Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Ayy inşallah canm. 2 kaybım var canm 2 sinde de kalp atımı vardı ghiç dinletmediler ilki leke ggeldi kalp atımı var dendi eve geldim düştü 2.side kesede şekil bozukluğu vardı 8. Haftda kaldı 12 haftalıkken aldılar kesem büzüştü bebek büyüyemedi öyle kaybettim kan pıhtılaşma sorunum vardı. Şimdide tedavi görüyorm ama sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyo yine hayal kırıklığı olacak diye aklım çıkıyo. Herşey sağlıklı dedi dr ama yinede çok korkuyorum
Sen canını sıkma canım benim halam ve yengem de senin gibi kan pıhtılaşması vardı ikiz bebeğini kaybetti halam bu yüzden şuan yine hamile tedavi oluyor inelerle ve 5.ayında çok şükür Rabbim sana da nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah :)

Sen canını sıkma canım benim halam ve yengem de senin gibi kan pıhtılaşması vardı ikiz bebeğini kaybetti halam bu yüzden şuan yine hamile tedavi oluyor inelerle ve 5.ayında çok şükür Rabbim sana da nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah :)

İnşallah canm güzel sonuçlandıklarını gördükçe bende umutlanıyorm inşallah benimde sağlıklı bi hamileliğim olur

Kan sulandırıcı iğne ve hap düşük olmasın diye fitil bide multivitamin kullanıyorum canım. Bulantılarla baş etmeyi öğrendim çok şükür idare ediyoruz şimdilik salı günü güzel haber alayımda hepsine razıyım
Vitamin için erken degilmi canim, 3 aydan sonra baslaniyor dedi benim doktorum şuanda ferrum ve folikasit kullaniyorum ben..

Bugün sanırım kontrolun var güzel haberlerini bekliyoruz kuzum❤

Kızlar MoonfacedMom MoonfacedMom Melegimm_2 Melegimm_2 ben ne zamandır yazamadım bildirim de gelmedi bana neler olmuş sanki ikinizde hamile değildiniz ayyy çok sevindim :KK200::anneadayı:Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende hala birşey yok herşey de hayır vardır geçen adet ten sonra Kayseri ye bi doktor a gittim özel muayene ye çok memnun um doktor dan bakalım güzel haberler gelir inş hayırlısıyla tüm bekleyenlere de bana da:KK200:
Sağol kuzummm darısı inşallah başına rabbim en kısa sürede gobegini bebisle doldursun insallahhhh:anneadayı::anneadayı::KK200::KK200:

Sayfanın başını da şimdi gördüm Melegimm_2 Melegimm_2 :olamaz:bi benim bat im yok herhalde 14 Mart test yaptım yok zaten adet i bekliyorum gelcek gibi belirtiler var adet olunca iğne ye başlayacağım
Aynen kuzum bat gününü yazmamistin silmek istemedim seni listeden:))

Şimdi eklerim canm gününü.insallahhh gelmez kimizilar:dua:

Vitamin için erken degilmi canim, 3 aydan sonra baslaniyor dedi benim doktorum şuanda ferrum ve folikasit kullaniyorum ben..

Bugün sanırım kontrolun var güzel haberlerini bekliyoruz kuzum❤
Benim dr herşeyi başlattı valla kuzum hiç bilmiyorum ne zaman başlanıyor. Inşallah haberi alır almaz yazıcam inşallah :KK200:

Sağol canım inşallah :)
Canım ben geçen gittiğimde doktorum benden bi takım testler istedi sen yaptirdinmi , yaptirmadiysan doktoruna bı danış istersen canım.. rubella,toxoplazma,cmv falan birkaç bsy daha var

Evet baya heyecanlıyım ama fazlada heveslenmiyorm güzel habere göre sevinmeyi düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye :dua:
Hiç merak etme canım Allah'ın izniyle duyacaksin o minicik kalbin hızlı hizli carpmasini çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah❤❤

Back