Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Sen canını sıkma canım benim halam ve yengem de senin gibi kan pıhtılaşması vardı ikiz bebeğini kaybetti halam bu yüzden şuan yine hamile tedavi oluyor inelerle ve 5.ayında çok şükür Rabbim sana da nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah :)

İnşallah canm güzel sonuçlandıklarını gördükçe bende umutlanıyorm inşallah benimde sağlıklı bi hamileliğim olur

Vitamin için erken degilmi canim, 3 aydan sonra baslaniyor dedi benim doktorum şuanda ferrum ve folikasit kullaniyorum ben..

Bugün sanırım kontrolun var güzel haberlerini bekliyoruz kuzum❤

Sağol kuzummm darısı inşallah başına rabbim en kısa sürede gobegini bebisle doldursun insallahhhh

Sayfanın başını da şimdi gördüm Melegimm_2 bi benim bat im yok herhalde 14 Mart test yaptım yok zaten adet i bekliyorum gelcek gibi belirtiler var adet olunca iğne ye başlayacağım
Aynen kuzum bat gününü yazmamistin silmek istemedim seni listeden:))

Şimdi eklerim canm gününü.insallahhh gelmez kimizilar

Vitamin için erken degilmi canim, 3 aydan sonra baslaniyor dedi benim doktorum şuanda ferrum ve folikasit kullaniyorum ben..

Bugün sanırım kontrolun var güzel haberlerini bekliyoruz kuzum❤
Benim dr herşeyi başlattı valla kuzum hiç bilmiyorum ne zaman başlanıyor. Inşallah haberi alır almaz yazıcam inşallah

Sağol canım inşallah :)
Canım ben geçen gittiğimde doktorum benden bi takım testler istedi sen yaptirdinmi , yaptirmadiysan doktoruna bı danış istersen canım.. rubella,toxoplazma,cmv falan birkaç bsy daha var

Evet baya heyecanlıyım ama fazlada heveslenmiyorm güzel habere göre sevinmeyi düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye
Hiç merak etme canım Allah'ın izniyle duyacaksin o minicik kalbin hızlı hizli carpmasini çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…