- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım :) bitirdiğim konuları söyleyeyim
cümlede anlam
paragraf
sözcüğün yapısı
coğrafi konum
dünyanın şekli ve hareketleri
felsefenin bütün konuları canım
Sagopam tebrik ediyorum seni canım.![]()
Güncelledim tabloyu kızlar![]()
canım benim sağol ama inan ki çok kötü gidiyor yetersiz çok yetersiz 2 hafta sonra sınavlar başlayacak okulda o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum![]()
Biliyorum çook geç olacak ama acaba beni de aranıza alma ihtimaliniz var mı? Yeni gördüm de topiği dayanamadım ne güzel hedefler böyle bunlar:) Bugün dershanede sayısalın 1. sınıfındayken ani bir kararla TM nin 1.sınıfına geçme cesareti gösterebildim lise sonum ama sayısalı da iyi yapabilen tmcilerdendim diyeyim sevmiyorum yani..
Hedefiimm TM-3 puan türünden Boğaziçi Üniversitesi-PSİKOLOJİ sözellerime güveniyorum olmazsa 1 yıl daha deneyebilirim en büyük arzum ahh ahhay TM ne rahatmış valla salaklık ettim 3 yıl sayısalda :)
sağol canım nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
sagopam sen lise son musun ? geçen senede girdin sanıyodum sınava
bebeğim iyi çalışmalar sana kaç kilo oldun kız nasılsın görüşemiyoruz :)
sagopam sen lise son musun ? geçen senede girdin sanıyodum sınava
Eh fena değil diyelim bi kaç gündür pek çalışamıyorum :/ Kimya bu ara sıkıntıda onun dışında pek sorun yok gibi canım senin nasıl gidiyo ?
canım ben sosyoloji okuyorum hem üniversite hem ygs öyle birlikte idare ediyorum işte
ee kazanmışsın neden hazırlanıyosun? hazırlanıyosan neden unıdesın cok yorucu oluyodur