- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Merak etme canım benim yarın doktordan çok güzel bir haber alacaksınKızlar ya bana dua edin yarın doktor da kötü bişeyim çıkmasın inş ara ara kasigima bi ağrı giriyor hareket edemiyorum öyle kalıyorum kist felan yoktur inşallah
Canım nasılsın daha İyisindir inşallah merak ettimbılmıyö ınankı cnm. Belımde agrıyo ararara kasıklarmda adete az kaldı kosmet ıns bebek vardır turunma agrısı yqpıyodur
Daha ıyıyım cnm sureklınwc gıdıyom usuttum belkıde oyuzden bunlar sen nasılsınCanım nasılsın daha İyisindir inşallah merak ettim
Insallah canım cümlemiz güzel haberler alırız inşMerak etme canım benim yarın doktordan çok güzel bir haber alacaksın
O ağrilarda İnşallah bebişin yerleşme ağrılarıdır
Daha ıyıyım cnm sureklınwc gıdıyom usuttum belkıde oyuzden bunlar sen nasılsın
Dızılerı seviyorum hıc ya cekmıyo benı zaman gecsın dıye beklıyorum anca bendeSewindim daha iyi olmana canım Ben de ufak tefek cinayetler izliyorumfenomen oldum yahu
Valla ne yapacagimi saşirdim☺Ben napim simdi bat yarin ☺
Çok iyi:) benim icin gunler gecmiyor :)Ben napim simdi bat yarin ☺
Iyi olmasina iyide dun erken test yapmistim bisi yoktu ☺Çok iyi:) benim icin gunler gecmiyor :)
Adı ustunde erken test:) azcik daha sabret:)Iyi olmasina iyide dun erken test yapmistim bisi yoktu ☺
☺ sabir taşi oldum valla ya ☺Adı ustunde erken test:) azcik daha sabret:)
Hamile oldugunu ogreneceksin hadi bakalım kalp atisini bekle:)) zor bu isler yaa☺ sabir taşi oldum valla ya ☺
Valla ya fala bakar gibi soledin ayni bana ☺ millette dicek bu kiz hamile heralde ☺Hamile oldugunu ogreneceksin hadi bakalım kalp atisini bekle:)) zor bu isler yaa
Ahaha:)) hayirlisi ne ise o olsun canimValla ya fala bakar gibi soledin ayni bana ☺ millette dicek bu kiz hamile heralde ☺
Amiiin hepimiz icin.oyle olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahAhaha:)) hayirlisi ne ise o olsun canim
Aminn çokk aminnnAmiiin hepimiz icin.oyle olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?