Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Değerlendirdim canım. Ama şuan erken gebelik testinde çıkmadıysa yoktur dimi. Ovulasyondan 15 gün geçti
Allah Allah ovulasyondan Eğer 15 gün geçti ise silikte olsa çıkması gerekiyordu diye düşünüyorum Peki Herhangi bir sıkıntın varmiydi cnm kist yada miyom falan

Nasılsınız kızlar bnm bel kasık agrılarım var adet olcakmıs gıbı erken adetmı olcam kı acaba

İyi canım sen nasılsın
Şimdi baktım bat gününe 30 Ocak diyor yani Bir hafta falan var Muhtemelen Üşütmüşsün dur
Yok kuzu ya yanlıs o yanlıs yazdırmısım persembe cuma olmam lazım dengem sarsılıyo yururken 26.gunum yarın ben gecen ayın batını 30 demısım yanlıslıkla yaDırmısım ya hıc ıyı hıssetmıyorum tansıyonmmu dustukı

Yok kuzu ya yanlıs o yanlıs yazdırmısım persembe cuma olmam lazım dengem sarsılıyo yururken 26.gunum yarın ben gecen ayın batını 30 demısım yanlıslıkla yaDırmısım ya hıc ıyı hıssetmıyorum tansıyonmmu dustukı
Tamam şimdi düzeltirim Canım benim çok geçmiş olsun istersen bir tuzlu ayran yap kendine iyi gelebilir eğerr tansiyonun düştüyse

bılmıyö ınankı cnm. Belımde agrıyo ararara kasıklarmda adete az kaldı kosmet ıns bebek vardır turunma agrısı yqpıyodur
Tamam şimdi düzeltirim Canım benim çok geçmiş olsun istersen bir tuzlu ayran yap kendine iyi gelebilir eğerr tansiyonun düştüyse

Bir de Canım bir şey soracağım sana sen bu ovulasyon testlerinde net iki çizgiyi birden gördün mü kırmızı bir şekilde
ovulasyon testimdi bu 17 gün önceki

Eklentiler

• 9CBCC8BF-C707-47BC-98EF-30BDFD9046AF.jpeg
    9CBCC8BF-C707-47BC-98EF-30BDFD9046AF.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar ya bana dua edin yarın doktor da kötü bişeyim çıkmasın inş ara ara kasigima bi ağrı giriyor hareket edemiyorum öyle kalıyorum kist felan yoktur inşallah:dua:

ertesi günde hemen silikleşmişti

Eklentiler

• 07E89AF5-BB77-46D2-B5BD-98D6474D3179.jpeg
    07E89AF5-BB77-46D2-B5BD-98D6474D3179.jpeg
    21,4 KB · Görüntüleme: 47
Back