yardim lutfen :( benim matematigim cok cok iyidir ama fen derslerini hic gormedim .
Ea cikisliyim zaten .istedigim bolum icin fizik ,kimya vb yapmam lazim .
Hangi kaynaktan calisamam lazim ,ne onerirsiniz ?

Bu hafta basvurumu yapacagim hayirlisiyla .

Arkadaslar yardim lutfen :( benim matematigim cok cok iyidir ama fen derslerini hic gormedim .
Ea cikisliyim zaten .istedigim bolum icin fizik ,kimya vb yapmam lazim .
Hangi kaynaktan calisamam lazim ,ne onerirsiniz ?

Bu hafta basvurumu yapacagim hayirlisiyla .

Hangi bölümü istiyordun maritsa ?
Daha önce sorduysam kusura bakma bende biraz bunaklık varda :9:

kızlar bana da bir el atın yardımcı olun lütfennnnnnn
ben üniversite mezunuyum ama bu sene girip tekrar bi bölüm okumak istiyorum puanıma göre artık düşünücem hangi bölüm olacağını
matematiğim türkçem tarihim coğrafyam iyi diğer dersleri bilmiyorum
puan durumu nasıl oluyor başvuruları nasıl yapacağım kaç tl nereye yatıracağız
bide bu sınavlara aşama koydular hiç anlamıyorum nası oluyor bizim zamanımızda öss vardı ahh yaşlanmışım:27:

BASIN DUYURUSU

(4 Ocak 2013)

2013-YGS’de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sorularının Yer Alması

2013-YGS’de, Yükseköğretim Kurulu kararı ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinden 5 adet soru yer alacaktır. Sorular Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Müfredatında yer alan konulardan hazırlanacaktır.

Sorulacak sorular hakkında fikir vermesi amacıyla, Merkezimiz tarafından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Testi örnek soruları hazırlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan bu sorulara erişilebilir.

Kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI
2013-YGS Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Testi Örnek Sorular

kızlar bana da bir el atın yardımcı olun lütfennnnnnn
ben üniversite mezunuyum ama bu sene girip tekrar bi bölüm okumak istiyorum puanıma göre artık düşünücem hangi bölüm olacağını
matematiğim türkçem tarihim coğrafyam iyi diğer dersleri bilmiyorum
puan durumu nasıl oluyor başvuruları nasıl yapacağım kaç tl nereye yatıracağız
bide bu sınavlara aşama koydular hiç anlamıyorum nası oluyor bizim zamanımızda öss vardı ahh yaşlanmışım:27:

Estafurullah canım :61:
Önce bankaya ygs giriş ücreti 40 tl yatıracaksınız. Sonrada bi başvuru merkezinden başvurunuzu yapıcaksınız.
İlk aşamada türkçe matemetik tarih coğrafya felsefe fizik kimya biyoloji çıkıyor ilk aşamadan 180 puan ve üsyü alırsanız ikinci aşamaya girmeye hak kazanırsınız ama ben ikinci aşamaya girmek istemiyorum ygs ile tercih yapıcam derseniz sadece ygs ile alan bölümlerde var tabi çoğu önlisans programları eğer lys ile lisans programlarına yerleşmek istiyorsanız da hangi bölümü istiyorsanız ona göre gireceksiniz lyslere

Estafurullah canım :61:
Önce bankaya ygs giriş ücreti 40 tl yatıracaksınız. Sonrada bi başvuru merkezinden başvurunuzu yapıcaksınız.
İlk aşamada türkçe matemetik tarih coğrafya felsefe fizik kimya biyoloji çıkıyor ilk aşamadan 180 puan ve üsyü alırsanız ikinci aşamaya girmeye hak kazanırsınız ama ben ikinci aşamaya girmek istemiyorum ygs ile tercih yapıcam derseniz sadece ygs ile alan bölümlerde var tabi çoğu önlisans programları eğer lys ile lisans programlarına yerleşmek istiyorsanız da hangi bölümü istiyorsanız ona göre gireceksiniz lyslere

teşekkür ederim cnm acaba ilk aşama ile alan lisans bölümleri var mı?
barajı geçerim zaten de kaç puan ister mesela?çünkü puan sistemi de değişmiş..

Back