- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
Ekledim canim hoşgeldin aramizaBenim bat 31 ocak beni de alın aranıza :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim canim hoşgeldin aramizaBenim bat 31 ocak beni de alın aranıza :)))
Teşekkür ederim hoş buldum. Rabbim hakkimizda hayirlisi eylesin :))Ekledim canim hoşgeldin aramiza
Bat yarın demişsin Yani bugün güzel haberlerini bekliyoruz canımBen napim simdi bat yarin ☺
Geç döllenme dir belki canımIyi olmasina iyide dun erken test yapmistim bisi yoktu ☺
Ay sen ne kadar sabırlısın kız gidip bir kanina baktırsana sonucunu merakla bekliyorumBende yaptım çıkmadı hiçbişey. Pazartesiye kadar olmazsam eğer doktora gidicem
Canım şu anda ben bir çizgi göremedim Yarın sabah tekrardan dene bence o zaman daha net alırsın sonucu hakkında hayırlısı olsun inşallahGunaydon kızlar dun erken gebelık yaptım bellı belırsız bı cızgı bardı bat yarın hayırlısı
Amin canım inşallah Sen ne zamandır bekliyorsun bebekTeşekkür ederim hoş buldum. Rabbim hakkimizda hayirlisi eylesin :))
Canım şu anda ben bir çizgi göremedim Yarın sabah tekrardan dene bence o zaman daha net alırsın sonucu hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ins kuzum bılmıyorum kınbılac gun sonra netlesır heralde
Benim 2 boş gebelîğim oldu . Henuz bu ay biraktim korunmayı :) benim icin hamilelik değil de kalp atimi duymak daha onemli. O yüzden nolur hamile kalayim değil de hayırlı bi emanet nasip et allahim demekk daha guzel bi dua. Ben daha burda çok yeniyim nice arkadaşlarimiz var yillardir bekleyen Rabbim önce onlara sonra bize nasip etsin inşallahAmin canım inşallah Sen ne zamandır bekliyorsun bebek
Insallah canim oyledir bat bugun bekliyorum bakalim☺Geç döllenme dir belki canım
Amin kuzum nede güzel dua etmissin inşallah sende hamile kalıp sağlıklı bir bebeğe sahip olursun en kısa suredeBenim 2 boş gebelîğim oldu . Henuz bu ay biraktim korunmayı :) benim icin hamilelik değil de kalp atimi duymak daha onemli. O yüzden nolur hamile kalayim değil de hayırlı bi emanet nasip et allahim demekk daha guzel bi dua. Ben daha burda çok yeniyim nice arkadaşlarimiz var yillardir bekleyen Rabbim önce onlara sonra bize nasip etsin inşallah
Amin kuzum nede güzel dua etmissin inşallah sende hamile kalıp sağlıklı bir bebeğe sahip olursun en kısa surede![]()
Benide eklermisin canım 3 şubatHadi kızlar inşallah bizlere 2018 yılı uğurlu gelir ve hepimizin kucaklari bebisle dolarr
Melegimm_2 ....(bat).... 3 Şubat
@-Gzmlkz- ....(bat)...... 16 Şubat
@Nurabdullahpolat ..(bat).... 8 Ocak
@papatyam67 .......(bat)..30 aralik
dlkkydlntpl ..........(bat).......26 Ocak
@gelbebicik .......(bat)........6 Ocak
@Moruk ....(bat) ........20 ocak
@Vayneymis ....(bat) ....14 Şubat
@Birkucukbebismeselesi ....(bat)....30 Ocak
@yvz13 ........(bat).....8 Şubat
@sadeceMelek ....(bat)....6 Şubat
@seray ay .......(bat).....17 Ocak
@ebru_can_ebru .....(bat).....30 Ocak
@Cokopremses ....(bat).....8 Şubat
@srplmtmtk .....(bat)......20 Ocak
D Duykam464600 ......(bat)......24 Ocak
@alinaz .........(bat)......25 Ocak
A Adigul .....(bat)......31 Ocak
Aynen canım Bazı şeyleri paylaşarak ilerlemek Gerçekten çok güzel bazen böyle hamilelik haberleri aldigimda ben çok mutlu oluyorum gerçekten çok seviniyorumAminnnnnn inşallah. Maalesef her seyin cvabi zamanda gizli. Zaman gecmek bilmiyor o yüzden bisey paylasarak ilerlemek çok guzel :))
Ekledim canım hoşgeldin bat Günümüz ayniBenide eklermisin canım 3 şubat
Hoşbulduk canım inşallah hayırlı haberler alırız gerçi benim bu Aydan çok umudum yok duphaston adet söktürücü kullanıyorum doktor verdi önce adetimi düzene sokacakmışEkledim canım hoşgeldin bat Günümüz ayni
Ayni sekilde ben de. Bi de tatile denk geldi şu dönem zaman gecmiyor 3 subat dimi senin?Aynen canım Bazı şeyleri paylaşarak ilerlemek Gerçekten çok güzel bazen böyle hamilelik haberleri aldigimda ben çok mutlu oluyorum gerçekten çok seviniyorum