- 15 Eylül 2017
- 282
- 94
- 98
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Değerlendirdim canım. Ama şuan erken gebelik testinde çıkmadıysa yoktur dimi. Ovulasyondan 15 gün geçtiOvulasyon günlerini değerlendirdin mi gün aşırı,Eğer Evet ise Hamile olma olasılığı yüzde seksen diye düşünüyorum
Oy kuzum inşallah hamilesindirr Allah kalbine göre versinAyyy bian heyecanlandım hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi ama bakalım hayırlısı
Allah Allah ovulasyondan Eğer 15 gün geçti ise silikte olsa çıkması gerekiyordu diye düşünüyorum Peki Herhangi bir sıkıntın varmiydi cnm kist yada miyom falanDeğerlendirdim canım. Ama şuan erken gebelik testinde çıkmadıysa yoktur dimi. Ovulasyondan 15 gün geçti
İyi canım sen nasılsınNasılsınız kızlar bnm bel kasık agrılarım var adet olcakmıs gıbı erken adetmı olcam kı acaba
Hayır canım yok. Belime ağrı giriyor bazenAllah Allah ovulasyondan Eğer 15 gün geçti ise silikte olsa çıkması gerekiyordu diye düşünüyorum Peki Herhangi bir sıkıntın varmiydi cnm kist yada miyom falan
O zaman canım sabredeceksin ve bekleyeceksin inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah kalbine göre versinHayır canım yok. Belime ağrı giriyor bazen
Bir de Canım bir şey soracağım sana sen bu ovulasyon testlerinde net iki çizgiyi birden gördün mü kırmızı bir şekildeHayır canım yok. Belime ağrı giriyor bazen
Âmin canım çok sağolOy kuzum inşallah hamilesindirr Allah kalbine göre versin
Yok kuzu ya yanlıs o yanlıs yazdırmısım persembe cuma olmam lazım dengem sarsılıyo yururken 26.gunum yarın ben gecen ayın batını 30 demısım yanlıslıkla yaDırmısım ya hıc ıyı hıssetmıyorum tansıyonmmu dustukıİyi canım sen nasılsın
Şimdi baktım bat gününe 30 Ocak diyor yani Bir hafta falan var Muhtemelen Üşütmüşsün dur
Tamam şimdi düzeltirim Canım benim çok geçmiş olsun istersen bir tuzlu ayran yap kendine iyi gelebilir eğerr tansiyonun düştüyseYok kuzu ya yanlıs o yanlıs yazdırmısım persembe cuma olmam lazım dengem sarsılıyo yururken 26.gunum yarın ben gecen ayın batını 30 demısım yanlıslıkla yaDırmısım ya hıc ıyı hıssetmıyorum tansıyonmmu dustukı
Tamam şimdi düzeltirim Canım benim çok geçmiş olsun istersen bir tuzlu ayran yap kendine iyi gelebilir eğerr tansiyonun düştüyse
İnşallah canımbılmıyö ınankı cnm. Belımde agrıyo ararara kasıklarmda adete az kaldı kosmet ıns bebek vardır turunma agrısı yqpıyodur
GördümmBir de Canım bir şey soracağım sana sen bu ovulasyon testlerinde net iki çizgiyi birden gördün mü kırmızı bir şekilde
ovulasyon testimdi bu 17 gün öncekiBir de Canım bir şey soracağım sana sen bu ovulasyon testlerinde net iki çizgiyi birden gördün mü kırmızı bir şekilde
Ekledim kuzumBat 16 şubat canlar :)
Evet canım güzel yumurtlamissin inşallah tutmusturrovulasyon testimdi bu 17 gün önceki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?