• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

meslek lisesi çıkışlıyım ben. yapılan düzenlemeden sonra bende girmek isterdim ygsye. ve bende şansımı sağlıktan yana kullanmak isterdim. ama hiç sayısalım yok. kimya,biyoloji,fizik,geo,mat. yapamayacağım için ve bunun için zamanım olmayacağı için kalbime gömdüm :5:

formasyonu bizim ünv vermeyince diğer okullardan almak da nasip olmadı. Esasında sıkıntı formasyonda değil, evet bölümüm çok güzel severek okudum ama sıkıntı öğretmen olmak zor. hem kazanmak zor hem de kazanıp şimdiki gençliğe öğretmek zor saygısızlık çok fazla ben bunu gördüm:50: o yuzden bu saatten sonra sınavlara girmeye kararr verdım. eğer sen de geleceğini göremiyosan önü açık bır bölüme yönel. yaş kaç bu arada ben 22. biraz da yaşımın küçük olması bana bu cesareti verdi:)

formasyonu bizim ünv vermeyince diğer okullardan almak da nasip olmadı. Esasında sıkıntı formasyonda değil, evet bölümüm çok güzel severek okudum ama sıkıntı öğretmen olmak zor. hem kazanmak zor hem de kazanıp şimdiki gençliğe öğretmek zor saygısızlık çok fazla ben bunu gördüm:50: o yuzden bu saatten sonra sınavlara girmeye kararr verdım. eğer sen de geleceğini göremiyosan önü açık bır bölüme yönel. yaş kaç bu arada ben 22. biraz da yaşımın küçük olması bana bu cesareti verdi:)

Bende kasım sonunda 22 oldum beni de cesaretlendiren yaşım oldu
Ben kıbrıs hemşirelik düşünüyorum hatta çok istiyorum
Allahım ne verirse hayırlısını versin
Bu kadar çabaladıktan okuduktan sonra boşa gitmesi de ayrı üzücü

Hem de nasıl üzücü. zaten bu düşünce yüzünden sınava çalışmaya geç başladım. gerç yeterlı de değilim ama dediğn gibi Allahım hayırlı olanı versin. okumak bir şey değilmiş mezun olunca sorunlar çıkıyo.
İnşallah istedğn hayırlıysa olur.

kızlar merhaba bende 2 kez sınava girdim ilkinde hiç çalışmamıştım ve hiç birşey bilmiyordum sonuç hüsran oldu 2. cinde baya çalıştım ama bu sefer de alt yapı yoktu 275 puan almıştım :50: onunla acıktan yazdım ama bölümümden memnun değilim su an ne okul ne dershane var . ama bu sene de benim alt yapım var tarihten tüm konular ful türkçeden de öyle geriye mat. cografya kalıyor ben eşit ağırlığım ama hiç ders çalışasım gelmiyor yok ya içim atmıyor hedefim tıbbi tek. lik çok çok istiyorum ama onunda puanı 360 370 ler de nasıl alacağım bilmiyorum çalışmak hiç istemiyorum alt yapımda var çalışşam ne güzel olur ama içim atmıyor napsam ki ben :50:

Çalışmak lazım ben 2 hafta sonra aöf sınavlarım geçsin fen derslerime başlayacağım
Biyolojiden başlayacağım lise de çok severdim sürekli yazarak biyoloji çalışırdım
Sonra da kimya
Ah ah ne günlerdi :)

Maviss, üniversite okumak güzel gerçekten
Bunu düşün hayal et o zaman isteğin gelir
Ben en azından o duyguyu yaşadım ama sağlık aşkımı dindiremiyorum

Çalışmak lazım ben 2 hafta sonra aöf sınavlarım geçsin fen derslerime başlayacağım
Biyolojiden başlayacağım lise de çok severdim sürekli yazarak biyoloji çalışırdım
Sonra da kimya
Ah ah ne günlerdi :)

Maviss, üniversite okumak güzel gerçekten
Bunu düşün hayal et o zaman isteğin gelir
Ben en azından o duyguyu yaşadım ama sağlık aşkımı dindiremiyorum

