Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Ole yparim artik kuzum hersyde var bi hayirr. Sende sag salim minnosunu kucagina alirsin ins.. sende belirtiler neydi kuzm ? Ayy bnde de var sanki biseyleer ama ck kaptrmak istemiom kendimi cikmazsa bise uzulmiyim die …

Ole yparim artik kuzum hersyde var bi hayirr. Sende sag salim minnosunu kucagina alirsin ins.. sende belirtiler neydi kuzm ? Ayy bnde de var sanki biseyleer ama ck kaptrmak istemiom kendimi cikmazsa bise uzulmiyim die …

Midem ağzımda geziyorum herşeye öğürüyorm :( halsizim uyku eğilimi oluyo sürekli. İlaölar yapıyomuş hiç istifra etmedim daha çok şükür.Sende ne var canm

Iyiyim çok şükür canm. Şimdilik herşey güzel salı günü belli olacak herşey inşallah güzel haberler veririm size :) sen nasılsın senin nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah :halay:
Maşallah arkadaşım hayırlısı ile güzel haberleri alırız sen gönlünü ferah tut :))
İyiyim bende şükür kanama bitti yeni tur yeni şans tabi düşük olduğu için yumurtlama ıvır zıvır hepsi karıştı 10 gün sürdü kanamam bakalım regl dönemim geç gelicekmiş falan filan hayırlısı diorum kuzum :)))

Midem ağzımda geziyorum herşeye öğürüyorm :KK43: halsizim uyku eğilimi oluyo sürekli. İlaölar yapıyomuş hiç istifra etmedim daha çok şükür.Sende ne var canm
Bn uykuya duskun oldugum icn onu belirti sayamam kuzum ama mide bulantisi desen ck ck hafif ama pskolojk de olabilir. Kasik ve bel agrim ck fazla yorgnluk var bide sık idrara ckiom o kadar

Midem ağzımda geziyorum herşeye öğürüyorm :KK43: halsizim uyku eğilimi oluyo sürekli. İlaölar yapıyomuş hiç istifra etmedim daha çok şükür.Sende ne var canm
Ne ilacı kullanıyorsun canim, nasıl gidiyor hamileligin

Maşallah arkadaşım hayırlısı ile güzel haberleri alırız sen gönlünü ferah tut :))
İyiyim bende şükür kanama bitti yeni tur yeni şans tabi düşük olduğu için yumurtlama ıvır zıvır hepsi karıştı 10 gün sürdü kanamam bakalım regl dönemim geç gelicekmiş falan filan hayırlısı diorum kuzum :)))
Inşallah canım salı günü bakalım inşallah güzel haberler alırım :dua:
Yumurtlamayı bekleme kuzum gün aşırı çalışmalara başla zamanıysa olur elbet rabbim vericem dedikten sonra verir

Bn uykuya duskun oldugum icn onu belirti sayamam kuzum ama mide bulantisi desen ck ck hafif ama pskolojk de olabilir. Kasik ve bel agrim ck fazla yorgnluk var bide sık idrara ckiom o kadar
Benim normal de hiç belirtim yoktu göğüs hariç. İlaçlar başlayınca midem başladı benim doğuma kadar böyle geçecek ilaçlar devam ççünkü :(

Ne ilacı kullanıyorsun canim, nasıl gidiyor hamileligin
Kan sulandırıcı iğne ve hap düşük olmasın diye fitil bide multivitamin kullanıyorum canım. Bulantılarla baş etmeyi öğrendim çok şükür idare ediyoruz şimdilik salı günü güzel haber alayımda hepsine razıyım

Back