- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım :) bitirdiğim konuları söyleyeyim
cümlede anlam
paragraf
sözcüğün yapısı
coğrafi konum
dünyanın şekli ve hareketleri
felsefenin bütün konuları canım
Sagopam tebrik ediyorum seni canım.
Güncelledim tabloyu kızlar
canım benim sağol ama inan ki çok kötü gidiyor yetersiz çok yetersiz 2 hafta sonra sınavlar başlayacak okulda o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum
Biliyorum çook geç olacak ama acaba beni de aranıza alma ihtimaliniz var mı? Yeni gördüm de topiği dayanamadım ne güzel hedefler böyle bunlar:) Bugün dershanede sayısalın 1. sınıfındayken ani bir kararla TM nin 1.sınıfına geçme cesareti gösterebildim lise sonum ama sayısalı da iyi yapabilen tmcilerdendim diyeyim sevmiyorum yani..
Hedefiimm TM-3 puan türünden Boğaziçi Üniversitesi-PSİKOLOJİ sözellerime güveniyorum olmazsa 1 yıl daha deneyebilirim en büyük arzum ahh ahh ay TM ne rahatmış valla salaklık ettim 3 yıl sayısalda :)
sağol canım nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
sagopam sen lise son musun ? geçen senede girdin sanıyodum sınava
bebeğim iyi çalışmalar sana kaç kilo oldun kız nasılsın görüşemiyoruz :)
sagopam sen lise son musun ? geçen senede girdin sanıyodum sınava
Eh fena değil diyelim bi kaç gündür pek çalışamıyorum :/ Kimya bu ara sıkıntıda onun dışında pek sorun yok gibi canım senin nasıl gidiyo ?
canım ben sosyoloji okuyorum hem üniversite hem ygs öyle birlikte idare ediyorum işte
ee kazanmışsın neden hazırlanıyosun? hazırlanıyosan neden unıdesın cok yorucu oluyodur