• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

Canlar bana kaliteli fen anlatan kitap önerir misiniz
Hemen almak istiyorum
Artık günde 1 veya yarım konu çalışa çalışa sınava kadar bitiririm
Biraz türkçe dil bilgisi, tarih vs tekrarıda yaparım

Bu ara da hedef listesinde benim adım yok küstüm :63::63:

Ne güzel keşke bende de öyle bir fırsat olabilseydi
En azından geç olmadan sağlığa yönelmeliyim

Güzel meslek :16:
Ama atanamadım şansızım ya:26: Benden bi dönem öncekiler 70 puanla 72 puanla İstanbullara İzmirlere gittiler Ben 77yle gidemedim:14:Gerçi bu ilk atamaydı 2013te gidicem inş. O zamana kadar özel sektör :26:

Güzel meslek :16:
Ama atanamadım şansızım ya:26: Benden bi dönem öncekiler 70 puanla 72 puanla İstanbullara İzmirlere gittiler Ben 77yle gidemedim:14:Gerçi bu ilk atamaydı 2013te gidicem inş. O zamana kadar özel sektör :26:

Hemşire iibf okuyan kadar açıkta kalmıyor
Benim zamanımda yol gösterenim olsaydı hiç bulaşmazdım sağlık okurdum
80 le açıkta kalıyoruz

Kümeler, bağıntı-fonksiyon
Elektrik akımı,manyetizma
Bileşikler,karışımlar bitti.
Kızlar umudunuzu tüketmeyin derim.Sıkı bir çalışmayla 80 günde neler yapılmaz ki?
Şuan 380 civarı yapmama rağmen 440 ları görmek istiyorum ve yapacağıma da inanıyorum.İnanın her şey bizim elimizde.Zaten çalışma düzenini 1-2 haftada kendini zorlayarak düzene soktuktan sonra gerisi geliyor.Ders çalışmadığınız zaman ister istemez eksikliğini hissediyorsunuz bunun gün içinde.

Cümlede Anlam
Üçgende Alan
Basit Makineler
Ağırlık Merkezi
Kimyanın Temel Kanunları
Canlıların Temel Bileşenleri

Şimdilik bu kadaaar :61:
Ekle sagopam eklee :1:

Kümeler, bağıntı-fonksiyon
Elektrik akımı,manyetizma
Bileşikler,karışımlar bitti.
Kızlar umudunuzu tüketmeyin derim.Sıkı bir çalışmayla 80 günde neler yapılmaz ki?
Şuan 380 civarı yapmama rağmen 440 ları görmek istiyorum ve yapacağıma da inanıyorum.İnanın her şey bizim elimizde.Zaten çalışma düzenini 1-2 haftada kendini zorlayarak düzene soktuktan sonra gerisi geliyor.Ders çalışmadığınız zaman ister istemez eksikliğini hissediyorsunuz bunun gün içinde.

ekledim canım :)

Cümlede Anlam
Üçgende Alan
Basit Makineler
Ağırlık Merkezi
Kimyanın Temel Kanunları
Canlıların Temel Bileşenleri

Şimdilik bu kadaaar :61:
Ekle sagopam eklee :1:

ekledim tatlım :) çalışmalarının devamını dilerim inş. bende çalışırım tabi :14:

ekledim tatlım :) çalışmalarının devamını dilerim inş. bende çalışırım tabi :14:

Canım benim inş. :1: Kimyada şu Bileşikleri bi bitirsem çorap söküğü gibi gelecek her şey gerçi bitmek üzere o da bakalım hayırlısı :1:

Kızlar başvuruları nerden yapıcaksınız ?
Benim mezun olduğum okul Konyada şuanda Antalyadayım dershanedeki hocalar mezun olduğun okulda yapmak daha iyi diyorlar ama...

Kızlar başvuruları nerden yapıcaksınız ?
Benim mezun olduğum okul Konyada şuanda Antalyadayım dershanedeki hocalar mezun olduğun okulda yapmak daha iyi diyorlar ama...

Yok canım ya hiç önemi yok sana en yakın bi liseye git genelde her okul yapıyor ya da sen internetten de yapabilirsin ben internetten yapıcam galiba :26:

Yok canım ya hiç önemi yok sana en yakın bi liseye git genelde her okul yapıyor ya da sen internetten de yapabilirsin ben internetten yapıcam galiba :26:

Olmazsa en yakın bi liseye gidiyim internetten kendim yapcağım için tam emin olamam bi yanlışlık olurmu falan diye şimdi :)

Olmazsa en yakın bi liseye gidiyim internetten kendim yapcağım için tam emin olamam bi yanlışlık olurmu falan diye şimdi :)

Bende ondan korkuyorum işte bi bakıcam netteki duruma olmıycak gibiyse artık hiç yapmam giderim bi okula :ssz:

Back