Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Gunaydon kızlar dun erken gebelık yaptım bellı belırsız bı cızgı bardı bat yarın hayırlısı
Canım şu anda ben bir çizgi göremedim Yarın sabah tekrardan dene bence o zaman daha net alırsın sonucu hakkında hayırlısı olsun inşallah

Eklentiler

• 0D3EE3FD-C708-407D-80D9-1EB22AC43629.jpeg
    0D3EE3FD-C708-407D-80D9-1EB22AC43629.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 43
Amin canım inşallah Sen ne zamandır bekliyorsun bebek
Benim 2 boş gebelîğim oldu . Henuz bu ay biraktim korunmayı :) benim icin hamilelik değil de kalp atimi duymak daha onemli. O yüzden nolur hamile kalayim değil de hayırlı bi emanet nasip et allahim demekk daha guzel bi dua. Ben daha burda çok yeniyim nice arkadaşlarimiz var yillardir bekleyen Rabbim önce onlara sonra bize nasip etsin inşallah

Benim 2 boş gebelîğim oldu . Henuz bu ay biraktim korunmayı :) benim icin hamilelik değil de kalp atimi duymak daha onemli. O yüzden nolur hamile kalayim değil de hayırlı bi emanet nasip et allahim demekk daha guzel bi dua. Ben daha burda çok yeniyim nice arkadaşlarimiz var yillardir bekleyen Rabbim önce onlara sonra bize nasip etsin inşallah
Amin kuzum nede güzel dua etmissin inşallah sende hamile kalıp sağlıklı bir bebeğe sahip olursun en kısa surede:dua:

Aminnnnnn inşallah. Maalesef her seyin cvabi zamanda gizli. Zaman gecmek bilmiyor o yüzden bisey paylasarak ilerlemek çok guzel :))

:KK200:Hadi kızlar inşallah bizlere 2018 yılı uğurlu gelir ve hepimizin kucaklari bebisle dolarr :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Melegimm_2 Melegimm_2 ....(bat).... 3 Şubat

@-Gzmlkz- ....(bat)...... 16 Şubat

@Nurabdullahpolat ..(bat).... 8 Ocak:işsiz:

@papatyam67 .......(bat)..30 aralik :duduk:

dlkkydlntpl dlkkydlntpl ..........(bat).......26 Ocak

@gelbebicik .......(bat)........6 Ocak :uykucu:

@Moruk ....(bat) ........20 ocak

@Vayneymis ....(bat) ....14 Şubat

@Birkucukbebismeselesi ....(bat)....30 Ocak

@yvz13 ........(bat).....8 Şubat

@sadeceMelek ....(bat)....6 Şubat

@seray ay .......(bat).....17 Ocak:işsiz:

@ebru_can_ebru .....(bat).....30 Ocak

@Cokopremses ....(bat).....8 Şubat

@srplmtmtk .....(bat)......20 Ocak

D Duykam464600 ......(bat)......24 Ocak

@alinaz .........(bat)......25 Ocak

A Adigul .....(bat)......31 Ocak
Benide eklermisin canım 3 şubat

Aminnnnnn inşallah. Maalesef her seyin cvabi zamanda gizli. Zaman gecmek bilmiyor o yüzden bisey paylasarak ilerlemek çok guzel :))
Aynen canım Bazı şeyleri paylaşarak ilerlemek Gerçekten çok güzel bazen böyle hamilelik haberleri aldigimda ben çok mutlu oluyorum gerçekten çok seviniyorum

Back