- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
- #1.501
Tamam canm sağol. Senin nasıl gidiyo hamilelik bulantın kasık ağrın var mıHıc hatırlamıyorum cnm ınternetten bak ıstersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canm sağol. Senin nasıl gidiyo hamilelik bulantın kasık ağrın var mıHıc hatırlamıyorum cnm ınternetten bak ıstersen
Valla cnm bıkacgundur baya mıde bulantısı cektm ustune grıp oldm ongunu gectı duzelemedm sımdı ıkıgun yıllık ızne coktm esım uzagangıttı geldı egıteme gıdıyo gorusemıyoruz degısık karsıık olaylar var zor suan senın nasıl nekadarlık oldunTamam canm sağol. Senin nasıl gidiyo hamilelik bulantın kasık ağrın var mı
Valla cnm bıkacgundur baya mıde bulantısı cektm ustune grıp oldm ongunu gectı duzelemedm sımdı ıkıgun yıllık ızne coktm esım uzagangıttı geldı egıteme gıdıyo gorusemıyoruz degısık karsıık olaylar var zor suan senın nasıl nekadarlık oldun
Benım agrılarım artık baya gectı hergun olmuyor cnm oluyodu gectı ısrıfra etmek hıc ıstemıyorum suan yok ama felakettm ıkı uc gundur meyroda ısten gelırken fenalastm korkuyorum calıstıgım ıcın bu zamanlarda zor bulantı cok kotuymusBenimde 2 haftadır mide bulantım vardı akşam istifada başladı bakalım ne kadar sürecek 8+1olduk bugün perşembe günü kalp atışını duysam herşeye razıyım. Kasık ağrın oluyo mu gece özellikle benim 2 akşamdır arttı gündüzde tatlı sızılarım oluyo
Benım agrılarım artık baya gectı hergun olmuyor cnm oluyodu gectı ısrıfra etmek hıc ıstemıyorum suan yok ama felakettm ıkı uc gundur meyroda ısten gelırken fenalastm korkuyorum calıstıgım ıcın bu zamanlarda zor bulantı cok kotuymus
Tabıkı aynen oyle bıraz agrım oldu sımdı benımde bıgazımda cok agrımaya basladı ya bıktım bu hastalıktan nabıcamı sasırdmSenin bebiş büyümüş daha bulantın olmaz inşallah 1 hafta daha olur sonra biter inşallah ağrılar yine bi derecede bulantı çok kötü bütün ferim gidiyor öğürdükçe hakkımızda hayırlısı
Ayy benim içim çıktı sabahtan beriTabıkı aynen oyle bıraz agrım oldu sımdı benımde bıgazımda cok agrımaya basladı ya bıktım bu hastalıktan nabıcamı sasırdm
Canım naptın tahlilin ne çıktı hamiş misin ???Hersey gonlunceee olsuuunn kuzuuum
Ay cıkarıyosan berbat ben cıkarmamak ıcın zor duruyorum ıns gecer 11. Haftadayım yaaAyy benim içim çıktı sabahtan berine zormuş bişey görmemişim ben bu zamana kadar
![]()
Bende mide bulantısını kontrol edebiliyordum ama şimdi baya kötüAy cıkarıyosan berbat ben cıkarmamak ıcın zor duruyorum ıns gecer 11. Haftadayım yaa
Evet benımde arttı azalması gerek nıye arttı anlamadm bısey yerken bıle korkuyorum bılbol meyve yemeye calısıyorum genede of korkuyorum bıde dr odem olmaya baslamıs dedı normalmı kı ya tuzludanyemıyorum benBende mide bulantısını kontrol edebiliyordum ama şimdi baya kötü![]()
Evet benımde arttı azalması gerek nıye arttı anlamadm bısey yerken bıle korkuyorum bılbol meyve yemeye calısıyorum genede of korkuyorum bıde dr odem olmaya baslamıs dedı normalmı kı ya tuzludanyemıyorum ben
Tuzlu yemıyorum zaten ama ısterındekı yemekler tuzlu oluyo atmasamda onları da az yıcem artk meyve goturucem daha cok of ya calısarak hamıle olmak zormusBendede ödem var tuzu tamamen kes dedi ot gibi de yiyemiyorm valla napaym 2 haftada 1 kilo almışım. Dr.um kızdı yiyemiyorm ki bişey iştahım zaten yok dedim sonra sustu
Valla işin zor ben evde zorlanıyorum sen bide çalışıyosn çok zorTuzlu yemıyorum zaten ama ısterındekı yemekler tuzlu oluyo atmasamda onları da az yıcem artk meyve goturucem daha cok of ya calısarak hamıle olmak zormus
Maalesef evet esımde yanımda yok moralım sıfır bıde rahatsızım bogazım cok ahrıyor bılmıyom artıkValla işin zor ben evde zorlanıyorum sen bide çalışıyosn çok zor
Allah şifa versin. Hamilelikte daha ağır geçiyo gripMaalesef evet esımde yanımda yok moralım sıfır bıde rahatsızım bogazım cok ahrıyor bılmıyom artık
Cok bıgaz agrım var yutkunamıyorum nabıcamı bılmıyorumAllah şifa versin. Hamilelikte daha ağır geçiyo grip
Kuru ekmek ye o boğazın iltihabını akıtıyo yırtıyo ordaki yarayı bi kaç güne iyileşiyo. Yada 1 limonu sık sulandırmadan yudum yudum iç boğazını yakıyo iltihabı kurutuyo canm. Ben grip olunca bunları yapıyorm hem gribi kırıo hemde boğaz enfeksiyonunu yok ediyoCok bıgaz agrım var yutkunamıyorum nabıcamı bılmıyorum
Adet görmeden hemen hamile kalanlar var inşallah sende kalırsın aağlıklı bebişin olur inşallah :)Kzlar kimyasal yaşadım adet oldum 3. Günüm bugun inş diğer aya kalarım hamile eşimde bende çok istyrz