Bende hemşirelik için uğraşıyorum aslında aklımda bir kaç fikir daha var benim sağlık üzerine tabi bu yıl olmazda daha sonra hemşirelik ama burda netim :61: çalışırken çok sıkılıyorum ama ben :1:

kızlar bir şey soracağım.ben komşumun kızının geçen seneki fem yayınlarından çalışıyorum ama ilk sayfadaki yazılara uymayan konular var. bide dilde iletişim konusunu göremedim dergilerde acaba yanlış mı yapıyorum ? her sene dergiler yenileniyor mu? konulara göre bu senenin dergilerini mi alayım bilemedim.yoksa çok farketmez mi?
ne dersiniz ?

anlatım yönetimleri :sunum,tartışma,panel,forum,..
anlatımda dilin işlevleri
anlatım türleri:öğretici,tartışmacı,destansı,mizahi,öyküleyici bunlar var mı bu senenin konularında?

Kızlar ygs de din kültürü varmış ben yok sanıyordum şaşırdım
mathilda11 aynen bende yıllardır fen görmedim ve fen ağırlıklı sınava giricem ne tezat dimi :27:

Kızlar ygs de din kültürü varmış ben yok sanıyordum şaşırdım
mathilda11 aynen bende yıllardır fen görmedim ve fen ağırlıklı sınava giricem ne tezat dimi :27:

Evet din de var bu da yeni çıktı ya kolay olucağını da sanmıyorum bi de müfredata göredir o şimdi sayısalları çok etkileyeceğini sanmıyorum ama ya:37:

kızlar bir şey soracağım.ben komşumun kızının geçen seneki fem yayınlarından çalışıyorum ama ilk sayfadaki yazılara uymayan konular var. bide dilde iletişim konusunu göremedim dergilerde acaba yanlış mı yapıyorum ? her sene dergiler yenileniyor mu? konulara göre bu senenin dergilerini mi alayım bilemedim.yoksa çok farketmez mi?
ne dersiniz ?

anlatım yönetimleri :sunum,tartışma,panel,forum,..
anlatımda dilin işlevleri
anlatım türleri:öğretici,tartışmacı,destansı,mizahi,öyküleyici bunlar var mı bu senenin konularında?

canım geçen senenin kitaplarıysa pek farketmez konular aynı çünkü
tatlım ygs konularını ekledim bunlar dışında bir konudan soru gelmeyecek

Son düzenleme:
Kızlar ben forma pek giremiyorum ama şöyle söyleyeyim doğru düzgün çalışamıyorum. Okul derslerinden fırsat kalmıyor. Şimdi de finaller geldi çattı onlara çalışağım. 30 gün yarı yıl tatilim var. Bu 30 gün de ygs coğrafya ve tarih konularımı bitireceğim İnşAllah. Tabi felsefeye ve türkçeye de çalışacağım. Matematiği çalışsam da yapamıyorum o yüzden ona çalışarak vakit öldürmeyeceğim. Lys'ye de sözelden girmeyi düşünüyorum bakalım İnşAllah şu an da istediğim bölümü kazanabilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. (AMİN)

canım benim bende çalışmıyorum ya doğru düzgün ne olacak halim hiç bilmiyorum :50:

Kızlar merhaba, üni derslerim yüzünden pek fırsat bulup çalışamadım ben fen derslerine
Ben kıbrıs hemşirelik istiyorum
sizce kaç net yapmam gerekir ygs-2 den?

Bir de bu yeni sistemdeki puan hesaplamaları nasıl oluyor
Mesela ygs-2 için;
Türkçe: 35
Sosyal: 30
MAtematik: 15
Fen: 15
yazınca YGS 2: 291.967 gösteriyor
Bu ham puan oluyor değil mi? /I]

canım kıbrıs hemşirelik için kaç net yapmam gerekiyor diye düşünme sen olabildiği kadar çok net yapmaya çalış sürekli arttır netlerini hedefin bu olsun
o dediğin ham puan oluyor canım evet

meslek lisesi çıkışlıyım ben. yapılan düzenlemeden sonra bende girmek isterdim ygsye. ve bende şansımı sağlıktan yana kullanmak isterdim. ama hiç sayısalım yok. kimya,biyoloji,fizik,geo,mat. yapamayacağım için ve bunun için zamanım olmayacağı için kalbime gömdüm :5:

insan istedikten sonra üstesinden gelemeyeceği şey yoktur diye düşünüyorum imkanlar sınırsız öğrenmem diyorsan eğer bir sürü ders anlatan siteler var bence karamsar olma bu kadar

Back