Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Kızlar gördüğünüz gibi testim negatif adetim gecikeli 3. Gün çarşamba günü doktor a gideceğim inşallah kötü bişey çıkmaz:110:
Canım geç döllenme olduysa negatif çıkması normaldir ama sen genede kanına baktır orda kesin sonucu alirsin insallahh pozitif sonuclarla

Yap canım sen kan testi o zaman. Hem değerlerini görürsün. Benim adetlerim hiç düzenli olmadı hayatımda. Ne zaman canı isterse o zaman geliyo. Bazen iki üç ay olmadığım oluyor,bazen hemen gününde oluyorum bir ay sonra, bazen 45 günde.. değişiyor . Ama bu ay işte niye ümitliyim biliyo musun,ovulasyon testi ile yakaladım . Kaçamadı kerata elimden bu sefer. Bekliyorum şimdi bakalım nolcak:sopa:
Sanada hayırlı sonuçlar inşallah yakalamissindir bebisini

Canım nasılsın sen varmı agrin sizin falan
canım ben yazmayı unutmuşum kusura bakma :( günümden önce adet oldum 3 gün önce :( bu ayda hayaller suya düştü bugün bitme günüm bakalım yarın yumurtlama günümü veririm yine yazarsınız bu ayda çalışmalara devam bakalım nezaman nasip olcak

canım ben yazmayı unutmuşum kusura bakma :KK43: günümden önce adet oldum 3 gün önce :KK43: bu ayda hayaller suya düştü bugün bitme günüm bakalım yarın yumurtlama günümü veririm yine yazarsınız bu ayda çalışmalara devam bakalım nezaman nasip olcak

Önemli değil canım umutlar suya düşmesin son gaz çalışmalara devam :D mevlam ne zaman uygun gorurse inşallah ozaman olacak:KK200:

Bende gelen yok 2 gün çok hafif kahverengi akıntı oldu sonra kesildi bugün 4. Gün gelen yok ama testlerde negatif yarın doktora gideceğim bakalım hayırlısı
Ay canım hadi insallahhh pozitif sonuçlarla:nazar: topiğin ilk hamilesi olarak isminin karsisina:anneadayı: bunu eklemek için sabirsizlaniyorummm

Bugün bat geçeli 3 gün doldu. Erken gebelik testi yaptım şimdi çişimi tutup yine negatif. Artık umudum kalmadı. Benim çocuğum olmayacak demekki.
Öyle düşünme canım benim kaç senedir bebek için uğraşıyorsunuz hemen umutsuzluğa kapılma.... Belki seninkisi çok geç döllenmedir testler negatif çıkabilir istersen gidip bir kan wer için rahatlar

Öyle düşünme canım benim kaç senedir bebek için uğraşıyorsunuz hemen umutsuzluğa kapılma.... Belki seninkisi çok geç döllenmedir testler negatif çıkabilir istersen gidip bir kan wer için rahatlar
Haftasonuna kadar bekliycem. Pazartesi doktora giderim . Noluyo anam bu rahimde diye =( mlralim çok bozuk ya. Ovulasyon günümü bile tespit ettiydim

Haftasonuna kadar bekliycem. Pazartesi doktora giderim . Noluyo anam bu rahimde diye =( mlralim çok bozuk ya. Ovulasyon günümü bile tespit ettiydim
Ovulasyon günlerini değerlendirdin mi gün aşırı,Eğer Evet ise Hamile olma olasılığı yüzde seksen diye düşünüyorum:super:

Back