- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.421
BencedeAllah allah o nasıl bi kan sonucu ki hala çıkmadı
Bilmiom ki kuzm yaa ins sabrimin selametini alrm inss. Rabbim sana da vermis bagslar ins aaglikla kucagina alorn tatlmAllah allah o nasıl bi kan sonucu ki hala çıkmadı
Inşallah canım. Amin inşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler doğurmayı nasip eder inşallahBilmiom ki kuzm yaa ins sabrimin selametini alrm inss. Rabbim sana da vermis bagslar ins aaglikla kucagina alorn tatlm
Nasılsın fıstık nasıl gidiyor bakem :)Inşallah canım. Amin inşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler doğurmayı nasip eder inşallah
Iyiyim çok şükür canm. Şimdilik herşey güzel salı günü belli olacak herşey inşallah güzel haberler veririm size :) sen nasılsın senin nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallahNasılsın fıstık nasıl gidiyor bakem :)
Canım senin kan bozulmuştur büyük ihtimalle ondan çıkmıyo sonucunBilmiom ki kuzm yaa ins sabrimin selametini alrm inss. Rabbim sana da vermis bagslar ins aaglikla kucagina alorn tatlm
Bilmiom kuzm olmadi p tsi tekrar kan veririmm. Oda haftaya cikmazsa iyiCanım senin kan bozulmuştur büyük ihtimalle ondan çıkmıyo sonucun
Normalde kan verdiğin gün çıkması lazımdı. Yarın verirsin yine bu sefer hastanede kan ver 1 saate alırsın sonucuBilmiom kuzm olmadi p tsi tekrar kan veririmm. Oda haftaya cikmazsa iyi
Ole yparim artik kuzum hersyde var bi hayirr. Sende sag salim minnosunu kucagina alirsin ins.. sende belirtiler neydi kuzm ? Ayy bnde de var sanki biseyleer ama ck kaptrmak istemiom kendimi cikmazsa bise uzulmiyim die …
Maşallah arkadaşım hayırlısı ile güzel haberleri alırız sen gönlünü ferah tut :))Iyiyim çok şükür canm. Şimdilik herşey güzel salı günü belli olacak herşey inşallah güzel haberler veririm size :) sen nasılsın senin nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah
Bn uykuya duskun oldugum icn onu belirti sayamam kuzum ama mide bulantisi desen ck ck hafif ama pskolojk de olabilir. Kasik ve bel agrim ck fazla yorgnluk var bide sık idrara ckiom o kadarMidem ağzımda geziyorum herşeye öğürüyormhalsizim uyku eğilimi oluyo sürekli. İlaölar yapıyomuş hiç istifra etmedim daha çok şükür.Sende ne var canm
İyiyim hamd olsun canisim sen nasılsın pek giremiyorum bu ara sürekli uyku halindeykenMelegimm_2 kuzum sen nasılsın :))
Ne ilacı kullanıyorsun canim, nasıl gidiyor hamileliginMidem ağzımda geziyorum herşeye öğürüyormhalsizim uyku eğilimi oluyo sürekli. İlaölar yapıyomuş hiç istifra etmedim daha çok şükür.Sende ne var canm
Inşallah canım salı günü bakalım inşallah güzel haberler alırımMaşallah arkadaşım hayırlısı ile güzel haberleri alırız sen gönlünü ferah tut :))
İyiyim bende şükür kanama bitti yeni tur yeni şans tabi düşük olduğu için yumurtlama ıvır zıvır hepsi karıştı 10 gün sürdü kanamam bakalım regl dönemim geç gelicekmiş falan filan hayırlısı diorum kuzum :)))
İyiyim bende canım bakalım yeni tur yeni umutlar Haklısın kıyamam sana herşey yolunda olsun daİyiyim hamd olsun canisim sen nasılsın pek giremiyorum bu ara sürekli uyku halindeyken
Sen nasılsın neler yapiyorsun
İnşallah arkadaşım inşallah yetişirim size hayırlısı ile beraber yürürüzInşallah canım salı günü bakalım inşallah güzel haberler alırım
Yumurtlamayı bekleme kuzum gün aşırı çalışmalara başla zamanıysa olur elbet rabbim vericem dedikten sonra verir
Benim normal de hiç belirtim yoktu göğüs hariç. İlaçlar başlayınca midem başladı benim doğuma kadar böyle geçecek ilaçlar devam ççünküBn uykuya duskun oldugum icn onu belirti sayamam kuzum ama mide bulantisi desen ck ck hafif ama pskolojk de olabilir. Kasik ve bel agrim ck fazla yorgnluk var bide sık idrara ckiom o kadar
Kan sulandırıcı iğne ve hap düşük olmasın diye fitil bide multivitamin kullanıyorum canım. Bulantılarla baş etmeyi öğrendim çok şükür idare ediyoruz şimdilik salı günü güzel haber alayımda hepsine razıyımNe ilacı kullanıyorsun canim, nasıl gidiyor hamileligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?